Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Süre dolmadan Open Dispute açmak gerekiyor demekki. Ben son siparişimde süre dolmadan dispute açmıştım. O günden beri sipariş vermiyorum, sonuçlanmasını bekliyorum. Size bol şanslar.

Scudo
Hocam alışverişin sonucunu buraya yazarsan sevinirim.
Ayrıca tecrübeli arkadaşlar da yardımcı olursa: Free shipping olayı var şimdi gerçekten bedavaya mı kargolanıyor bu seçeneğin olduğu yerde?

Satıcıya, takip numarası çalışmadığını belirttim, şu cevabı verdi.
My dear friends, if you don't want to wait for, you can apply for dispute, we can return the money to you first, then when you receive the goods please give us a good evaluation. thank you

Bisiklet gönderildimi diye sordum, cevabı;
yes bike is on the way .thanks

İlk cevabı biraz karışık, beklemek istemiyorsanız anlaşmazlık hakkını kullanabilirsiniz, ürün elinize geçtiğinde bizi iyi değerlendirin diyor, para konusunda bişey diyor ama çözemedim.
İkinci cevapta da bisiklet yolda diyor.

bu biraz satıcının karakter ve disipliniyle ilgili sanırsam birinden takip kodu alınmıyor biride daha dispute açılmadan takip kodu çalışıyo ürün 2 haftada elinizde geçiyor işin enteresan kısmı kargo şirketi de aynı değişen ne o zaman? feedback ler çok önemli diye düşünüyorum

Bir ay falan önce Aliexpress üzerindeki ucuz bisikletlere saldırıp bisiklet almıştık ve bazı arkadaslar sıkıntı yasamıs. Ben de benim yaşadıklarımı anlatayım. Ben 39 dolar olan Fixed Gear bisikleti sipariş etmiştim. Ve adam kargolamıstı. Verdiği kargı numarasını 15 gün sonra bile göremedim. Kargo takip sitelerinde kontrol etmeme rağmen öyle bir kargo numarası olmadığını görüyordum. Sonra birinin satıcıya yorum yaptıgını gördüm. Adamın sahte kargo numarası verdiğini iddia etmiş. Ben de korktum tabi. Benimkinin de sahte oldugunu anladım. Satıcıya mesajlar attım ama cevap vermedi. Sonra Aliexpress sitesine şikayet ettim sahte kargo numarası verdiği için. Satıcı bana hemen mesaj atıp özür diledi ve şikayeti geri çekmem için yalvardı. Paramı iade edebileceğini söyledi. Ben parayı istemedim. Sadece bisikleti göndermesini istedim. China Post Air Mail ile göndermediği için çok uzun sürdüğünü, hava yoluyla değil de deniz yoluyla gönderdiğini söyledi. Ben de teslimat süresini uzatmasını talep ettim. 65 güne çıkardı süreyi. Bisikletim gelene kadar sen o parayı alamayacaksın, ben bisikletimi alana kadar bu süreye ekleme yapacaksın dedim. Satıcıyla anlaştık. Hatta bana hediye olarak bir tane de kredi kartı şeklinde bıçak gönderdi.

Aliexpress sistemine gelirsek;

Satıcıysanız:
Ürününüzü birisi satın alır ve ürünün ücreti ALİEXPRESS HAVUZUna yüklenir. Siz ürününüzün alındığını gördüğünüzde verilen adrese kargolarsınız ve kargo numarasını girersiniz. Onun ardından 30 gün (ortalama) teslimat süresi başlar. Ürününüz 30 gün içerisinde Alıcıya ulasır ve alıcı ürünü alıp kontrol eder. Her şey istediği gibiyse siteden onay vererek paranızı ALİEXPRESS HAVUZUndan almanızı sağlar.

Alıcıysanız:
Ürünü alırsınız. Paranız havuza aktarılır. Kargoya verilmesini beklersiniz. En gec 7 gün içinde kargoya verilir ve size bir takip numarası verilir. Oradan dilerseniz takip edebilirsiniz. Kargoya verildikten sonra 30 günlük süreç başlar. Burada dikkatli olup takipte kalmalısınız. 30 gün içinde ürününüz gelmezse ve siz alışverişi iptal etmezseniz, teslimat süresi dolduğu zaman paranız havuzdan satıcıya aktarılır ve geri almanız zorlaşır. Kargo takip numarasıyla kargonuzu takip etmelisiniz. Baktınız kargonuz görünüyor ama siz 30 gün içinde geleceğine inanmıyorsanız, satıcıdan rica edip teslimat süresini uzatmasını isteyebilirsiniz. 30 gün yerine 60 gün teslimat süresi isterseniz iki kat uzayacagı için sizin unutma ihtimaliniz azalacaktır. Mesela 29. gündesiniz ve ürün hala gelmediyse onu iptal etmelisiniz veya süreyi uzatmalısınız. Veya 20. gün ürünü aldıgınız zaman siteye girip onay vermelisiniz ürünü aldıgınıza dair. Yoksa satıcı 10 gün daha beklemek zorunda kalır.

Kısaca benim gibi sahte kargo numarası sahibiyseniz, satıcı ile konusun ve süreyi uzatmasını isteyin. Ben çok beklemek istemiyorum derseniz de iptal edip paranızı iade alabilirsiniz. İşin sırrı satıcı ile sürekli irtibatta olmak. Böyle olursa sorun yasamazsınız. Ve Aliexpress sizin hakkınızı her zaman korur, gereğini yaparsanız tabi.

Merhaba aliexpressten bende bisiklet sipariş etmiştim. Satıcı dolandıcı çıktığı için alışveriş durduruldu ve para iadesi sürecine geçildi. Aliexpress parayı iade ettik diyor fakat banka hesabımda hiçbir türlü göremiyorum parayı bu durumda napılır?

Arkadaşlar, biliyorsunuz çok fazla seçenek var bu lanet olası sitede. :) Çıkmak zordu ama ben yine de kendimi tutup, takım forması yerine marka logolu formayı almayı başarabildim. Biraz sade olsun istiyordum, en beğendiğim bu oldu. Kargo inanılmaz hızlıydı. 4 günde kargoya verildi, 10. günde, yani bugün elime ulaştı. Rekordu benim için. Hayalimde Movistar'ın orijinal Nalini takım seti var. Fakat fiyatı uçuk. Birkaç fotoğraf çektim. Sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim. Boyum 174 ve kilom da 70-72 arasında gidip geliyor şu sıralar. Komple M beden aldım, mükemmel oturdu. Takipli kargo dahil, 35 dolara aldım.

(link)

(link)
(link)
(link)
(link)

@ahmetcan44

güle güle kullanmanız dileğimle yalnız movistar ın fiyatı ucuk değil gayet normal bir fiyat
Pack includes:
- 1 Catlike Mixino Movistar 2013 Helmet.
- 1 Short-Sleeved Jersey 2013.
- 1 Bib Short 2013.
- 1 Pair of short Cycling Gloves 2013.
- 1 Pair of Socks 2013.
bunları tane tane almaya kalksanız sadece kaskını o fiyata alabilirsiniz :)
eldiveni sırf 60 avro

Bu takım ne kadar acaba? Çok güzel miş

@Orhanalkaya

Elbette topluca alınca fiyat uygun fakat kendi içinde uygun hocam. :) 250 Euro bugün 700 lira civarında para yapıyor. 70 nere, 700 nere, o açıdan dedim. :p

Hayırlı olsun, Çok beğendim size de çok yakışmış. Şahsen giyim konusunda denemeden almaya çekinirdim :)

ahmet abi bende 1-2 aya kadar forma alacağım alacağım zaman senden tüm ölçülerini isteyeceğim ona göre boy kilo aynı ikimizin ama maşallah sende göbek yok bende göbek var :)

@Bahadır Ulusoy

M alırsın, olur biter. :) Hiç düşünmene gerek yok. Göbek dediğin de biraz zayıflamaya bakar. Bende de hafif var ama fotoğraflarda belli olmamış. Yahut da ben yan profil olayına fazla bulaşmamışım. :p

ben senin o hayalindeki formayı alacagım abi tabiki çinli abilerimin elinden cıkanları onda benim kilo ve boyumm xl beden gösteriyor kilom 75 boyum 1.75

@Bahadır Ulusoy

(link)

Şunu diyorsun sanırım. Bundan da bugün babama sipariş verdik, L olanını. 171 boy ve 78 kilo civarındaydı en son. O yüzden L tercih ettik. Fakat senin için M uygun olacaktır. Babamın vücudu yağlı, dar beden sırıtıyor. Senin sadece göbek var biraz.

ebay ve dealextrem'de kol,bacak,göğüs vs ölçüleri var.aliexpreste de var mı bilmiyorum.Bu ölçülerin tamamı,(Denenmiştir) normalde konfeksiyon olarak giydiğiniz bedenin bir üstünü işaret ediyor.Örneğin ben normalde "L" giyerim ancak bisiklet kıyafetlerimin tamamı XL.

Hani üst tamam da dar gelen bir tayt malum hayli sıkıntı yaratır.:)

ben normalde m giyiyorum o zaman l olacaktır teşekkürler derya abi

@Derya Keçeci

Derya Abi, bu siteler ve tüm konfeksiyon siteleri (yerli-yabancı) dahil, ben M tercih ediyorum mesela. Biraz da bünyeyle alakalı. :) Hiç şaşmadı şimdiye kadar. Sadece ayakkabı sıkıntı oluyor. Onu da büyük ölçüde tahmin edebiliyorum kalıp yorumlarını okuyarak.

Merhaba, ben de online olarak forma almayı düşünüyorum fakat bilmediğim bazı şeyler var.

(link)

Bu ölçü tabolsunda yer alan C(Chest) göğüs bölgesinin çevresi oluyor değil mi ? Yani genişlik değil. Resimde genişlikmiş gibi göstermiş ama ben çevre olduğunu düşünüyorum emin olmak için sizlere sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Geri