Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Ben sjcamsj4000 in wifisiz modelini standart aksesuarlar +yedek batarya+monopod+32 gb kart ile 50 dolara aldim . simdi bekleme zamani :)

Scudo
@Emre Tekinarslan
İade alınmıyor demedim. Normal dükkanlarda/online kredi kartı ile yaparsanız gene kredi kartınıza iade olur. Ama banka kartı dediğimiz asıl ası debit karttır. Hesabınızda para varsa alışveriş yaparsınız dükkan/online. Dükkanlarda iade ederseniz size nakit öderler. Ama online hiç başıma gelmedi. Nasıl olur bilmiyorum. İade etmekde başıma gelmesin ki. Döviz ile alışveriş yapıyoruz. Geçen kredi kartına aliexpressden iade aldım. Aldığım zaman ki $ ile iade ettiğim $ arasında fark vardı düşük tl ile iade aldım; zarar ettik kısacası.

Bu iade ettiğim saat idi. Alamadım satıcı gümrük ten geçmiyor dedi bizim mi onun mu bilmem. Ama saat alan var. Bana mı denk geldi.

evet arkadaşlar aliexpress 11.11 alışverişim
(link) Moon Kask
(link) 1200 Lumen Cree ön aydınlatma
(link) Xiaomi 16000mAh Power Bank
(link) Xiaomi Power Bank Silicone Case
(link) Giant eldiven
(link) RockBros front frame bag
(link) Dandirik gözlük :)
(link) Annecime hediyem :)
11.11 benim belimi baya bi büktü hadi bakalım kemer sıkma vakti :D

Ben de ikisini aldım

(link)

(link)

@devilmycarlos eldiven olarak bunu aldım içi polarlı bılek kısmı uzun olduğu için tercih ettim havalar daha 5 derece nin altına inmedi o yüzden tam birşey diyemicem ama kışın sıkıntı çıkarmicak gibi görünüyor.
(link)

@waafy eldivenden bende var en büyük bedenei almama rağmen parmaklarım tam oturdu ama gidonu tutunca eldiven rahatsız ediyor başparmak ile işaretparmağı arası kısımdan oradaki kesimden kaynaklı gibi geldi daha önceki tam parmak eldivende o tarz bir sorun yaşamamıştım. 5-6 derece civarı sıcaklıkta ellerim üşümeye başladı kış için çok uygun değil belki istanbul'da kullanılabilir.

• Beğen
Tepkiler: devilmycarlos
@Heisenberg gözlüğü almayın ben sırf meraktan aldım kötü bir ürün insanın başını ağrıtıyor

@0geday başkaları da sizin gibi söylüyor ama ben siparişi verdim ürün kargoya verilmiş bile bile lades olmak bu olsa gerek

Son keşfettiğim hadise, yukarıda bahsettiğim gibi 4 adet şarjlı lityum pil ile çalışıyor ve hazır kılıfı ile geliyor

(link)

@0zan
Aşağı yukarı aynı paraya geliyor powerbanklar'la
12+12 24 dolar pil, 10 dolar kutu
34 Dolar ortalama 100 lira. 99 liraya 10400mah Ttec Powerup mega alabilirsiniz. 15-20 dolara orjinal Xaomi alanlarda var.

@Emre Tekinarslan

(link)

9 dolara da 4 adet pil var 6 dolara da.. Tamamen pilin kalitesini seçebilme özgürlüğü var, dahası da yukarıdaki chargerler ister orjinal olsunlar 9 dolarlık olanının kalitesinde bile pil kullanmadıklarını düşünüyorum.

Velev ki kaliteli pil kullanıyor olsunlar, ben seyir halindeyken telefonumu şarj ediyorum, faraş gibi Ttec Powerup 'u nerede muhafaza edeceğim? Gidona göbeğe nereye takacağım? yukarıda tavsiye ettiğim ve aşağıda tavsiye edeceğim ürün tamamen bisiklet kullanımı için tasarlanmış olup kılıfları ile beraber geliyor..

Şu da su geçirmez olanı, aynı anda hem telefon şarj ediyor hem de bisiklet lambası için kullanılabiliyor,

(link)

Şu da evladiyelik pil önerim;

(link)

Açtığım konuyu incelerseniz gidon çantasında muafaza ediyorum ben powerbankı oradan telefonuda şarj ediyor farıda çalıştırıyor. Gayet de sığıyor ikisi bu çantaya. Faraş gibi dediğiniz alet telefonumdan küçük ve içinde kaliteli LG pil var. Yorum yapmadan bi ürünü inceleyin bence. Çok kalitesiz piller bunları çalıştırmıyor bilginiz olsun.
Ben Powercaseleri stabil bulmuyorum.

https://i.hizliresim.com/d0l56Z.jpg
https://i.hizliresim.com/bYZ5OY.jpg

Ben 20 inç katlanır bisiklet kullanıyorum, çanta belki dağ bisikleti için iyi bir çözümdür ancak benim için ve gram hesabı yapan yol bisikletçileri için pek uygun bir çözüm değil @Emre Tekinarslan

Çanta konusunda o sizin bileceğiniz iş. Arkadaşımdan görmüştm ben bu sistemi kendiside yol bisikleti kullanıyor. Buarada sizin önerdiğiniz powerbank ile benim önerdiğim powerbank arasında kaç gram fark oldugunu düşünüyorsunuz? @0zan

@0zan

100gr 100gr ağırlık hesaplamak zor olmalı?

250den 195 çıkınca nasıl 100 kalıyor bi de o var :)

son kullandığım 20" katlanır bisiklet 11 kg idi.. bu bisikletimin üzerine 6.000TL fark verip 9.9kg olan başka bir 20" katlanır bisiklet aldım. Yani her 100gr için 540 TL ödemişim..

Ağırlık hesaplamak cidden zor ve masraflı bir iş..

@Emre Tekinarslan

@0zan
Kazasız belasız sürüşler dilerim. Benim bisikletimin boş ağırlığı 15.5 kg. Şu hali 17 falan zinciriyle falan. Tamam 1-2 kilo için neyse de, 100gr için 540 lira vermek bana hiç bir zaman mantıklı gelmeyecek. :) Ruh sağlığı bozulan insanlar tanıyorum böyle gram gram hesaplarken, kendinize dikkat edin.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren ve 0zan
@0zan
İnsanlar var ne bisikletlere biniyor hocam, pastan görünmüyor. Bi amca vardı geçen, haberlere falan bile çıktı nasıl bi bisikletle nereden nereye gitmiş. Tamam, anlıyorum para var huzur var :) ben keyfinin çıkarılması taraftarıyım ve ama sizin için söylemiyorum da bu paranın daha farklı işlerde değerlendirilmesi daha hoş olmaz mı sizce de?

Evet kesinlikle katılıyorum , para daha farklı amaçlarda da değerlendirilebilir...

Her hobide olduğu gibi hiç bir şekilde sonu yok, şemsiye büyüdükçe büyüyor..

Ancak hobi iyidir, ben işi ailesi dışında bir şeyler ile meşgul olmayan adamdan korkarım :)

@Emre Tekinarslan

Geri