Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Rica ederim. Ben mütemadiyen kargoyu takip ediyorum ve ürün nihai PTT şubesine ulaştığı vakit gidip şubeden teslim alıyorum. Güvenmiyorum çünkü.
Kesinlikle gidip almak mantıklı. Bir ürünüm 21 Mayıs'tan beri Tekirdağ DTM'de görünüyordu. Bir haftadır hiçbir hareket yok. Baktım geleceği yok, ben gittim; amacım tartışmaktı. Meğer daha ertesi gün ilçeye sevk etmişler ürünü, bizim ilçe PTT giriş yapmamış. Aradı, taradı, yerde karman çorman bir sürü kargonun içinden buldular sonunda. Peşine düşmesem belki de iade edeceklerdi, sonra yine sen uğraş dur.

Scudo
Her ne kadar kargo ücreti dahil de olsa mümkün olduğunca ücretsiz kargo olan ürünleri almaya çalışın. Daha sonra iade durumu olursa (kargo kaybolur vs.) satıcılar iade yaparken kargo ücretlerini iade etmiyor.

Aliexpressten ben de artık hiç haz etmesem de, bazen gerçekten mecbur bırakıyorlar. Bazı şeyler güzel yurdumda hiç olmadığı gibi olsa da 3 kat fiyat istiyorlar. Son olarak orjinal sarı kali 79 liraya aldım. Bir de ülkemde hiç bulunmayan rockbros çanta.

28'inde Türkiye'ye gelen ürün ne zaman gelecek bakalım?

Merhabalar,
Linkini verdiğim ürünü almak istiyorum. Kullanan veya fikri olan var mı?
TRY 334.40 59% İndirim | Bisiklet karbon fiber seramik arka attırıcı 17T kasnak kılavuz tekerlek Shimano 6800 R7000 R8000 R9100 R9000 bisiklet aksesuarları
(link)

Og-evkin markasını tavsiye ederim.

aliexpress bile aydınlatmalara zam yapmış :) bu ne fiyatlar ya baya artmış

Aldığım ürün bugün ülkeye giriş yaptı. Başakşehir'de çok oyalanmazsa muhtemelen bu hafta içinde teslim alırım.

16 Mayıs'ta sipariş geçmiştim Cycplus M1'imi tam 14 gün sonra ülkemizde oldu.

En hızlı siparişim ise tam 9 günde elimdeydi :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Arkadaşlar, benim kargonun durumu bu şekilde görünüyor, perşembe ve cuma günü şehir dışında olacağım, sizce hangi gün gelir, bu kargoyu detaylı olarak ptt nin sitesinden takip edebilir miyim? Kargo kodum RB ile başlıyor. Ben evde yokken gelirse nasıl bir yol izlemem gerekir kargoya ulaşabilmek için.
1622398281615.png

(link)
Bu site üzerinden aliexpress kargolarınızın ptt takip kodunu alabilirsiniz forumdaşlarım. İçiniz daha rahat olur malın nerde olduğunu anlık olarak takip edersiniz. Zaten ptt getireceği gün cihet falan bişiler diyor haberiniz olmuş olur. Aliexpressteki kargo bilgisi bölümünde 0 bilgi var ve güncel değildir. (Aliexpressteki takip kodunuzu girceksiniz.)

Arkadaşlar, benim kargonun durumu bu şekilde görünüyor, perşembe ve cuma günü şehir dışında olacağım, sizce hangi gün gelir, bu kargoyu detaylı olarak ptt nin sitesinden takip edebilir miyim? Kargo kodum RB ile başlıyor. Ben evde yokken gelirse nasıl bir yol izlemem gerekir kargoya ulaşabilmek için.
265700 dosyayı görüntüle

Bizim kargolar aynı gemiyle gelmiş olmalı.

Bu aşamadan sonra PTT yeni bir takip no verecektir. Yeni takip no ile PTT'nin sitesinden kargonuzu takip edeceksiniz ve kargonuz ilgili PTT şubesine ulaştığında gidip alabilirsiniz.

Ürünün size ulaşmasını beklemeyin, dağıtım şubesinden siz gidip teslim alın.

• Beğen
Bizim kargolar aynı gemiyle gelmiş olmalı.

Bu aşamadan sonra PTT yeni bir takip no verecektir. Yeni takip no ile PTT'nin sitesinden kargonuzu takip edeceksiniz ve kargonuz ilgili PTT şubesine ulaştığında gidip alabilirsiniz.

Ürünün size ulaşmasını beklemeyin, dağıtım şubesinden siz gidip teslim alın.
Teşekkürler, evet aynı gemi/uçak her neyse onunla gelmiş olabilir :) ben de Magene C406 sipariş vermiştim

Teşekkürler, evet aynı gemi/uçak her neyse onunla gelmiş olabilir :) ben de Magene C406 sipariş vermiştim
Magene C406 da güzel bir alet. Hem daha uygun hem de daha büyük ekran olmasindan mütevellit Cycplus M1'de karar kılmıştım bende. İyi günlerde, kazasız belasız kullanırız insallah.

• Beğen
Magene C406 da güzel bir alet. Hem daha uygun hem de daha büyük ekran olmasindan mütevellit Cycplus M1'de karar kılmıştım bende. İyi günlerde, kazasız belasız kullanırız insallah.
Teşekkürler, ben de M1 ve C406 arasında kaldım, bunun fiyatı daha uyguna geldi, full seti kuponla birlikte 700tl ye aldım. Amin iyi günlerde, bol sürüşlerde, kazasız belasız kullanmak dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Teşekkürler, ben de M1 ve C406 arasında kaldım, bunun fiyatı daha uyguna geldi, full seti kuponla birlikte 700tl ye aldım. Amin iyi günlerde, bol sürüşlerde, kazasız belasız kullanmak dileğiyle.
Full set derken HR var mı peki, nabız bandı?

Full set derken HR var mı peki, nabız bandı?
Evet, HR, speed ve kadans sensörü, gidon aparatı ve koruyucu silikon kılıf. Aslında dışarıdaki sürüşler için speed sensörüne gerek kalmıyor ama trainer kullanımı için aldım. Şu an biraz zamlanmış yine de ucuz.
(link)

(link) Alacak arkadaşlar için link bırakıyorum. kargo dahil 3305 TL artı vergi 133.80, toplam 3438TL ye geldi.
jantla ilgili tecrübeleriniz neler saglamlılık konusunda

Arkadaşlar, sipariş oluşturdum. Sepette 55 USD tutarındaki ürün, ödeme kısmında 66 USD oldu. Detaya bakınca 11 USD'nin vergi olarak belirtildiğini gördüm. Daha önce bu tür bir durumla karşılaşan oldu mu? Vergiyi siparişte ödediğimizde sonradan başka vergi çıkmayacağının garantisi var mıdır?

Arkadaşlar, sipariş oluşturdum. Sepette 55 USD tutarındaki ürün, ödeme kısmında 66 USD oldu. Detaya bakınca 11 USD'nin vergi olarak belirtildiğini gördüm. Daha önce bu tür bir durumla karşılaşan oldu mu? Vergiyi siparişte ödediğimizde sonradan başka vergi çıkmayacağının garantisi var mıdır?
Selamlar en son alışverişim böyle geldi. Türkiyeye girince aras kargo teslim etti bu arada.

• Beğen
Tepkiler: specific
Sürpriz yaşanmayacak olması güzel, ancak vergi ödenmeden teslim alma ihtimali ortadan kalkmış. :komik: Teşekkürler bilgi için.

@trainspotting35
Merhaba. Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama bir kargo soracaktım. Daha önce de yardımcı olmuştunuz. Gümrükten çıktı ama hangi firma ile gelecek bir türlü bulamadım. PTT'de de gözükmüyor. DM ile soracaktım ama DM yollayamadım.
Takip numarası: LP00448233473790

@trainspotting35
Merhaba. Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama bir kargo soracaktım. Daha önce de yardımcı olmuştunuz. Gümrükten çıktı ama hangi firma ile gelecek bir türlü bulamadım. PTT'de de gözükmüyor. DM ile soracaktım ama DM yollayamadım.
Takip numarası: LP00448233473790
Selamlar. Araskargo sitesine girip e ticaret işlemlerinden aliexpressi seçerseniz sonuç gelebilir aliex ise..

Geri