Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Arkadaşlar alibabayı aliexpress ile karıştırmayın. Alibabada sistem çok farklı işlemekte. Satıcıyla yüz yüze anlaşmaya varıp fiyat konusunda, sonra sipariş veriyorsunuz. Bende en az 10 tane işletmeciyle konuştum en sonunda elemanın tekiyle anlaşmaya vardım. 2 adet tamir standı satın aldım. Şuan UPS ile yolda geliyor. Her hangi bir gümrük muafiyetine takılmayacak. Diğer sitelerden ayıran en büyük farkı, satıcı ile alıcıyı yüz yüze getirip anlaşmaya varmak. İki tarafta güler yüzle ayrılıyor :) Tabikide bu sisteminde kötü yanları vardır :)

https://i.hizliresim.com/bynyJn.jpg

Scudo
Bu baya güzelmiş, link ve fiyat var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
Üzerine düşük fiyat yazılması Aliexpressde de var aslında.

@Burakcycle en öyle bir şeyden bahsetmedim ki. Ürüne ve kargosuna ödeyeceğin parayı yüz yüze kararlaştırıyorsun neredeyse ;)

@darkdream Ben 125 dolarda anlaştım UPS kargo benim tercihimdi.

Satıcı linki (link)

Alibaba Group
(link),
(link),
(link),
(link),
(link),
(link),
(link),
(link),
(link),
(link),
(link),
(link),
(link),
(link),
(link)

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
Gümrük muafiyetine takılmayacak demişsiniz, muafiyetten kasıt vergi mi? Bu arada 125$ , 112 euro yapıyor. %18 kdv ödemeniz gerekecek.

Büyük firmalar dururken, ne olduğu belirsiz satıcılar ile uğraşmayı kimseye tavsiye etmiyorum. Bisiklet için bakım standı mı almak istiyorsunuz?

(link)

50 euro ürün bedeli 19 euro kargo ücreti. Vergi yok, kdv yok. Güle güle kullanın.

http://www.bike-discount.de/media/org/orgb_V/orgid_109/thumbs/221801_2044360.jpg

@Erdal YILMAZ Ancak ben 2 tane aldım. Ürün bedeli 100 dolar altı. Toplam 125 dolar ;)

Ayrıca attığınz sehpa çok kullanışsız.

@ihsan onur şener

İki tane almış olabilirsiniz, ben sadece %18 kdv ödemek durumunda olduğunuzu belirtmek istedim. Gümrük muafiyetini bunun için yazdıysanız eğer, getirilmesi yasak olmayan tüm ürünler, gümrük muayene ve kdv ücreti ödenerek zaten alınabiliyor. :)

Güle güle kullanın.

edit: attığım sehpa kadroyu sele borusu veya üst borudan değil, ön maşa ve orta göbekten destekliyor. Neresini kullanışsız buldunuz, etrafına alet ve anahtar koyulamıyor o kısım mı yoksa?

@Erdal YILMAZ Yanlışınız var. Ürün bedeli 75 euro altı oldugu için muaf kalıyor. Kargo dahil olan fiyatı 125 dolar.

Ufak bi güncellemem var. Şangayda olumsuz hava koşulları nedeniyle kargom gecikecek. En kısa zamanda güzel bir inceleme videosu gelecek :)

11.11.2016 baslayacak olan 11.11 indirim furyası bir palavradır. Kanmayın.
Daha önce sepetime eklediğim ürünler suan iki katı fiyatta. örneklemek gerekirse 1 dolarlık 3 dolar, 7 dolarlık ürün 12 dolar. 9 dolarlık ürün 17 dolar.
11.11 saat 11de yine eski fiyatından satacaklar. aradan bir uğrayan insansanız, sizde bu indirimi yutacaksanız.
Alısveris yapacaksanızda normal fiyatlar alacağınızı unutmayın.
indirim yok, bindirim var.
Bilginize...

Merhabalar,
Yaklaşık olarak 2 aydır sepetimde bulunan ürünlerde sizin belirttiğiniz gibi herhangi bir ücret arttırımı yaşanmadı, her mağazanın yapacağını düşünmüyorum.Kullanmış olduğunuz mağazaları değiştirmenizi tavsiye ederim.

@yigityilmaazz sepetimde 30 tane ürün var ve devamlı takip ettiğim için fiyatlarını biliyorum ve suan hepsinin fiyatı iki katı hatta bazıları 3 katına çıkmıs durumda. genelleme girer değil mi bu da?

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Benim sepetimdekiler de yükseldi. İndirimle yaklaşık aynı fiyata geliyorlar.

Bazı 10 dolarlık ürünler 5-6 dolara 30 dolar edenler 20-25 dolara düşüyor az indirim var ama araştırısanız kolayca gerçek indirimli ürün bulursunuz hepsi öyle yapmamış.

@Üye Adı Ürünleri eklediğiniz mağazaların yapmış olduğu çakallık, ben takip ettiğim ürünlerde bir artış görmedim.
İyi günler dilerim.

Takip ettiğim formalar vardı, 35 € şu an 15 - 20 € seviyelerine geldi.
Bence siz doğru ürünü bulamadınız veya mağazalar denk gelmemiştir.
Uyanıklık yapan vardır ama sizin bahsettiğiniz gibi değil durum, araştırmak lazım satın almadan önce.

Mağazaya göre değişiyor ama çoğu böyle bir çakallık yapmış bulunmakta.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Geri