Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@tanchu evet yorumlarda soğuktan korumuyor gibi şeyler okumuştum bu eldiven içindi sanırım . Fiyatına göre beklentim yüksek değil ama ayakkabı kılıfından çok şey bekliyorum.

Scudo
@asdafil yıllarca bu günü mü bekledin resmen sömürmüşsün arkadaşım :D

@Soner U.
kardeş yıllarca olmasa da haftalarca takip ettim ürünleri, 11.11 de vurgunu yaptım :) bakalım gelecekler mi. 25 gün hiç bakmayacağım bile kargo nerde diye :D

@asdafil hocam sen o süreyi daha da uzat zira Türkiye'ye gelse bile bizim ptt teslim etmeme konusunda çok ısrarcı 5 günde çinden çıkıp Türkiye'ye ulaşan malzemelerim 28 gündür teslim edilmedi inat ettim gidip almıyorumda bakalım ne zaman gönülleri olacak ve getirecekler...

• Beğen
Tepkiler: asdafil
3 gün olmasına rağmen benim daha 1 ürünüm yola çıkmış. Sizde durumlar nasıl? Yoğunluk var belli de sadece bende mi bu durum böyle onu merak ediyorum.

Ben ilk defa alışveriş yapıyorum awaiting delivery veya awaiting shipment yazıyor bunların farkı var mı?

@Snorlax
Birinde kargonlanmayı(shipment) birinde size gelmeyi (delivery) bekliyor demek

İkisinin de belirli süreleri var. mesela shipmentin süresi dolmadan satıcı kargolayıp göndermezse siparişiniz iptal oluyor, paranızı iade alıyorsunuz. delivery'nin süresi dolmadan da size teslim olması gerekiyor. bu süre içinde teslim oluyor genelde baktınız teslim olmadı dispute açarak geç kaldı vb. gibi bahanelerinizle para iadesine başvurabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Snorlax
@Soner U.

PTT, çinden gelen paketleri özellikle geciktiriyor olabilir..

mesela irlanda merkezli bir firmadan satın aldığım dış lastikler, ptt aracılığıyla toplam 7 günde elime ulaşmıştı şaşırmıştım..
belki de uzakdoğu satışları patlamasın diye ağırdan alıyor olabilirler bilemiyorum, çok şüpheciyim bu konuda :D

@Türka¥ hocam herşey olabilir bu vergilerle yurtdışı alışverişin önüne geçemezler kendime göre plan yapıyorum mesele nisan sonu mayıs başı gibi Ankara-Çanakkale-İzmir turumuz var gerekecek malzemeleri geçen aydan sipariş ettim 5 ayda elbet teslim edecekler :D

• Beğen
Tepkiler: sspl
Ayakkabılarda alınan ilave vergiler kalkmış sadece nike ve adidas ürünlerinde ilave vergi varmış, iki firma dava açtığı için ilk başta tğm ayakkabı ürünlerine vergi uygulanmış.

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
@Snorlax
Rica ederim.

rkadaşlar ben bu aliexprese üye olurken adımı kabul etmedi ingilizce yazın dedi denedim denedim sonra isinr oldum john cena yaptım :D şimdi ürün siprariş etsem bu adlamı geliyor :D kargocu falan zorlanmasın John cena diye :D

• Beğen
Tepkiler: samettanoglu
@Ulaş Çavuşoğlu
Okan özen yazıyorum kabul etmiyor Ochan Ozen yazıyorum olmuyor birsürü denedim yok sinir oldum tek bildiğim ingilizce ismi yazdım :D

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@Okan111 hahahhahaha :D
Türkçe karakter kullanmadan ismini yazman yeterliydi ya :D
Bence ismini değiştir sıkıntı çıkabilir :D

@bektassamet
en iyisi ben yeni bi üyelik açayım bu ingizlice karakter olayını nasıl yapıcaz Okan Özen yazıyorum kabul etmiyor

@Okan111 " Okan Ozen " yazarsan kabul eder:harika:
Ö harfini kullanma yani onun yerine O harfini kullan

Geri