st.brs
Üye
- Tepki
- 70
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Katlanır
(link) bu ürünün kullanıyorum 1,5 yıl kadar oldu. Kalitesinden memnunum, kısa veya uzun sürüşlerin hepsinde kullandım her hangi bir ters durum ile karşılaşmadım. Ekstradan bir tane de mavi lens almıştım. Mavi daha güneşin batmaya veya yeni doğmaya başladığı zamanlarda, kımızı, ayna ve siyah daha parlak ışık altında ve şeffaf olarak var.(link)
Bu gözlükten sipariş verdim, daha önce gözlük alan oldu mu acaba cam kalitesi nasıl?
Teşekkürler, bir şey soracaktım bu mavi ve kırmızı renkli camların içi görünüyor mu acaba yoksa komple dışarıyı yansıtıyor mu?(link) bu ürünün kullanıyorum 1,5 yıl kadar oldu. Kalitesinden memnunum, kısa veya uzun sürüşlerin hepsinde kullandım her hangi bir ters durum ile karşılaşmadım. Ekstradan bir tane de mavi lens almıştım. Mavi daha güneşin batmaya veya yeni doğmaya başladığı zamanlarda, kımızı, ayna ve siyah daha parlak ışık altında ve şeffaf olarak var.
260061 dosyayı görüntüle
(link)
Bu gözlükten sipariş verdim, daha önce gözlük alan oldu mu acaba cam kalitesi nasıl?
Peki ya bu gözlüklerin göze bir zararı bulunur mu?Lensler polikarbon, yüzde yüz UV ışınları engelliyor. Zararlı güneş ışınlarını engelleme konusunda bir eksikleri olmasa da "görüntü kalitesi" olarak büyük markaların gerisindeler. Ama fiyat farkını düşününce kesinlikle pişman etmezler.
Peki ya bu gözlüklerin göze bir zararı bulunur mu?
Tesekkürler, haklısınız.Dediğim gibi, zararlı ışınları engelleme konusunda bir eksikleri yok. Kaza durumunda kırılıp göze batma ihtimalleri daha yüksek gibi bir söylenti vardı ama bunu destekleyen herhangi bir şey okumadım. Sözde büyük markalar daha esnek bir plastik kullanıyormuş vb... falan. Ben şahsen bu gözlüklerin kullanımında herhangi bir risk olduğunu düşünmüyorum. Ama herkesin kendi araştırmasını yapıp ona göre karar vermesinde fayda var tabi.
Kırmızı ve gri olanda birisi size baksa göz teması kurması mümkün değil. Bazen ışıklarda durup araçlardaki sürücülere baktığımda sadece kendilerine dönen bir kafa görüyorlar. Mavide biraz dikkatli bakarsa gözünüzü seçebilirler, biraş ışığın geliş yönüyle de alakalı.Teşekkürler, bir şey soracaktım bu mavi ve kırmızı renkli camların içi görünüyor mu acaba yoksa komple dışarıyı yansıtıyor mu?
Peki ya bu gözlüklerin göze bir zararı bulunur mu?
bu ürünü aldım gayet şaşırttı kalitesi. Ancak bedenine dikkat edin ölçü tablosundan kendi ölçülerinize göre sipariş verin ben normalde m giyen birisi olarak xl tayt ve l beden forma istedim tam oldu.@Otodidakt hocam satın aldığınız forma linkini paylaşabilir misiniz? Ben de forma bakıyorum da. Ayrıca kalitesi nasıl, memnun kaldınız mı?