Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Şuan fiyatı 15$ olan, benim 7$'a aldığım yağmurluk geldi. Kumaşı çok güzel ama biraz kısa oldu :/

• Beğen
Tepkiler: Yağız Gökmen
Scudo
11.11 ciler varmı paketi gelen :) bir kaç poster zincir temizleme aleti falan almıştım ses seda yok daha erkende gerçi

Benim ürünlerimin yarısı geldi. Kimisi geçen hafta geldi hatta. Şaşırdım. :)
Konteynır çabuk dolunca gelmesi hızlı oluyor demek. :)

• Beğen
Tepkiler: sspl
Benim siparişlerde gelmedi hala

@Tahir Keskin aynı şekilde düşünüyorum 1 ayda gelmeyen ürün 2 hafta oldu geldi :)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
iki hafta önce PTT ye bi haller oldu, dağıtımları çok hızlı gerçekleştirdi. uzakdoğudan yola çıkan paketim 9.günde elime geçince inanamadım. demek ki bazen PTT olması gerektiği gibi de çalışabiliyormuş :D

Beyler toplanıp sipariş verelim :D Her ayın atıyorum 10u sipariş günü olsun :D:D

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
Benim 7 siparisim henuz gelmedi ama ayni adresi kullanarak satin alan tanidigimin paketi geldi. Herhalde toplayip getirecekler benimkileri :)

benim bir paketim gümrüğe takıldı ama bugün çıktı gümrükten ptt ye mail attım doğruladılar

Benim de siparişlerden biri geçen hafta geldi 4-5 parça daha bekliyorum henüz ses yok.

@Yusuf G. benimde aynı şekilde sadece biri takipliydi o geldi, diğerleri gelmedi ve takip de edilmiyor... :(

@hi-men türkiyede gidin sirkeciye 60 70 liraya güzel güzel alın aliexpresstekine güvenip yola çıkıcağıma takmam daha iyi en azından terlemem :cool:

@hi-men Hayat şakaya gelmez, kesinlikle almayın...50 60 tlye güvenilir bir kask alın...Bu arada ben parçalamak için almıştım bir ara, beş para etmez kasklar :)

@hi-men Yani Çin menşeili satıcılardan değilse bir problem yoktur sanırım ama benim size tavsiyem prowell marka kasklar var ülkemizde, f/p oranı baya iyi :)

Geri