Scudo Sports

Aliexpress

Scudo
@Sekoo
Yanlış bilmiyorsam tek seferlik ürün sipariş ettiğinizde 75 Euro sınır var.Sınırı aşarsanız %18 kdv ödemeniz olası

Onu biliyorum, ışık seti, suluk kafesi vs. bi kac siparişim oldu 5-6 tane onlar sıkıntısız geldi.
Şimdi yeni bir bisiklet projem var onun icin bi kac ufak tefek parca sipariş edicem.
Dediğim gibi bir sitede yıllık verilebilcek sipariş miktarından bahsediyordu ondan emin olamadım.

Bu tarz gümrük problemleri için parçalı alışveriş diye bir şey var.Ürün parçalanabiliyorsa parça parça gönderiyorlar 75 euro limitini geçmemek için

• Beğen
Tepkiler: Sekoo
@furkantrojka
Var ama heaapladığımda xs beden çıkıyor ama altta xs=150cm boy. Yazıyor boyum 172 kısa gelirmi acaba?

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Mehmet_26

Merhaba, yukarıdaki mesajda bahsettiğiniz -kırmızıyla vurgulanan- kuralı açar mısınız? Tam olarak söylemek istediğiniz şey nedir, nereden böyle bir kanıya vardınız yani? Ben yurtdışından onlarca alışveriş yaptım -bir defada veya farklı zamanlarda, öyle ufak tefek şeyler de değil yani, 1,5 m'lik kutularda gelen 8-10 parça siparişler vs.- böyle bir şey hiç yaşamadım duymadım da, siz böyle bir şey mi yaşadınız, tama olarak nereden edindiğiniz bir bilgi bu?

@furkantrojka (link)
link bu ayrıca satıcı mesaja attı bana s bedenin uygun olduğunu söyledi

@Anonim
Merhaba gece telefondan yazdığım için eksik olmuş kusura bakmayın. Gümrük mevzuatında birebir aynı üründen 3 adetten fazla sipariş vermek yasak diye biliyorum ama ufak tefek şeylerde aynı olsa bile pek önemsenmeyip geçtiğini ve her ay farklı ürünlerden 10 küsür siparişin çok rahat geçeceğini belirttim. Kutu boyutunuz önemli değil esas olan sipariş tutarı ve kilo bazında ağırlık.

@Mehmet_26 Merhaba, rica ederim kusurluk bir durum değil fakat kafa karışıklığı olmaması açısından sordum özellikle; "mevzuatta aynı üründen 3 adetten fazla" diye bir ibare yok maalesef, mevzuatta geçen "Ticari miktar ve mahiyet arz etmemesi" ibaresi ve bu ucu açık bir ibare. Ayrıca yine mevzuatta "Ancak, muafiyetin aynı kişi tarafından kullanılmasının süreklilik arz ettiğinin tespiti halinde muafiyetin kullanımına sınırlama getirilebilir." gibi bir ibare var ki akılların bir köşesinde dursun. Kutu boyutu konusundan haklısınız abartı bir örnek olması açısından vermiştim, kiloda ise mevzuatta belirtilen sınır 30 kg.

bişey sorabilir miyim bana 1$ lık indirim verildi nerede söyleyeceğim bunu?

Onun için hangi nabza için verildiyse ordan belli bi miktar alışveriş yapma gerekiyo

Başta çok sevinmiştim iyi ben burda herşeyi belese alırım dedim ancak :koptum::(:agla::agla:

arkadaşlar yardrım edin (link)
şundan alann varmı nasıl pedi falan şimdi sipariş vericem

Bügün ucuzlarında siparişler verdim gelince inceler ve paylaşırım
3D Silikon Likra Naylon
(link)
(from AliExpress Android)
Sıcak Su Geçirmez Dijital Arka Işık Bisiklet Bilgisayar Kilometre Sayacı Kilometre Saati Kronometre Bisiklet Bilgisayar Bisiklet Aksesuarları
(link)
1 adet Aksesuarları Toptan Silikon Bisiklet Bisiklet Bisiklet bicicletas Başkanı Ön Arka Tekerlek LED Flaş Emniyet Velo Işık Lambası
(link)

Bisiklet Kilometre ve 5 LED Dağ Bisikleti Bisiklet Işık Başkanı ve Arka Lamba Işık Süper Bisiklet Aksesuarları Set
(link)

• Beğen
Tepkiler: murat85
şurdan bi yer ayıraryım kendime incelmesini bekliyorum

Geri