Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

sakin ol, open dispute, seni ve satıcıyı korumak için konulan bir buton. Aliexpresse şikayet ediyorsun oradan..

sen bekle. yapcak bişe yok, takribi 20 güne gelir pakedin. benm 1 ay ı geçmedi hiç birşeyim.

• Beğen
Tepkiler: Nail Acun
Scudo
Anladım arkadaşlar çok teşekkür ederim, ilk alışvverişim olduğu için biraz tedirginim :)

tedirgin olacak birşey yok puanı yüksek satıcılardan ürün alırsanız hiç endişelenecek birşey olmaz adamlar para kazanıyorlar dürüstlük ön plandadır. Sıkıntı olursa paranızı geri alırsınız zaten er geç.

Anladım abi çok sağol ilgin için :))

sıkıntı etme 2 3 hafta olmadan eline ulaşıyor.ptt nin sitesinden bile görebiliyorsun.Kargo şirketi teslim aldığı anda görünüyor.Kargo ürünü Teslim aldıktan sonra ulaşım bir hafta zaten.

selam bu siteden sıdı marka mtb ayakkabı siperiş vericem ama daha önce hiç yurt dışı şitelerden kartla alışveriş yapmadım
tr de eski model mtb ayakkabı
(link)
700 lü rakamlar
bu fiyat
aliexpress de
(link)
133 dolar fark çok fazla

bu konuda görüşlerinizi bilmek isterim özellikle alışveriş yapmış kişilerin sagolun

Muhtemelen o ayakkabılar çakma ve 133 dolar da toptan alırsanız birim fiyatı oluyor. Aliexpress ile ilgili sürüyle konu var, merak ettiklerinizi oralardan öğrenebilirsiniz.

@ahmetcan44

yani 133 dolardan alamıyacakmıyım ve bu fiyat çokmu düşük ve fiyat yüzündenmi çakma dediniz ve bunlar birleşince site güvenli degilimi çıkarmalıyım ?

Evet fiyattan dolayı dedim.

(link)

Görüldüğü gibi, 400 dolar Amazon fiyatı var. Türkiye'deki fiyat gayet normal şu şartlar altında. O fiyattan alamıyorsunuz toptan sipariş vermediğiniz sürece. Site güvenli ama bazı şeyler sizin sorumluluğunuzda. Ürünleri site değil, sitedeki bireysel satıcılar gönderiyorlar. Orijinal ürün bulmanız çok zor. Sitenin amacı da çakma ürün satmak zaten genel anlamda.

@ahmetcan44

burdan şunu çıkarıyorum buayakkabının fiyatı zaten 350 - 400 dolar civarı topdan bile olsa 133 dolar saçma sıdı nin kendi sitesinde fiyatlar yok kıyaslama için çözemedim bende o yüzden malesef başka açıdan bakmama sebep oldunuz teşekkürler

@ahmetcan44

(link)
buraya nediyorsunuz ahmet bey

İsmine bakarsanız, o model farklı. Görsel yanlış koyulmuş.

Evet o ürünü alamayacaksınız! Arkadaşımızında belirttiği gibi ürünün toptan fiyatında bir tane fiyatını vermişler. Satıcı toptan satış yapıyor. Arama yapıncada başka satıcıda bu ürün yok gibi görünüyor. Ama satıcıyla bağlantıya geçip ürüne çok ihtiyacınız olduğunu ve 1 tane almak istediğinizi söyleyin biraz yıkama yağlama çekin eğer canı isterse satacaktır. Yoksa toptan ürün gamını bozmak istemiyorsa kesinlikle alamayacaksınız.

Aliexpress güvenilir mi? %100 güvenilir... Sadece almadan önce yüksek rating almış kişilerden alışveriş yapmaya özen gösterin birde feedbackleri muhakkak okuyun satıcının ne tip bir satıcı olduğunu görmüş olursunuz.

Küçük bir açıklama ekleyelim;
Ürünler sahte değil.136 doların sebebi,o 40'lı paketin içeriği.25 tane 46-50 numara,10 tane de 36-40 numara Lady modeli gelecek.Şanslıysanız paketten 5 tanede 41-45 aralığında ayakkabı çıkacak.

Diğer arkadaşımızın verdiği linkte satılan ürün de zaten 36 numara "Lady" modeli.

Aliexpres'in yaptığı şey anlaşmalı mağazalarından,satamadıkları malları toplayıp bu şekilde satmak.Ayakkbı sektöründe bir parti mal alırsınız.O partinin yarısını sattığınızda size kesilen faturayı zaten ödemişsinizdir.Geriye kalanı dilediğiniz fiyattan satın,hepsi kar demektir.Fazla uzatmadan anlatmaya çalıştım.Sezon başında 179 tl'ye sattıkları ayakkabıyı,dört ay sonra 79 liraya satabilmelerinin sebebi de bu.İsterlerse 39 liraya da satarlar yani bu sektör biraz farklı işler.

• Beğen
Tepkiler: fatihaydın
Evet Güvenilirdir. Fakat ürün açıklamasında belirtilenleri mutlaka iyi okuyun derim. Çünkü orada ne yazıyorsa doğru çıkıyor. Yukarıda belirtildiği gibi tek fiyatı mı grup fiyatı mı gibi şeylere mutlaka dikkat edin. Ben alışveriş yaptım ve hiç sorun yaşamadım. Hatta önümüzdeki günlerde forma vb. aksesuar alışverişlerimi de yapmayı düşünüyorum.

aliexpress te şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım ama paypal ile ebay harici yaptığım bir ödeme de paypal paramı geri ödemedi internet polisine başvurun dedi o günden beri paypal ı önermiyorum

İyi günler herkese. Aliexpres ten forma siparişi verdim ayın 28.inde bide DHL kargoya fazladan para ödedim hızlı gelsin diye,ürün hala kargoya verilmemiş verdikleri takip numarası geçersiz,ve mesajlarıma cevap gelmiyo yardım edebilicek biri varmı iptal edebilirmiyim siparişi

@TOLGA YAVUZ

Hangi satıcıdan aldınız? Direkt olarak aldığınız ürünün linkini görebilir miyim?

(link)... Bugün bi mesaj daha gönderdi DHL sorun oldu ems kargoyla gndericem diye oyaladıkça oyaladı adam beni. Şimdiki verdiği numarada geçersiz gibi geliyo ilgin için şimdiden teşekkür ederim

Çok ilginç. Gayet de normal bir profili var, 97'nin üzerinde oran. Muhtemelen stoğunda olmayan bir mal sattı ve şimdi tedarik etmeye çalışıyor. Kargolama süresini geçerse, dispute açıyorsunuz ve paranız iade ediliyor. İsterseniz kargo bilgileri geçersiz olduğu için siteye mesaj atıp, işlemin iptalini isteyebilirsiniz.

Geri