Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Scudo
Arkadaşlar bana Aliexpress ten fiyat performans oranı iyi SPD ayakkabı önerisi verebilecek olan var mı? Malum burada fiyatlar aldı yürüdü.
Biraz baktım kendim. Görüntüde güzel modeller var ama marka olarak hiçbiri hakkında bilgim yok.
Yardımınızı bekliyorum.
Selam, burada da klasik aliexpress yöntemine bakmak uygun gibi Tolga hocam, yani en çok satan ve en çok fotoğraflı ve iyi yorum alan ürünler.

Selam, burada da klasik aliexpress yöntemine bakmak uygun gibi Tolga hocam, yani en çok satan ve en çok fotoğraflı ve iyi yorum alan ürünler.
Sanırım öyle yapacağım. Zira cevap veren, fikir söyleyen olmadı.

Sanırım öyle yapacağım. Zira cevap veren, fikir söyleyen olmadı.
sahibindende ve marketplace de bulmuştum. hatta marketplacede spd pedal ve ayakkabı ile birlikte 500 tl felan demişti çocuk. sonra vazgeçtim ben.

• Beğen
Tepkiler: everhard
Bugün zeray marka yol kilitli pedalları ve kalpleri ile rockbros 5 lensli gözlük elime ulaştı.. Her ikisi için de kalite olduğunu söyleyebilirim.. Kaliteden kastım ortanın iyisi.. 62 TL ekstra Türkiye içi vergi, taşıma vs pedeli ödedim.. Gözlükler 154 TL, kilitli pedal seti 321 TL tuttu..267299 dosyayı görüntüle

Gözlüğün linkini paylaşabilir misiniz?

21 Haziranda yola çıkan formam 28 haziranda teslim edildi. 90 tl olan formayı 45 tl indirimle 45 TL + 17,5 TL vergi ile satın aldım. 1,68 boy-64 kg M beden satın aldım. IMG_0753.JPGIMG_0754.JPGIMG_0755.JPG

(link) kollarında silikon olmaması dışında şimdilik geçer not aldı sayılır. Yarın sabah test sürüşünden sonra bilgi vereceğim. Akşam bir yıkayalım kendilerini.

Arkadașlar 32 gün oldu aynakol sipariş iptalimden gelmesi gelen para iadesi hala tarafıma iade edilmedi. Satıcıya sordum aliexpress tarafından iade edilecek ücretiniz diyor ve haklı da galiba ki iadeyi hemen onaylamıștı diye hatırlıyorum.

Sistem sayfaya girdiğimde iadeniz ișleniyor diyor geçen ayın 5'inden beri, küçük birșey olsa neyse diyip geçeceğim ama sipariș aynakol olunca ücret yüksek kalıyor.

Ne yapabilirim sizce? Sonuçta 1 ayı geçti. 🙃
merhaba sonuç alabildiniz mi?

Dostlar selam, geçen hafta AliExpress ten aksiyon kamerası siparişi verdim, vergi ödemesi otomatik gelmedi yani ptt aracılığı ile gelecek. Tahmini teslim tarihi 20 temmuz gösterirken dün bi anda 4 ekim oldu. Daha önce başına gelen oldu mu ?
986DC3C7-0796-4EF5-826B-CFCC36BF73E4.jpeg

21 Haziranda yola çıkan formam 28 haziranda teslim edildi. 90 tl olan formayı 45 tl indirimle 45 TL + 17,5 TL vergi ile satın aldım. 1,68 boy-64 kg M beden satın aldım. 268127 dosyayı görüntüle268128 dosyayı görüntüle268129 dosyayı görüntüle

(link) kollarında silikon olmaması dışında şimdilik geçer not aldı sayılır. Yarın sabah test sürüşünden sonra bilgi vereceğim. Akşam bir yıkayalım kendilerini.

Formanız hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Maşallah formu yakalamışsınız, balkondan eser kalmamış.

Dostlar selam, geçen hafta AliExpress ten aksiyon kamerası siparişi verdim, vergi ödemesi otomatik gelmedi yani ptt aracılığı ile gelecek. Tahmini teslim tarihi 20 temmuz gösterirken dün bi anda 4 ekim oldu. Daha önce başına gelen oldu mu ?
268831 dosyayı görüntüle
A101'e gelmişti. Sanki iş görür gibiydi. ama kalitesini bilemem tabi.

Takip numarası YP ile bitiyosa Yanwen, HK ile bitiyosa HongKong Post, CN ile bitiyosa China Post, SG ile bitiyos Singapore Post ki en korktuğum bu olduğu halde 24 haziranda çıkan siparişim SG ile çıktı, hadi hayırlısı. :)
Bunları bilmemek daha mutluluk vericiydi. Şimdi aldığım cihaz SG ile geliyor ve gelemiyor :)
Cahillik Mutluluktur :koptum:

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
268831 dosyayı görüntüle
Satıcıyla bir irtibat kurun belki elinde yoktur,ancak tedarik edecek olabilir ama 4 ekim nedir ya! son zamanlarda çok hızlandı aliexpres 2 3 haftada siparişler geliyor.

Satıcıyla bir irtibat kurun belki elinde yoktur,ancak tedarik edecek olabilir ama 4 ekim nedir ya! son zamanlarda çok hızlandı aliexpres 2 3 haftada siparişler geliyor.
Aslında gönderi havayolu tarafından kabul edildi yazıyor, sanki satıcı kargoya vermiş gibi anladım, yazdım da kendisine bu kadar uzun olamaz 25-40 günde alırsınız yazmış . bakalım şuan için sadece bekleyeceğim.

BB73E637-0989-4FEA-9954-C32DF352F422.jpeg

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Aslında gönderi havayolu tarafından kabul edildi yazıyor, sanki satıcı kargoya vermiş gibi anladım, yazdım da kendisine bu kadar uzun olamaz 25-40 günde alırsınız yazmış . bakalım şuan için sadece bekleyeceğim.

268848 dosyayı görüntüle
Bence o kadar sürmeyecek hele ekim çok abartılı,bir gün pat diye bakmışınız gelmiş,artık herşey hızlı seyrediyor.

Aliexpres gönderileri genelde 2 haftada geliyor. Son 1 yıldaki tüm alışverişlerim bu şekilde oldu. Nerden baksam 10 sipariş vermişimdir.

Bugün aliexpressten sipariş verdim 28 temmuz gösteriyor ürün teslimini ama bakalım. iki ayrı satıcıdan iki ayrı ürün aldım Duruma göre ayakkabı siparişi geçeceğim

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
İgp620 bisiklet bilgisayarı sipariş ettim. Ürünün bedeline ek olarak 33 dolar da gümrük vergisi ödedim. Ürün bana teslim edildiğinde bir daha vergi ödemem değil mi?
Ürün bugün Aras kargo ile geldi. Ekstra bir ücret ödemedim. Bilgilendireyim.

• Beğen
Tepkiler: etkiliadam
Geri