Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

149 dolar harcarsan bu indirim :D Yenimi cıktı yoksa en basından berı bu ibare varmıydı ? Hıc dıkkat etmemısım.

Scudo
iki adet bundan (link)
iki adet de bundan (link) aldım ben. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
Biraz önce 11.11 indirimleri başladı arkadaşlar, indirimli alışveriş yapmak isteyenler gözatsın.

indirimi bizim için yapmamıslar insan 100 dolar felan yaparda kafamız rahat olurdu gumrukte :D 150 yapıp dırek bızı elemısler.Yada sımdıye kadar 150 dolarlık alısverıs yapanlara bu ındırım anlamadım ben :D

Fiyatı gerçekten uygun olan ürünlerin stoğu bitti bile :) Stokları baya sınırlı tutmuşlar.

AliExpress'te önceden yorumlarda yorum yapanın kaça aldığını göre biliyordunuz, şekildeki gibi:
2.png

İndirim dönemine özel bir durum mu bilmiyorum ama şu an göstermiyor:
1.jpg

oo simdi indirimli gösteriyor ürünleri demek yeni basladi ben girdimde indirim yapmadı 150 doları gecersek te 15 daha ındırım tamamdır :D

bu arada telefondan uygulama uzerınden alısverıs yapın 1 2 dolar daha dusuyor urunlerde.

xiaomi 20000mah lik qc2.0 destekleyen powerbankı bugün itibarı ile satışta
(link)

(link) 16000mAh lık olan ürünü bugün alıyorum arkadaşlar. Bugüne özel 25.49$ bi de kartınızı alipay a tanımlarsanız 5$ indirim kuponu veriyor. yani 20.49$ a gelecek. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim.

Sjcam sj5000 wifi mı, sj5000 plus mı ?

Plus modeli 100 lira daha pahalı. Muhtemelen gümrüğe takılırsa ikisi de takılır, ikisi de limiti geçiyor. Ama paketlemeleri aynı, şans yani.

Plus modelinde Ambarella adında yeni bir işlemci kullanmışlar. Kamera ilk çıktığında yapılan yorumlarda donanımı wifi modelinden iyi olmasına rağmen stabil çalışmadığı, sorunlar çıktığı, güncellemelerle bazılarının düzeltildiği vs. yazılmış.

Bilgisi olan, kullanan bir kişi yorum yapabilirse sevinriim. Şu an 11/11 indiriminde 10 dk da 100 tane satılıyor bu kameradan. 4000 wifi modelinden de 10 dk da ortalama 50 tane satılıyor. Bitmeden bir tane de ben alayım

@furkan.zaman aynı anda yazmışız, var mı bir fikrin ?

Piyasada satılan powerbankların içerisinde ne tür pil kullanıldığı tamamen üreticinin vicdanına kalmış, Ben bir tanesini sökmüştüm tarih öncesinden kalma en uydurma şarj pili kullanıldığını gördüm.

Dahası da içlerindeki pilin ömrü bittiği vakit cihaz tamamen çöp oluyor,

Bahsi geçen şarj cihazı bisiklet ekipmanı olarak kullanılacağı için öncelikli olarak hafif olması gerekiyor. Hafif ve verimli olabilmesi için de mutlaka lityum pil ile çalışması lazım.

Benim tercih ettiğim ürünler 2 ya da 3 adet 18650 tipte lityum pille çalışan power banklardır. Hem içine koyacağınız pilin kalitesini ve kapasitesini siz seçiyorsunuz, hem de pilin ömrü bittiğinde cihaz çöp olmuyor,

3 pilli çalışanına 2 ya da tek pil dahi koysanız yine de çalışıyor şarj görevini yerine getiriyor. Telefonunuzun şarj kablosuyla şarj edilebiliyor.

Bende 3 adet lityum pil ile çalışan modeli var 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum. 3 adet pili takılı halde ağırlığı tam 195gr,

Şu iki pille çalışanı;

(link)

Şu da 3 pille çalışanı;

(link)

Şu da kullanılan lityum pil örneği; istediğiniz marka ve kapasitede kullanabilirsiniz, ne kadar yüksek kapasite olursa telefonunuzu o kadar uzun besleyecektir.

(link)

Yapısı bisiklet üzerinde kolayca taşınabilmesine olanak sağlıyor;

http://i64.tinypic.com/2wn91u0.jpg
http://i66.tinypic.com/1zfs9cg.jpg
http://i68.tinypic.com/m80ac.jpg
http://i68.tinypic.com/2nl44nq.jpg

@Özgür K. Plus olanından yaz başında almıştım. Fiyatına göre performansı gayet iyi. Sadece gece performansını zayıf buldum. Aslında kayıtları derleyip küçük bir inceleme yazmayı düşünüyordum ancak vakit bulamadım...

Şu mesajımdaki video bununla çekildi: İşe Bisikletle Gidenler (2. Bölüm) Kaska bağlanınca çok sallandı :cool:

Plus olmayanı kullanmadığım için karşılaştırma yapma şansım yok. Ancak işlemcinin önemli olduğunu okumuştum. Android'de kameranın değil doğrudan işlemcinin uygulamasını kullanıyorsun örneğin.

Su altında da kullandım. Çok geniş açı olduğundan nesnelere yaklaşmak gerekiyor. Onlar da pek sevmiyor bu işi malum, kaçıyorlar :D

@Oktay Erkan

İkisinden de aldım, birini bir arkadaşa falan satarım geldiğinde. Gelene kadar da araştırıp karar veririm, teşekkürler

(link) ben de bu ürünü alıyorum arkadaşlar. Hem ışık kaynağı hem telefon şarjı için. Tavsiye ederim 25.49$, alipay e kartını tanımlarsanız 5$ indirim kuponu geliyor. Yani 20.49$ a gelecek. 60 Türk Lirası

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
Ben aşağıdaki ürünleri sipariş ettim. Bir süredir bakıyordum, biraz da indirimli olması iyi oldu.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Fiyatı uygum gereçekten ben tekrardan aldım daha önce de alıp memnun kalmıştım

WOLFBIKE Tour de France Cycling Coat Mens Windproof Road Bike Cycle Clothing Long Sleeve Jersey Wind Rain Jacket
(link)
(from AliExpress Android)

Geri