Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Scudo
Magdurumda mağdurum.. linkteki kaski aldim, saticida 9 usd yazmis uzerine. Bizim gumrukçu memurlar acmis bakmis kafasina gore 30 usd demis gecmis.. Normalde 18-21 tl gelecekken 60 tl vergi cikti. Haramla zikkimi karistirarak sevgili memur arkadaslara dualarimi yolladim tabii bir hak talebi olmayacagi kesin.. Satici iyilik olsun demis, memur olaya uyanmis ama oda senmisin bizi kandirmaya calisan diyerek kendince adalet saglamis..
Olan bize oldu.. 246 TL ye yesil kaskim oldu 🤸🇹🇷

TRY 187.65 21%OFF | SONICWORKS bisiklet kask kapağı LED ışıkları ile MTB dağ yol bisiklet bisiklet kaskları erkekler kadınlar Capaceta Da Bicicleta SW0002
(link)

265505 dosyayı görüntüle
15 usd lik kaska 60 TL, 75 usd lik hiz olcere 17 TL vergi aldi şapşikler 😅 Başka ulkede yaşayamam 🇹🇷
20210602_131010.jpg

Mu qerçek mi?
Yok be hocam, rehberden birinin ismini o şekilde kaydetmiş kendine öyle bi mesaj yazdırmış bunu yapan kişi. İnstagram'da çok dolaşıyor bu ara.

Baksana AliExpress değil AliExpres ismi bile yanlış 😄

Siparişim 17.gün kapıya geldi. Perşembe günü kargo gelmişti, şehir dışında olduğum için ancak bugün şubeye gidip alabildim. Henüz kutularını bile açamadım umarım sıkıntı çıkmaz.
700+21tl vergi

Dosyalar

• IMG_20210607_102821.jpg
    IMG_20210607_102821.jpg
    90,5 KB · Okunma: 84
Arkadașlar 32 gün oldu aynakol sipariş iptalimden gelmesi gelen para iadesi hala tarafıma iade edilmedi. Satıcıya sordum aliexpress tarafından iade edilecek ücretiniz diyor ve haklı da galiba ki iadeyi hemen onaylamıștı diye hatırlıyorum.

Sistem sayfaya girdiğimde iadeniz ișleniyor diyor geçen ayın 5'inden beri, küçük birșey olsa neyse diyip geçeceğim ama sipariș aynakol olunca ücret yüksek kalıyor.

Ne yapabilirim sizce? Sonuçta 1 ayı geçti. 🙃

Herkese selam🙋‍♂️

Bir sorum olacak ve yeni konu açmak yerine buradan sorayım dedim.
Benim Casio ProTrek saatim bisiklet ile seyir halindeyken kolumdan düştü ve çalışmaz oldu. Casio nun yenisi aşırı pahalı olduğu için North Edge markasına yönelmek istedim.

Aliexpress den şu saati almak istiyorum (link)

Acaba gümrükte takılmadan gelir mi?
Yoksa riske girmeyeyim mi?

Uzun süredir Aliexpress kullanmıyorum o yüzden sormak istedim :kötü:
Yakın zamanda ürün sipariş eden arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim:harika:

Herkese selam🙋‍♂️

Bir sorum olacak ve yeni konu açmak yerine buradan sorayım dedim.
Benim Casio ProTrek saatim bisiklet ile seyir halindeyken kolumdan düştü ve çalışmaz oldu. Casio nun yenisi aşırı pahalı olduğu için North Edge markasına yönelmek istedim.

Aliexpress den şu saati almak istiyorum (link)

Acaba gümrükte takılmadan gelir mi?
Yoksa riske girmeyeyim mi?

Uzun süredir Aliexpress kullanmıyorum o yüzden sormak istedim :kötü:
Yakın zamanda ürün sipariş eden arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim:harika:
Sim kartı girişi olmayan saatler gümrüğe takılmaz. Yakın zamanda arkadaşım sipariş verdi gelmesini bekliyoruz. Önceden de sipariş verip beğenmeyip satmıştı. Ben de birçok ürün sipariş verdim (Elektronik olarak sadece igs618) şimdiye kadar kaybolan bir ürünüm bile olmadı. (Yaklaşık 15 kalem siparişim olmuştur.)
Çalıştığınız yer adresi vermekte fayda var ev olunca pek sallamıyorlar ama fabrika veya işyeri olunca genelde daha kolay oluyor getirmeleri.

Bugün zeray marka yol kilitli pedalları ve kalpleri ile rockbros 5 lensli gözlük elime ulaştı.. Her ikisi için de kalite olduğunu söyleyebilirim.. Kaliteden kastım ortanın iyisi.. 62 TL ekstra Türkiye içi vergi, taşıma vs pedeli ödedim.. Gözlükler 154 TL, kilitli pedal seti 321 TL tuttu..DSC_0110.JPG

Arkadașlar 32 gün oldu aynakol sipariş iptalimden gelmesi gelen para iadesi hala tarafıma iade edilmedi. Satıcıya sordum aliexpress tarafından iade edilecek ücretiniz diyor ve haklı da galiba ki iadeyi hemen onaylamıștı diye hatırlıyorum.

Sistem sayfaya girdiğimde iadeniz ișleniyor diyor geçen ayın 5'inden beri, küçük birșey olsa neyse diyip geçeceğim ama sipariș aynakol olunca ücret yüksek kalıyor.

Ne yapabilirim sizce? Sonuçta 1 ayı geçti. 🙃
Hala iade ișlemi gerçekleșmedi. 🙃

@Heicks

Hesabım bölümünde en atta Help Center/Yardım Merkezi yazan bi bölüm var. Orada hangi ürünle ilgili iade ücretini alamadığınızı direk AliExpress’e bildirebiliyorsunuz.

Suluk kafesi almistim kafeste gelmedi iade de yapılmadı :)
Ben bu yurtdışı online alışveriş işine girsem bak neler olur :D Sırf emsal olmamak için birşey satın almıyorum yurtdışından :snzdglsn:

Merhaba arkadaşlar.. Herkese keyifli forumlar.. Az önce yarı pro denilebilecek yol bisikleti için kilitlenebilir ayakkabılarım geldi.. Ayakkabının 1 tanesi 298 gr.. Tek makaralı.. Altında havalandırma girişleri var.. 45 numara aldım.. 44.5 giyiyorum... 314 tl ödedim ayakkabılara, vergi 94,78 😁 ayakkabı koymadı vergi koydu.. Yanında çorap da itelemişler 1 çift.. Fotodaki morumsu hare, telden kaynaklanıyor.. DSC_0111.JPG

Hala iade ișlemi gerçekleșmedi. 🙃
Ali bankanıza göndermiş,bankadan dolayı gelmemiş olabilir mi?

İade işleniyor kısımında mı gösteriyor hala?
Özelden bilgilerini verirsen kontrol edebilirim,ya da dc yayım açarak bakabiliriz ;)

Geri