Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@Owlknife
Ben saticinin belirttigi tariflerde ulasmadigi zaman msj yolu ile irtibata geciyordum o konu hakkinda bilgim yok :(

(link)

Burada para iadesi hakkinda bilgiler bulunmakta =)
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Hologram ilk siparişim 15 gün oldu daha gelmedi max 55 gün yazıyor hala gelmezse acaba paramızı nasıl alıyoruz?

@Owlknife
Ne almistin acaba link verebilirmisin ? Belli bi suresi var o sure zarfinda gelmezse satici ile konusursun open dispute konusunu bilmiyorum :(

(link)

Burada para iadesi hakkinda bilgiler bulunmakta =)

@Hologram 6 adet ürün aldım
telefonlu kadro çantası 32tl
renkli kauçuk manet dışına geçirilin şey 2.50tl
120db korna 22tl
polis kornası 10tl
kart bıçakX2 3.50tl
suluk kafesiX2 10tl

• Beğen
Tepkiler: Hologram
@Owlknife
Anladim aslinda link atmanizi oradaki yaklasik teslimat surelerini gormek icin istemistim ama genelde 21-30 gun araliginda oluyor siz biraz daha beklerseniz daha iyi olur bu siparisler muhtemelen dlgemi ile gelmekte :) siz takip etmeye devam ediniz vermis olduklari takip numarasi uzerinden[emoji41]

@kity92 90 gün sürmesi beni yanlış anlamayında biraz sizin suçunuz. zaten maks. 60 gün sonra para iadesi almanız lazım. Nedense bu ptt bana 2-3 haftada getirip teslim ediyor kayıtsız postaları. sistem mükemmel demiyorum yanlış anlamayın ama biraz kovalamazsanız bu kadar beklemeniz malesef normal.

@Owlknife Aliexpress sitesinde her satıcının oranları vardır %90 üzeri satıcılardan alım yapmanızı öneririm. ayrıca Aliexpress satışlarında süre zamanları yazar. aldığınız ürün hesap sayfanda geri sayım ile gösterir. mesaj atmanla sana sabırlı olmanı dilerler :) genelde bu gönderiler gemi ile gelir. uçak ile olanlar uçak kargo şeklinde de takip ekranında beliriyor. ben genelde mobil uygulama kullanarak sipariş veriyorum. Şimdiye kadar 70 e yakın ürün almışımdır. Tüm ürünler kusursuz teslim oldu. ama dediğim gibi zaman geri sayımı takip etmelisin. şayet bir 2 günlük zaman kaldıysa mesaj at. zamanı uzatıyorlar. ozamanda teslim olmazsa para iade işlemi gerçekleşiyor. uçak kargolar 15 ile 20 günü bulurken gemiler 25 ile 40 gün zaman dilimini buluyor.

@sspl yanlış anlaşılmalık bişey yok evet verilen süre içinde paketi teslim almazsanız para geri iade ediliyo paypal kapanana kadar ebayden alışveriş yaptığm için orda 40 gündü süre tabiki bu satıcının hangi yolla paketi gönderdiğine görede değişiyo bazen bu süre 30 güne kadar düşebiliyodu.zaten parasını iade aldığım bir ürünü 2.kez sipariş geçmiyodum çünkü hevesim kaçıyodu 90gün 120 gün farketmiyo yani. ardından bigün bi bakıyorum kapıya postacı gelmiş.

Konuyu hortlatayım, aliexpress'den kışlık takım forma ne önerirsiniz? Özellikle deneyimi olan almış arkadaşların tecrübelerine açığım.

ne kadar sürede geldi siparişler? ürün harici posta masrafı yok değilmi? 1 dolarlık ürün için sadece 1 dolar mı ödediniz?

@Ersydn Ürünlerle ilgili değerlendirmeni de bekliyoruz. Senin fikirlerine göre alabileceğim parçalar var.

Arkadaslar aliexpressten 20 yi aşkin siparişim geldi .burda ve youtubede inceleme videolari cekmek istiyorum. sizce eken h9 bu is icin yeterli mi. s3 mini ile cok amatorce videolar cekmek iyi bi fikir gibi gelmedi. tavsiye edebilwceginiz max 180 tl ye aksiyon kameralari varmi h9 a denk .banggod aliexpress gearbest . bu uc siteden farketmez.

@murat85 geliyor :)
@BurakLEE bayram girdi araya biraz uadı ürün çinden 10 günde geliyor ama gümrükde 1 ay bekliyor neredeyse
teslımat zamanı yazısınz tıklarsanız ürün bilgisi açılacak.
1. ürün sele kılıfı tarih 29.ağustos .geliş tarihi. 16 ekim
(link)

bu ürünü ist de ben bulamadım bulduklarım 40-50 tl arasında idi 1.79 $ aldım jel kılıf çok rahat çirkin görüntüsü yok bombe veya alt tarafında sarkma yok cuk diye oturdu.
(link)
(link)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. ürün led lamba sipariş tarihi 29 ağustos geliş tarihi 27 ekim
(link)

bu ürün sirkecide gördüm 2li satılıyor 15 tl ile 25 tl arasında ben 1.26 $ aldım kırmızı led ben kask arkasına takmak için aldım 2 adet pil var içinde 3 kademe ışık var baya iyi aydınlatıyor.
(link)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------,
3. ürün 3lü set sipariş tarihi ile geliş tarihi yukardaki ürün ile aynı. ön led aydınlatma ve arka kırmızı aydınlatmada pil yok siz takıyorsunuz.

(link)
bu üründeki km saati sirkecide var aynısı 30 tl ışıklar set şeklinde aynısı değil ama en ucuz fiyat 45 tl ben 5.36 $ aldım özellikle arka kırmızı ledler harika km saati denemedim arkadaşa hediye ettim ön led arka bahçede denedim oda 2dolarlık bir ürün için bence süper
(link)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4. ürün lastik tamir seti gene aynı tarihler
(link)
bu ürün gibi kutular 15 tl den başlıyor araştırmalarıma göre ben 2.50 $ aldım su ana kadar denemedim patlak olayı yaşamadım hiç . ama levyeleri biraz güçsüz gibi geldi elimle bükemedim :)

(link)(link)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5. ürün kelebek gidon süngeri 15 günde geldi bende şaşırdım
(link)
sirkecide 7.5 tl den 30 tl ye kadar değişen fiyatlar var 2.24 $ aldım
takarken yırttım ben bunu onun için bir şey yazamadım :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
6. ürün yüz kar maskesi 29 oğustos siparişi gelişi 20 ekim
(link)

resim ne görüyorsanız o geliyor ben çok sevdim bunu geldiği günden beri takıyorum terletiyor . numaralı gözlük takanlar için şunu söyleyeyim camlar nefes alıp verirken buğu yapıyor :)
ben böyle bir ürün görmedim İstanbul da belkide vardır bilemiyorum 1.57 $ aldım. çok memnun kaldım
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
7. ürün el alati takım seti 31 ağustos 25 ekim
(link)
Bu ürün beni en çok şaşırtan ve sevindiren ürün oldu harika bir şey
piyasada bunun gibi ürünler var ama ben bunu görmedim fiyat araştırmamda 29.90 min. fiyat 140 max. ben 3.66$ aldım ve diyorum ki bu üründen sipariş edin
(link)
(link)

@Fakir Kemancı ben bu arka aydınlatma senin dediğin değil ben verdiği ışığa şaşırdım

Kardeş sele kılıfı ile anahtar takımına bayıldım o fiyata gende güle güle kullan bende mi alsam :) gerçi şuan çamurluk lazım kış geldi

@BurakLEE o bana da lazım :) tşk ederim daha güzelleri sizin olsun

@.melih. bütçeyi biraz daha arttır yi al 70 dolar civarında

Cok daha kalitwlileri varsa tabi arttirim mesela ne gibi marka model ( aparatlar dahil mi ) . az bucuk arastimalarima gore fena deil bisiklette kullanirkan titresim absorbe etme ozelligi yok o korkutuyo

@Ersydn güle güle kullan :) Sele kılıfı ve maskeyi almayı düşünüyorum. 11.11.2016 yı bekliyorum. Diğer almak istediğim ürünlerle birlikte topluca alacağım. Bilmeyenler için hatırlatayım. O gün %50 indirim olacak. Küresel alışveriş festivali günü olarak geçiyor.

• Beğen
Tepkiler: BurakLEE
Geri