@murat85 geliyor
@BurakLEE bayram girdi araya biraz uadı ürün çinden 10 günde geliyor ama gümrükde 1 ay bekliyor neredeyse
teslımat zamanı yazısınz tıklarsanız ürün bilgisi açılacak.
1. ürün sele kılıfı tarih 29.ağustos .geliş tarihi. 16 ekim
(link)
bu ürünü ist de ben bulamadım bulduklarım 40-50 tl arasında idi 1.79 $ aldım jel kılıf çok rahat çirkin görüntüsü yok bombe veya alt tarafında sarkma yok cuk diye oturdu.
(link)
(link)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. ürün led lamba sipariş tarihi 29 ağustos geliş tarihi 27 ekim
(link)
bu ürün sirkecide gördüm 2li satılıyor 15 tl ile 25 tl arasında ben 1.26 $ aldım kırmızı led ben kask arkasına takmak için aldım 2 adet pil var içinde 3 kademe ışık var baya iyi aydınlatıyor.
(link)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------,
3. ürün 3lü set sipariş tarihi ile geliş tarihi yukardaki ürün ile aynı. ön led aydınlatma ve arka kırmızı aydınlatmada pil yok siz takıyorsunuz.
(link)
bu üründeki km saati sirkecide var aynısı 30 tl ışıklar set şeklinde aynısı değil ama en ucuz fiyat 45 tl ben 5.36 $ aldım özellikle arka kırmızı ledler harika km saati denemedim arkadaşa hediye ettim ön led arka bahçede denedim oda 2dolarlık bir ürün için bence süper
(link)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4. ürün lastik tamir seti gene aynı tarihler
(link)
bu ürün gibi kutular 15 tl den başlıyor araştırmalarıma göre ben 2.50 $ aldım su ana kadar denemedim patlak olayı yaşamadım hiç . ama levyeleri biraz güçsüz gibi geldi elimle bükemedim
(link)(link)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5. ürün kelebek gidon süngeri 15 günde geldi bende şaşırdım
(link)
sirkecide 7.5 tl den 30 tl ye kadar değişen fiyatlar var 2.24 $ aldım
takarken yırttım ben bunu onun için bir şey yazamadım
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
6. ürün yüz kar maskesi 29 oğustos siparişi gelişi 20 ekim
(link)
resim ne görüyorsanız o geliyor ben çok sevdim bunu geldiği günden beri takıyorum terletiyor . numaralı gözlük takanlar için şunu söyleyeyim camlar nefes alıp verirken buğu yapıyor
ben böyle bir ürün görmedim İstanbul da belkide vardır bilemiyorum 1.57 $ aldım. çok memnun kaldım
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
7. ürün el alati takım seti 31 ağustos 25 ekim
(link)
Bu ürün beni en çok şaşırtan ve sevindiren ürün oldu harika bir şey
piyasada bunun gibi ürünler var ama ben bunu görmedim fiyat araştırmamda 29.90 min. fiyat 140 max. ben 3.66$ aldım ve diyorum ki bu üründen sipariş edin
(link)
(link)
@Fakir Kemancı ben bu arka aydınlatma senin dediğin değil ben verdiği ışığa şaşırdım