Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Scudo
@st.brs 299A1C18-2AA4-4498-8DD4-6EBA23F691E6.png benimki de takipsiz kargo sizinki de Türkiye içi takipsiz kargo yazan tarihler arasında elbet birgün gelecektir.

@trainspotting35 teşekkürler hocam. Kargo ücreti ödedim bir de. Neden takipsiz acaba?

TRY 151.69 35%OFF | Wake 31.8mm * 780mm bisiklet yükseltici gidon yüksek kaliteli alüminyum alaşımlı bisiklet MTB dağ yol bisikleti kırlangıç şekilli gidon
(link)

Abiler acil bakın kupon falan diyor indirim diyor 73 tl diyor şuna alıcam galiba aşırı iyi fiyatı vergisi falan var mıdır?

İndirimle alıyorsan uyguna gelir ve vergi çıkacaktır. Ödeme adımına kadar ilerledim vergi almıyor yani ptt burada alacaktır 15-20 tl arası. @Corelli Mağduru

(link)

Bu gözlükten sipariş verdim, daha önce gözlük alan oldu mu acaba cam kalitesi nasıl?

• Beğen
Tepkiler: MakRo
(link)

Bu gözlükten sipariş verdim, daha önce gözlük alan oldu mu acaba cam kalitesi nasıl?
(link) bu ürünün kullanıyorum 1,5 yıl kadar oldu. Kalitesinden memnunum, kısa veya uzun sürüşlerin hepsinde kullandım her hangi bir ters durum ile karşılaşmadım. Ekstradan bir tane de mavi lens almıştım. Mavi daha güneşin batmaya veya yeni doğmaya başladığı zamanlarda, kımızı, ayna ve siyah daha parlak ışık altında ve şeffaf olarak var.

IMG_20210402_153712.jpg

(link) bu ürünün kullanıyorum 1,5 yıl kadar oldu. Kalitesinden memnunum, kısa veya uzun sürüşlerin hepsinde kullandım her hangi bir ters durum ile karşılaşmadım. Ekstradan bir tane de mavi lens almıştım. Mavi daha güneşin batmaya veya yeni doğmaya başladığı zamanlarda, kımızı, ayna ve siyah daha parlak ışık altında ve şeffaf olarak var.

260061 dosyayı görüntüle
Teşekkürler, bir şey soracaktım bu mavi ve kırmızı renkli camların içi görünüyor mu acaba yoksa komple dışarıyı yansıtıyor mu?

• Beğen
Tepkiler: citk60
(link)

Lensler polikarbon, yüzde yüz UV ışınları engelliyor. Zararlı güneş ışınlarını engelleme konusunda bir eksikleri olmasa da "görüntü kalitesi" olarak büyük markaların gerisindeler. Ama fiyat farkını düşününce kesinlikle pişman etmezler.

Lensler polikarbon, yüzde yüz UV ışınları engelliyor. Zararlı güneş ışınlarını engelleme konusunda bir eksikleri olmasa da "görüntü kalitesi" olarak büyük markaların gerisindeler. Ama fiyat farkını düşününce kesinlikle pişman etmezler.
Peki ya bu gözlüklerin göze bir zararı bulunur mu?

Dediğim gibi, zararlı ışınları engelleme konusunda bir eksikleri yok. Kaza durumunda kırılıp göze batma ihtimalleri daha yüksek gibi bir söylenti vardı ama bunu destekleyen herhangi bir şey okumadım. Sözde büyük markalar daha esnek bir plastik kullanıyormuş vb... falan. Ben şahsen bu gözlüklerin kullanımında herhangi bir risk olduğunu düşünmüyorum. Ama herkesin kendi araştırmasını yapıp ona göre karar vermesinde fayda var tabi.

Dediğim gibi, zararlı ışınları engelleme konusunda bir eksikleri yok. Kaza durumunda kırılıp göze batma ihtimalleri daha yüksek gibi bir söylenti vardı ama bunu destekleyen herhangi bir şey okumadım. Sözde büyük markalar daha esnek bir plastik kullanıyormuş vb... falan. Ben şahsen bu gözlüklerin kullanımında herhangi bir risk olduğunu düşünmüyorum. Ama herkesin kendi araştırmasını yapıp ona göre karar vermesinde fayda var tabi.
Tesekkürler, haklısınız.

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Teşekkürler, bir şey soracaktım bu mavi ve kırmızı renkli camların içi görünüyor mu acaba yoksa komple dışarıyı yansıtıyor mu?
Kırmızı ve gri olanda birisi size baksa göz teması kurması mümkün değil. Bazen ışıklarda durup araçlardaki sürücülere baktığımda sadece kendilerine dönen bir kafa görüyorlar. Mavide biraz dikkatli bakarsa gözünüzü seçebilirler, biraş ışığın geliş yönüyle de alakalı.

Kişiyle de alakalı olmakla birlikte bende her hangi bir sıkıntı olmadı. Çalıştığım ortamda 13 kadar tv ve monitör ekranı var. Ofiste gözünde bir değişiklik olmayan tek personel benim. Uzun sürüşlerde belli bir şeyden sonra gözlük lensine alışıyorsunuz sadece gözlüğü çıkardığınızda biraz gözünüz kamaşabiliyor. Daha önce daha kullandığım gözlüğe göre en büyük artısı ise kör nokta olmuyor lenslerin büyük olması güzel.

Aliexpress'den alışveriş yapmadan önce buraya bakıp bilgi aldığım için görev bilinci ile ben de deneyimimi yazayım😂
35 $ değerinde bisiklet forma tayt seti ve 7$ değerinde eldiven aldım. 20 günde geldi. Ürünler bahsedildiği gibi ve gerçekten kaliteli bir problem olmadı.
Ürünlere toplamda 36 tl vergi ücreti çıktı. Buna çok şaşırdım çok daha yüksek bekliyordum. Sadece gümrük vergisi olan 10 ar tl ve gümrüğe sunma vergisi olan 8 er tl alındı. Eğer bu şekilde vergiler yüksek gelmiyorsa çok avantajlı fiyatlar var. 300 tl gibi bir fiyata tüm yazlık seti dizmiş oldum. Siz daha ucuza da mal edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
Şapkam bugün geldi vergi için alt limit ne bilmiyorum ben hiç vergi ödemedim. 6.6 dolar gözüküyordu pakette. 69 TL ye geldi. Bu arada Aras kargo ile geldi ona da şaşırdım. 21.03.2021 sipariş 05.04.2021 teslim.
F77EEB13-3DA8-460C-BB4E-3B5BA701B474.jpeg

@Fota aras kargo ile aldıysanız %90 ödeme sırasında sizden vergi ücreti almış olabilirler. Gğle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
Merhaba arkadaşlar benim de Aliexpress ten bisikletim için pek çok aksesuar alışverişim oldu bir kısmı ulaştı ama son 1 haftaya teslim için kalan ürünler gümrükte tutuluyor ya da bekletiliyor denmiş .UKIM e ulaştığımda telefon üzerinden herhangi sorun yok yoğunluktan dolayı dediler.. Umarım aleyhimde sorun olmaz..

@Otodidakt hocam satın aldığınız forma linkini paylaşabilir misiniz? Ben de forma bakıyorum da. Ayrıca kalitesi nasıl, memnun kaldınız mı?

@SerdarCYCoo2Bursa
Ürün Türkiyeye geldikten sonra firmatla iletişime geçip yerel kargo takip kodunu isteyin yoksa kargo değlizlerinde kayıp olabiliyor. Ben 4. Kargo şubesinde buldum😂
@Otodidakt hocam satın aldığınız forma linkini paylaşabilir misiniz? Ben de forma bakıyorum da. Ayrıca kalitesi nasıl, memnun kaldınız mı?
Screenshot_20210405-201258_AliExpress.jpgScreenshot_20210405-201258_AliExpress.jpg bu ürünü aldım gayet şaşırttı kalitesi. Ancak bedenine dikkat edin ölçü tablosundan kendi ölçülerinize göre sipariş verin ben normalde m giyen birisi olarak xl tayt ve l beden forma istedim tam oldu.

Geçen ay(16 Mart) aliexpresten bisiklet maşası almıştım hala ülkemize giriş yapmadı. En son kargo hareketi 27 Mart'ta çinden çıkış yapmış olarak gözüküyor. Bekliyoruz bakalım.

Geri