Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@Tahir Keskin Ben paypal kartından aldım 13.11 usd lik siparişe 40.90 tl ödedim komisyon mu alıyor paypal acaba:rolleyes:

@Anonim Ürünün sayfasındaki ölçülere göre olması lazım ama verilen beden ölçüleri ne kadar tutarlı acaba?

Scudo
Aha bir yaşıma daha girdim. O kadar bakındım Paypal bulamadım ben. :D

@Tahir Keskin Paypal hesabı yerine mastercard seçip paypal nakit kartıyla alınabiliyor;)

He. Yine Paypal degil aslinda. Paypalin yandan yemişi. :)

• Beğen
Tepkiler: Snorlax
@Snorlax

PayPal hesabından alışveriş yapan arkadaşlar. paypal.com a girerek bazı ayarları değiştirmeniz gerekiyor. Yoksa görüldüğü gibi dolar kurunu 3.11 den hesaplıyorlar.
buyrun linki (link)

• Beğen
Tepkiler: Snorlax
@Tahir Keskin Yandan yemiş diyorsun ama paypalın olmadığı yerde adam gibi iş görüyor:D
@asdafil Paypal nakitte var mı acaba bu durum bildiğim kadarıyla normal paypal hesabından ayrı tutuyor paypal kendi nakit kartını?

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Arkadaşlar kış için bisiklet malzemeleri almam lazım.Geçen bir konuda bahsetmiştim,bazı malzemelerim eksik diye işe bisikletle gitmiyorum 20 gündür.Elime bir yerden para gecti.Fiyat performans ürünü iş görür ucuz ürünler var mı önerebileceğiniz.. Gözlük,uzun parmak eldiven,kask altı bere,buff önerisi olan var mı?

(link)

(link)

(link)

,Sadece kredi kartı değil, ben maestro olan banka kartımla da ödeme yapabiliyorum.

... ve sonuç: (link) :eek:

BBC vermiş haberi: (link)

Bunca siparişle 1 aydan önce kargo beklenmesin :D

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
@Snorlax Sayfasındaki ölçülere göreyse büyük ihtimal tutar o zaman :) Ben direkt daha öncekinden dolayı kafadan aldım inşallah büyük gelmez :)

@Snorlax aynen paypal nakit kartında da aynı muhabbet var. Ayarları satıcının kur hesabıyla al şıkkını işaretleyince daha uygun oluyor kesinlikle.

@Emre Tekinarslan
Bende 1-2 defa yaptım. Ama sonra aklıma iade geldi o kartlara iade olmuyor. Yani şöyle b.kartı ile marketten v.s. alışveriş yaptınız. İade ettiğiniz zaman size nakit veriyor. Eeee online olunca nasıl olacak...

@Taxonera
İade alınmadığı konusunda eminmisiniz? Ödeme itirazı falan yapılmıyor mu?

İade var 5 ila 7 iş günü içinde sanırım

@Snorlax
Bende böyle biliyorum, çekiyosa iade de edebilir yani..

@devilmycarlos hocam boşuna bekleme çini. Decathlondan polar eldiven en iyisi. Gözlüğü belki ucuz bulamazsın bir trk o beklemeyr değer. Eldiven vs genelde çok kötü çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: devilmycarlos
(link) arkadaşlar şu ürünü kullanan ya da yorum yapabilcek olan var mı? Daha önceki fiyatını bilen de olur :) yardım lütfen

@asdafil

Fiyatı 10-12 dolar seviyesinde roshwell markalarda aynı modellerde aynı fiyat aralığında usta. pek bi indirime uğramamış gibi geldi bana.

(link) bir bölüm de var mesela. Acaba normalde fiyatları ne diye düşünüp bir araştırma yapmak lazım...

@Halil EROĞLU
RockBros fiyatları acayip şişirip 11.11 de çok indirim varmış gibi gösterdi onu biliyorum. Fakat şu linkteki ürün 14-15$ civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. sugeçirmez (link) 12.4$ alınır mı acaba çok kararsızım :)

arkadaşlar bir de sizden gözlük önerisi alabilir miyim lütfen. Hem gece yolculuğu için hem de gündüz güneşi için. Camları değiştirilen ürünler nasıldır acaba iyi midir?

Geri