Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@alipasha 220 V ile olan benim elektro şok. Çakar kısmını birinin gözüne tuttuğunuzda baya tribe giriyor.
Bakmak istersen linkini yollayabilirim.

Scudo
@hakanemrez Siparişini verdiğiniz arka çakar 1 saat 35 dakika ile 1 saat 45 dakika arasında şarj oluyor bilgisayarda.

Tam güç modda -yani düz kırmızı ışık kesintisiz yanarken- 2 saat 30 dakika ile 2 saat 40 dakika arası,
Kırmızı flash modda 5 saat 15 dakika ile 5 saat 30 dakika arası,
Kırmızı-Beyaz (Kırmızı-Mavi çakarlar yasak olduğu için, cezası var, bunu sipariş etmiştim) çakar modda 10 saat 15 dakika ile 11 saat 20 dakika arası sürelerde bataryası iş görüyor. Bende iki tane olduğu için değerler farklı, ancak performanslarından oldukça memnunum, bilginize.

@Anonim bu bilgi için teşekkürler.
Detaylı yazman mutlu etti beni . :)
Bundan 1 tane sipariş ettim acaba 2.yi de edip önlere baglasam mı diye düşünüyorum . Arka için 2 farklı model daha almayi düşünuyorum. Kullandıklarınız ve memnun kaldıklarınız var ise linkleri görmek isterim.
Bir de gidona çakar için su küçük avuç içi kadar çakar Fenerler var onları önerir misiniz ? Yine bir çok model var şarjlı olmak üzere ama hangisi iyi bilmiyorum .
Direk usb ile çalışan t6 modellerden de 1 tane alicam fakat onlarda çakar mod yok sanırım .
Önde de o küçük çakar LED'li fenerlerden istiyorum . Zira hep gece biniyorum bisiklete ondan ışık olayina biraz takıntılıyim :)

Aliexpress standart shiping metoduyla alışveriş yaptım. Yani kargoyu LP00058557949288 bu noyu verdiler. Ptt üzerinden takibi var mı.

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hakanemrez Ben ikinci arka çakar olarak aşağıdaki ürünü sipariş ettim ve bunun performansından daha da memnunum açıkçası, çok güçlü ve dikkat çekici bir çakar modu var, iki bisiklet için 6 tane arka çakar var toplamda, ışık konusuna ben de takıntılıyım sizin gibi, güvenlik önemli sanırım :)

(link)

Ön aydınlatmada ise aşağıdaki ışığı kullanıyorum, gece çakar modda kullanıyorsam zile, kornaya falan gerek yok, dikkat çekmemesi mümkün değil, sürücülerin gözünü alıyor, performansı üst düzey bir ürün, usb girişli ve yine alttaki powerbankle kullanıyorum.

(link)

(link)

Ön aydınlatma powerbanke bağlıyken 48 saat kesintisiz çalışıyor, bilmem yeterli mi sizin için :) Ürünleri indirim dönemlerine denk getirirseniz daha da uygun alabiliyorsunuz. Ben bu powerbankle bir hafta her türlü ihtiyacımı görüyorum, hele de tatildeyken falan inanılmaz işe yarıyor bilginize.

@Taxonera (link)

buradan takip edersin ama 8-10 gün sonra giriliyor ilk veriler. cokta güncel degil.

Ordan takibi biliyorum. Bu şekilde kargo ile ilk kez alışveriş yaptım numarada ilk defa böyle verildi. Rn.....cn v.s no daha önce gördüm. Lp ile başlaya. Ptt kayıtlarına giriyor mu

Ben alisveris yaparken genelde Chinapost yerine Nlpost olanlari,Hollanda üzerinden gelenleri tercih ediyorum.Daha hızlı geliyorlar. Bunun için bazen ekstra 1 - 1,5$ ödenemeniz gerekebiliyor. Kendilerine özel daha güncel takip siteleri mevcut.

Aynı ürünler Gearbest'tede olabiliyor. Oraya bakmayı unutmayın, onların süresi aliexpresten daha kısa.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Selam bende yol bisikletim için far arıyorum şöyle kalem gibi olanlar var ya onlardan gidona 2 tane takacağım öneriniz varsa alırım

Lazerli ışığı sabah almaya gittim yarin küçük veremeyiz velinle gel dedi. acayip :mad::mad::mad::mad:

@.melih.
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

@Anonim bilgiler çok faydalı oldu benm için tekrar teşekkür ederim :)
Bu ön aydınlatma için aynı ürünün t6 olanın başka bir versiyonu var acaba o da olur mu ? Linki yollucam .
Sanırım ışıktan memnunsunuz. Ve powerbank olayina kesin girmek gerek değil mi ? Güç bazında ve yüksek aydınlatma bazında?

Dediğim ön aydınlatma bu

Sıcak Satış 1200 Lümen XM-L T6 LED Bisiklet Işık Bisiklet işık İçin Bisiklet Bisiklet Bisiklet Bisiklet Waterpoof Ön Işık
(link)
(from AliExpress Android)

@hakanemrez benim gönderdiğim linkteki satıcı markanın üreticisi zaten, güvenilir bir satıcı ve hızlı gönderim yapıyorlar. Başka alışverişlerim de oldu aynı markadan, hatta yakın zamanda bir de selealtı çanta almayı planlıyorum aynı satıcıdan çünkü kadro çantalarının su geçirmezliğinden ve sağlamlığından memnun kaldım. Ürünle ve satıcıyla ilgili geri dönüşleri okuyun, şayet olumlu yanıtlar fazla ise alınabilir. Ben Aliexprees'ten alışveriş yaparken satıcının güvenirliğini ve ürünün orjinal olmasını ön planda tutuyorum, tercih sizin.

Ben biraz uzun turlar planladığım için, aksiyon kamera taşıdığım için ve telefon için bu powerbanki tercih ettim açıkçası. Siz daha düşük kapasiteli ve küçük bir powerbankle de çözüm üretebilirsiniz, ama evet, şarj ne zaman bitecek acaba diye düşünmektense powerbanki tercih ederim açıkçası.

@Anonim teşekkürler. Gönderdiğim linkteki ürünü sipariş vericem bugün.
Bir de ben şöyle bir sele altı çantasını da sipariş ettim.
(link)

Bir de bu üründen de almak istiyorum ne dersiniz ?
direk gidona sağ ve sol bağlayıp çakar özelliğini kullanmak adına ?

(link)

Bir de ön çakar için hangi ürünü tavsiye edersiniz ? link olarak olursa sevinirim. ben şöyle bir model buldum nasıldır bilmiyorum.
biraz küçük mod istiyorum .
(link)

bu da diğeri

(link)

@hakanemrez
Ben çakar olarak bunlardan kullanıyorum.2 adet CR2032 pille çalışıyor.Ben kaska takıyorum bunları.Bir kaç tane alıp kaska,maşaya,gidona,sele borusuna,nereye isterseniz takabilirsiniz,takması çıkarması pratik zaten.Tabi ki tercih,seçim meselesi.

(link)

@hakanemrez
Tabi kullanıma göre değişiyor,2. kademe flaş modunda kullanıyorum ben,ortalama bir kullanımla,4-5 ay götürüyor.Haftada kaç gece,kaçar saat tur gibi parametrelere göre değişir süre.Güzel tarafı birden azalmaz ışık,hissettirir pilimi değiştir,ben gidiciyim diye :)

• Beğen
Tepkiler: hakanemrez
Geri