Yorumları çok iyiymiş
-Teslimat 3 hafta çanta büyük rahat aferin Ben sevdim. orada yağmur cape oldu. bu çok memnun.
-İspanya'da 2 hafta geldi, mükemmel, ben sevdim. ben tavsiye!!!
-Güzel sırt çantası, peki dikili, tüm dikişler düzgün, düzgün çalışıyor fermuarlar vardır. rahat parlak chehol. aslında hiç denemedim sadece gövde üzerinde çalıştı.
-Kumaşı çok basit (Iletim) tek eğrileri dikişler, bazen değil dikişli tüm! satıcı sert burunlu, para için değil dönmek istiyorum!
-Dikili, gibi, yüksek kalite, operasyon. kötü değil bakmak için güvenli bagajına kolayca ama normal pokatushek için montaj düşünmek gerekir.
-Mükemmel çanta, tavsiye
-Iyi çanta. teslimat hızlı. ama Ben hayal daha olacak çanta olduğunu.
-Alınan hızlı ve mükemmel durumda. tavsiye
-Sırt çantası, kötü değil ama hala, benim sorunları için küçük, 60 litre yoğun yapılmış olsa, yüksek kaliteli malzemeler, bağlantı elemanları oldukça zayıf. bir hafta içinde geldi, her şeyden önce, ben sipariş. ben tüm tavsiye.
-Moskova gün 20 gün geldi. malzeme iyi, orada içinde eklemek. çanta dikilir. rağmen kısa sapan eki gövde güvenli yönetilen beh çiftlik bagajına декатлона 500 b'clip ve topeak supertourist dx. hacim az 60 l декатлоновских çanta. 45-50 litre gibi hissediyor. ayrı kapak ile memnun ve üstüne yeterince uzun sakız çanta. oldukça kompakt oturmak. ben пвд ve kayak için aldı kentte ateş değil her zaman. şimdiye kadar memnun kampanyası içinde davranmaya nasıl görelim. muhtemelen iş teslimi hizmeti eksileri-onlar denir of 10 dakika önce varış. hizmet iyidir ama kurye gel önceden bilmek istiyorum.
-Güzel katı çanta. kaliteli
-Çok hızlı teslimat. ben sevdim çantası. pantolon içindeki sert ekler. dahil laid yağmurluk çok kaliteli. pantolon bağlantısız değildir. üç ayrı bölmeleri çanta yapılır. güzel satıcı. ben tavsiye.
-Yüksek kaliteli mal 40 gün tüm ulaştı, genellikle memnun
-Çok memnun, benim beklentileri aştı.