Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@Anonim geçen yıl ki kampanya gerçekten çok güzeldi ve müthiş indirimler oldu sürekli takip ettiğim ürünler için söylüyorum çok matah bi indirim olmadı fiyatı yükseltip herzaman ki seviyelere çektiler sadece almayı düşündüğüm ssd de güzel bir indirim oldu onda da 30 saniye dakika demiyorum 30 saniyede sepetteki ürünü ödeyene kadar 600 tane ssd bi anda bitti göründü birde şu gözlül indirimde idi almaya değerdi aldım
(link)

ki normal zamanda wolf bike olmasada muadillerini 9,50 ile 12 $ arasında alabiliyorduk
başkada indirim göremedim malesef

Scudo
(link)

Şu pantolon nasıldır acaba? Kullanan varmı?

arkadaşlar şu üründen kullanan var mı acaba? önceden fiyatı neydi bilen varsa çok makbule geçer (link)

merhaba arkadaşlar ben bugün ihtiyacım olan ne varsa almış bulunmaktayım umarım ürünler sorunsuz elime geçer:) biraz anlatayım alışverişimi:
-ödeme şeklini garanti paracard'la yaptım kabul edildi.(kredi kartı diyordu seçeneklerde problem çıkmadı.)
-genelde en çok sipariş alınan,en yüksek oy alan satıcılardan yapmaya çalıştım.
-ücretsiz kargo olması en başlıca kuralım idi.:harika:
-akıllı cep telefonumdan yaptım alışverişlerimi çok yüksek olmasa da biraz daha uygun aldım.(okyanusta damla misali)
gelelim ne aldıklarıma
1) jellli eldiven: (link)
2)çanta: (link)
3)psı'lı pompa: (link)
4)kask: (link)
5)ön aydınlatma: (link)
6)balata: (link)
7)arka aydınlatma: (link)
8)alyan takımı: (link)

ürünler gelince foruma foto atacağım arkadaşlar :harika:

https://i.hizliresim.com/8QOE7A.png

Normalde yağmurluk 17 Dolar idi, 11.11 indirimi üzerine, seller coupon, ali express coupon ekleyince böyle şeyler oldu.

Satın aldığınız satıcının 4.01$ harca 2$ indirim al tarzında Seller coupon dediğimiz kuponu olabilir, yararlanın kesinlikle. Ben bir iki üründe yararlandım. Ödeme sayfasında get coupons kısmından kontrol edin belki aldığınız şeylerde vardır.

İndirim yok değil, var ama biraz araştırın; her üründe yok :)

Bende bu 11.11 dönemini değerlendirmek adına bir kaç parça ürün aldım:

Ufak sırt çantası:(link)
Yağmurluk: (link)
Gidon çantası: (link)
Okuma ışığı: (link)

Bir adet de sjcam 4000 ben alayim diyorum. İlla wifi olmasi lazim mi?
Bir de karanlik ortam cekimi nasil?

@Tahir Keskin İçimizden biri kamera için 50 Lira vergi ödemişti gümrüğe diye hatırlıyorum, dikkatinize

Arkadaşlar ürünleri almadan önce ebay'e de bakın. Bazı ürünler ebay'de daha ucuz.

@tahirkeskin soyle bisey var sj4000 ile sjcamsj4000 farkli urunler . bnde bir sjcam sj4000 alicam .

indirim pek yokta yapacağınız aliexpress kuponuyla ve o dükkanın varsa indirimiyle uygun oluyor
herkes aynı şeyi demiş farklı bişe yok fiyatları takip eden bilir zaten

Aliexpress in dolar kurunu nereden öğreniyoruz bilen var mı?

@Anonim Aynı ürünü 10 dolara aldım normalde tişörtlerde M giyiyorum L sipariş ettim artık beden uyar mı bilmiyorum

eBay'de daha uygun ürünler var. eBay'den alacağım kamerayı.

@Snorlax
Dolar kurunun Ali ile alakası yok üstad. Sizin bankanızın kuru ne ise o uygulanıyor. Bir de kartlarda kurun ne zaman çevrileceğine dair bir uyarı var. 2008 yılındaki krizde kart kur dönüşümüm krizden sonraki tarihe denk geldiği için aldığım üründe 100 TL zarar etmiştim. :D

(link)
ya ben bu ürünü alıcam ama nekadar kaliteli olacağını bilmiyorum basitbişeymi çıkar ne olur daha once böyle birşey alan oldumu?

Selam arkadaşlar ben de aliexpres'den alış veriş yapmak istiyorum ancak ne kadar okuduysam da pek anlamadım . Paypal hesabı açtım paypalla almak istiyorum. özelden veya buradan yardımcı olabilecek var mı ?

@Dogannn, bu ürünün fiyatı önceden de aynıydı. Kolpa var bunda. :) Kalitesi hakkında bilgim yok.
@ismail_32, Paypal ile alışveriş imkanı yok aliexpress'te. Kredi kartı ile ödeme var sadece.

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
Geri