Scudo Sports

Aliexpress

Bir sıkıntı çıktı mı bu siteden alış veriş yaparken?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@serhat1299 ben hep ebaydan yapıyordum ilk defa deneyeceğim burayı onun için ucuz ürünler aldım kullanan arkadaşlarım çok.

@Fakir Kemancı ne gibi çöp?

@Ersydn 5 dolar daha iyi değerlendirilebilirdi, buradaki piyadan bildiğimiz ürünler hatta o arka ışıktan bende de vardı 3 liraya çin pazarından almıştım.

Defalarca alışverişim oldu ve şimdiye değin hiç sorun yaşamadım. Bunda verilen adresin de payı var gerçi, benimkisi devlet dairesi olduğundan belki de avantajlı bir bakıma :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bugün lsys sinavim vardı sinavdayken pttciler 15 gün önce sipariş ettiğim lazerli arka ışığı getirmişler yarin sabah onu almaya gidicem ilk görüşlerini yarin yazarım

Selamlar, Ön far için hangi ürünü tavsiye edersiniz ? Kaç gündür gece çıkıyorum arabalar son anda görüyor tribe girmeye başladım.
Bir çok model var aliexpress de bazılarını seçtim ama almadan sormak istedim. Fikirlerinizi bekliyorum..
Benim seçtiklerim şunlar;

(link)

(link)

(link)

Bazı modellerde illa yanında powerbank gerekiyor sanırım.
Bunun yerine şarjlı olanlar daha iyi diye düşünüyorum.
Bugün sipariş vericem fikirlerinize göre..

@hakanemrez benim sana önerim bu kendi bataryası var powerbenk lede kullanılır hemde çok ucuz lumene ise hic takılma bu t6 ledler hemen hemen aynı adamlar aliexpresste 8000 lm yazmış arabalarda kullanilan lar bile 3000-4000 lumen takma bu lumen işini t6 olsun yeter

(link)

@.melih.

Melih teşekkürler. Bunun kendi bataryası içinde mi geliyor buradan alırsak ?
Bir de T6 dediğin ürünün kendi özelliği mi yoksa içindeki led mi ?

Bende sipariş edip hepsinin incelemesini yapi cam burda bayram çıksın topladım parayla direk sipariş ver cem

T6 led

Kendi bataryası var geziniyonun incelediği bu

@.melih. kendi bataryası var ise içinde sorun yok.
fakat buradan yok gibi görünüyor.

@hakanemrez Aliexpress'ten alışveriş yaparken alacağınız ürünün sayfasını dikkatle incelerseniz batarya dahil olup olmadığını mutlaka görürsünüz, çünkü not düşmek zorundalar. USB çıkışlı bir aydınlatma sistemi tercih ederseniz harici bir powerbankle sorunu rahatlıkla çözebilirsiniz. Zira şarjlı olanlarla ilgili zamanla sıkıntı yaşarsınız. (Aliexpress ürünlerinde kullanılan piller daha kalitesiz ve uyduruk piller olduğu için bunu söylüyorum.)

@Anonim
Evet bir çok yorumda bu sarj edilenlerin sorun çıkardıklarını da duydum.
Bugün sadece arka led olarak bir şarjlı ürün sipariş ettim o da budur;
(link)
Umarım bu dediğiniz gibi sorunlu olmaz.

Yani diyorsunuz ki "usb çıkışlı olsun + power bank" böyle bir setup daha mı anlamlı ?
Bir de diyelim ki, hem ön hem arka aydınlatma da usb ve biz bunu power bank a bağladık acaba ne kadar dayanacak ?
Çok mu irdeledim :)

@hakanemrez Benim için ön aydınlatmada usb+powerbank daha garanti bir çözüm, arka çakar için ise ya forumda kullanıcı yorumlarını dikkate alarak şarjlı bir ürün tercih edeceksiniz ya da yine Aliexpress'ten deneyerek doğru ürünü siz bulacaksınız. Arka çakar için USB+Powerbank pek pratik değil sanki. Bu yüzden forumda arka aydınlatmayla ilgili bir kaç konu başlığına bakmanızı tavsiye ederim, zira kullanılan ve işlevselliği performansı üst düzey olan bir çok ürün incelemesi var.
Powerbank'in ışıkla ne kadar gideceği aldığınız powerbankin kapasitesi, kalitesi ve yine alacağınız ön aydınlatmanın çalışması için gerekli olan enerji miktarına bağlı. Ancak iyi bir powerbank hem ışık hem de telefon şarjı gibi bir çok sorununuza kesin ve uzun süreli (Şarjlı aydınlatmalarla kıyaslanmayacak kadar uzun bir süreden bahsediyoruz.) çözüm olabilir, bu da akıllarda bir köşede yer edinmeli.

@Anonim teşekkür ederim. Arka led çakar aydınlatma olarak 6 dolarlık bir ürün sipariş ettim.
Şuan ön aydınlatma sizin dediğiniz gibi bir setup'a bakıyorum.
Yoksa evimde bulunan 220V şarjlı elektro şok + baya güçlü el fenerini monte edicem bu gidişle :)

@hakanemrez O da bir çözüm, yeter ki iş görsün. Hazır elinizde çözüm olabilecek böyle fırsatlar varsa öncelikle onları değerlendirmekte fayda var bence. Ne de olsa bisikletli olmanın getirdiği başka bir farkındalık ve çevreye duyarlılık var. Çözüm üretebilmek daha duyarlı bir davranış olurdu, tabii işinizi görecek ve sorunu ortadan kaldıracaksa.

@Anonim Aparat sorunu için sipariş ettiğim ürün geldiğinde direk monte edip durumu paylaşabilirim.
Zira El fenerini gidon üstüne monte etmek için bazı aparatlar gerekli.

@hakanemrez siparis ettiginiz deemount çakardan kullaniyorum.

Mevcutta kullandığım başka arka çakarlar olduğu için onu ön tarafta kullanıyorum.

Özellikle polis çakarı gibi olan fonksiyonu gayet kullanışlı :)

@alipasha memnun kalmana sevindim . Umarım şarj olma süresi De bizi tatmin eder .. ne zaman gelir bunlar beklemedeyim. 11 tane ürün sipariş etmişim

@alipasha
Aslında 2 tane alıp gidona sağ ve sol olarak takmak gerek .. tam polis çakar modu olsun diyerek . Tabi yunus polisler çevirmez ise :)

sarj dolma süresi gercekten kısa, uzun sürmüyor.

USB ile sarj ediyorsunuz ama sanırım 220v ile degil. Ben TV usb cikisina takıp sarj ediyorum yada bilgisayara.

Geri