Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Scudo
21 Haziranda yola çıkan formam 28 haziranda teslim edildi. 90 tl olan formayı 45 tl indirimle 45 TL + 17,5 TL vergi ile satın aldım. 1,68 boy-64 kg M beden satın aldım. 268127 dosyayı görüntüle268128 dosyayı görüntüle268129 dosyayı görüntüle

(link) kollarında silikon olmaması dışında şimdilik geçer not aldı sayılır. Yarın sabah test sürüşünden sonra bilgi vereceğim. Akşam bir yıkayalım kendilerini.
Hocam selamlar, aliexpressden aldığınız formayı beğendiniz mi acaba? Ben de almayı düşünüyorum, boyum 170-171 ama kilom 74 olduğu için L alacağım. Eğer teri filan güzel dışarı atıyorsa hemen almayı düşünüyorum. Bir de yarı yarıya indirimi nasıl yaptınız acaba?

Aliexpressten aldığım ürün normalde 27 temmuzda teslim olur gibi gösteriyordu fakat takip numarasına baktığımda hala türkiyeye ulaşmadığını görüyorum. Ne zaman gelir tahmini teslim tarihinden sonra bu durumu yaşayan var mı?

Aliexpressten aldığım ürün normalde 27 temmuzda teslim olur gibi gösteriyordu fakat takip numarasına baktığımda hala türkiyeye ulaşmadığını görüyorum. Ne zaman gelir tahmini teslim tarihinden sonra bu durumu yaşayan var mı?
Genelde 2 haftada geliyor. Çok daha uzun bir süredir gelmediyse satıcı ile iletişime geçin. Ama ön görülen teslim süreleri abartı derecede uzun olduğu için bu süreler de dolmadan satıcı ya da aliexpres işlem yapmıyor. bekleyin deniliyor.

• Beğen
Tepkiler: FelixTheCat
(link)alan var mı acaba yorum sayısı çok olunca güven verdi.
179 boy- 75 kiloyum xl olur mu acaba?

Arkadaşlar merhaba, karbon jant seti siparişim oldu.. 26 haziran da.. Ancak hala gelmedi.. Satıcının satış profili de yüksek, bunu gözeterek aldım.. 12k karbon diye ekstra 1 hafta kargoya teslim slğm için süre istedi, kargoda iken de hala Çin den türkiye ye sevkşyat covid ile ilgili gecikmeler yaşıyor falan diyor.. Sizce ne yapmalıyım? Ürünleri track 17 ve 24 ten baktığımda hava yolu taşımasında gösteriyor ama hala gelemedi..

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Arkadaşlar merhaba, karbon jant seti siparişim oldu.. 26 haziran da.. Ancak hala gelmedi.. Satıcının satış profili de yüksek, bunu gözeterek aldım.. 12k karbon diye ekstra 1 hafta kargoya teslim slğm için süre istedi, kargoda iken de hala Çin den türkiye ye sevkşyat covid ile ilgili gecikmeler yaşıyor falan diyor.. Sizce ne yapmalıyım? Ürünleri track 17 ve 24 ten baktığımda hava yolu taşımasında gösteriyor ama hala gelemedi..
Biraz sabırlı olun, benim siparişim 20 gün civarında gelmişti gerçi ama isterseniz aldığınız mağaza ve takip no paylaşırsanız bir bakalım ? Çetin abi biraz daha detaya ulaşabilir belki @trainspotting35 ?

Biraz sabırlı olun, benim siparişim 20 gün civarında gelmişti gerçi ama isterseniz aldığınız mağaza ve takip no paylaşırsanız bir bakalım ? Çetin abi biraz daha detaya ulaşabilir belki @trainspotting35 ?

Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yanıt verdiğiniz için.. Benim de belki 35-40 siparişim oldu ali xpresten fakat ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım..
Aldığım ürünün takip nosu
#CY001708881CN#
Gönderici firma profili de bu
RIDELOVE Store
(link)

Sanırım Türkiye’ye giriş yapmış olması lazım, AliExpress sipariş ekranından takip ettiğinizde yeni bir kod var mi bi satıcıya sorun istersiniz, bazen ülkeye giriş olduğunda takip kodu değişiyor.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Sanırım Türkiye’ye giriş yapmış olması lazım, AliExpress sipariş ekranından takip ettiğinizde yeni bir kod var mi bi satıcıya sorun istersiniz, bazen ülkeye giriş olduğunda takip kodu değişiyor.

Evet, o kod postanın seyri sürecinde harf ve sayılarla değişiyor, onu da track tan okutup tr koduna dönüştürüyoruz öyle ptt den görebiliyoruz ama bunda Çince yazıyor ve genelde aynı istasyonlarda dönüp duruyor.. Türkiye ye girişi olsaydı, mail ile bildirim geliyordu..

Dosyalar

• Screenshot_20210803-104139.png
    Screenshot_20210803-104139.png
    98,2 KB · Okunma: 14
(link)alan var mı acaba yorum sayısı çok olunca güven verdi.
179 boy- 75 kiloyum xl olur mu acaba?
L yeterli olur hocam
175 cm 85 kg L oluyor bana
Gerçi aynı ürün değil ama askılı tayt ve forma için yazdım

Evet, o kod postanın seyri sürecinde harf ve sayılarla değişiyor, onu da track tan okutup tr koduna dönüştürüyoruz öyle ptt den görebiliyoruz ama bunda Çince yazıyor ve genelde aynı istasyonlarda dönüp duruyor.. Türkiye ye girişi olsaydı, mail ile bildirim geliyordu..

son hareketi 28 temmuz görünüyor. o yüzden kaybolduğunu düşünmüyorum. normalde bu kadar uzasa kaybolmuş derdim. ülkeye varmış ama henüz barkod kabulu de yapılmamış olabilir. benim de bir siparişim 25 temmuzdan beri hedef ülkeye vardı olarak görünüyor hala bir hareket yok. muhtemelen bayram ertesi yoğunluğundan kaynaklı. aşağıdaki linkte kargonuzun ingilizce takibini görebilirsiniz.

(link)

son hareketi 28 temmuz görünüyor. o yüzden kaybolduğunu düşünmüyorum. normalde bu kadar uzasa kaybolmuş derdim. ülkeye varmış ama henüz barkod kabulu de yapılmamış olabilir. benim de bir siparişim 25 temmuzdan beri hedef ülkeye vardı olarak görünüyor hala bir hareket yok. muhtemelen bayram ertesi yoğunluğundan kaynaklı. aşağıdaki linkte kargonuzun ingilizce takibini görebilirsiniz.

(link)
Çok teşekkür ederim umarım öyle olmuştur.. Hali hazırda kullandığım jantlarım bitme noktasına geldi.. İç lastik ve dış lastiği de tehtid ediyor resmen.. Balans yok, jant telleri yamuldu bir kaçı.. Bisiklet sezonunu da kaçırmak istemiyorum, bazı yorumları okudum da, 3 ay sonra gelen teslimat lar var.. 😅 Bu jantlar da yoldayken ekstra para harcamak istemiyorum.. 😒 İnş gelir en kısa sürede..

• Beğen
Tepkiler: makaram
Çok teşekkür ederim umarım öyle olmuştur.. Hali hazırda kullandığım jantlarım bitme noktasına geldi.. İç lastik ve dış lastiği de tehtid ediyor resmen.. Balans yok, jant telleri yamuldu bir kaçı.. Bisiklet sezonunu da kaçırmak istemiyorum, bazı yorumları okudum da, 3 ay sonra gelen teslimat lar var.. 😅 Bu jantlar da yoldayken ekstra para harcamak istemiyorum.. 😒 İnş gelir en kısa sürede..
Hangi modeli aldınız jant olarak ?

Hangi modeli aldınız jant olarak ?

Reynalds assault karbon 12K 60 mm profilli, 23 mm ebatlı, 700c, 36 delikli ön ve arka set aldım.. Göbek ve telleri de değiştireceğim.. Fren seti da e avid bb7 var.. Yürüyen aksamı komple yenilemiş olacağım.. Jant gelmeden de olmuyor 😩

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
aliexpress fiyatlarına gümrük dahil mi ?
Değil ise ödemesi nasıl oluyor

aliexpress fiyatlarına gümrük dahil mi ?
Değil ise ödemesi nasıl oluyor
Dahil olanda var olmayanda, dahil olanların vergsi zaten sipariş aşamasında ödenmiş oluyor, direk kargolanıyor ve kapınıza kadar geliyor, vergisi ödenmemiş olanlar gümrükten geçtikten sonra vergisi etiketi üzerinden yada tahmini değer üzerinden hesaplanıp kapıda ptt görevlisine ödenmek şartı ile teslim alınabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Dahil olanda var olmayanda, dahil olanların vergsi zaten sipariş aşamasında ödenmiş oluyor, direk kargolanıyor ve kapınıza kadar geliyor, vergisi ödenmemiş olanlar gümrükten geçtikten sonra vergisi etiketi üzerinden yada tahmini değer üzerinden hesaplanıp kapıda ptt görevlisine ödenmek şartı ile teslim alınabiliyor.
Anladım teşekkür ederim. Alışverişlerde tahmini teslim tarihleri nasıl oluyor 30 günü geçiyor mu ?

Anladım teşekkür ederim. Alışverişlerde tahmini teslim tarihleri nasıl oluyor 30 günü geçiyor mu ?
Tamamen şans diyeyim, ortalama 10 günde gelen üründe var 30 ila 60 hatta daha uzun sürelerde gelen üründe, biraz satıcı dükkanın geribildirimlerine bakıp tercih etmekte ve ücretsiz kargo seçeneklerine fazla bulaşmamak gerek diye düşünüyorum, bu tabi bütçe ile ilgili bir durum bütçe el vermiyorsa süreç biraz uzayabiliyor.

Arkadaşlar merhaba;

Aliexpress'de bazı mağazalar gümrük vergisini peşin almaya başladılar. Çİnden gelen ürünlere %20 gümrük vergisi uygulanıyor. Galiba ürünü satan satıcıya ürünün fiyatını düşük göster durumu yavaş yavaş ortadan kalkıyor. Örnek;

1628068328398.png
Tercümesi :
Vergi ve harç satıcınız tarafından tahsil edilir ve sizin adınıza Türk gümrüğüne ödenir. AliExpress, vergi ve harçların tahsili ve ödenmesi için herhangi bir yükümlülük üstlenmez.

• Üzgün
  • Beğen
Tepkiler: Wing ve hermes
Geri