Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Sürüş gözlüğü ihtiyacı olanlar için favori ürünüm: (link)

Scudo
Aynı mevzuyu bir aydır takip ettiğim bir üründe gördüm. 20$ dolarken bir haftadir 40$ dı. Şimdi geri 20$ dolar yapmışlar. Tabi bu mağazadan mağazaya değişen bir durum. Dikkat edin sadece.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Evet arkadaşlar kesinlikle katılıyorum. İndirim filan yok daha önce aldığım ürünlerin hepsini iki katına çıkarmışlar tekrardan indirim varmış gibi gösterip aynı fiyatlarına indirmişler hatta bazıları eski fiyatının bile üstünde kalmış.

• Beğen
Bu arada hangi ürüne baksam takipli gönderiyi ücretliye çevirmiş. Ücretsiz gönderimde takip bilgisi veren adam bulamıyorum. Satışlar çoğalacağı için, teslimatların daha sıkıntılı olması muhtemel. Aman takipli gönderim yapanları tercih edin.

google chrome eklentisi olarak aliexpress shopping assistant ı indire bilirsiniz ürünün geçmişteki fiyatını gösteriyo varsa ürünle ilgili videolarıda bulabilirsiniz çok çok kullanışlı tavsiye ederim gerçekten indirim yapmışmı yapmamışmı anlıyabilirsiniz

@PeeKay teşekkürler kurdum. Faydalı bir eklenti olmuş. Bu arada jetonunuz varsa indirim kuponuna çevirmeyi ihmal etmeyin. Siparişleriniz de otomatik olarak uygulanıyor indiriminiz.

Ben saat 11 den sonra alışveriş yaptım. Orada yazdığı fiyatlardan aldım ürünleri. 143 dolarlık ürünler 106 dolara aldım.

125$ lık alışveriş yaptım bugün dediğiniz gibi bir duruma rastlamadım.Tek yaşadığım sahtekarlık bazı satıcılar ürünleri stokta kalmadı diye çevirmiş(Belkide cidden kalmamıştır bilemiyorum).

20 gün once 6 dolara düz gidon aldım. 11.11saçmalığı başlayınca ürünün fiyatını 12.70 dolar yapmışlar ve 11.11de indirimle 6.71dolara satılacağını belirtmişler. Aslında ürün 0.71dolar zamlanmış.

• Beğen
genelde normal zamanda fiyatları neyse şu anda öyle.kupon vs. almamıssanız pek indirim beklemeyin.gearbest in normalde bu fiyatlara satıyor.kuponsuz 1 2 ürün ucuz var mesela mi band 2 - 22,23 dolara alabilrsiniz.hiç düşmedi bu fiyatlara

bu arada chrome tarayıcıya aliexpress shopping assistant kurun şimdiye kadar en düşük fiyat ne olmuş bakabilirsiniz

önce bindirim sonra indirim şaşılacak bir şey yok aslında :)

@murat85 Bende gözlük arıyorumda birşey sorcaktım gözlük çin malı olduğundan gözlere çok bir zararı olurmu birde kafada çok abes duruyormu ?

@zubeyr gun Daha önceki alıcılar olumlu geri bildirim bırakmış bende yeni sipariş verdim. Gelince paylaşırım fikrimi. Bu gözlüklerin kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Görünüş olarak kişiden kişiye değişir yakışıp yakışmayacağı ama faydalı bir ürün.

Eken h9 kamera sipariş verdim. 2 adet ek pil ve sarj aletiyle. 37$ ödedim. Uzun zamandır takip ediyordum. Uygun fiyata aldım.

alixepres çılgınlığı artarak devam ediyor. arkadaşlar aklıma bir şey geldi hani bizim ülke de bir site olsa aliexpres gibi bütün insanlar hücüm etselerdi. ne hoş olurdu. :) ha birde biz ali expresten bir şey satamıyoruz oda garip. yani sadece galiba çinliler oradan ürün satabiliyorlar.?

11.11 den 1 hafta once gayet uygun fiyata km hiz gostergesi,led'li stop fari, denemek icin kask, bisiklet seklinde anahtarlik birde tek anahtar uzerinde birsuru anahtar boslugu bulunan bisey siparis verdim toplam 70 tl tuttu ayni urunleri 11.11 kampanyasindan bulup karsilastirdim yinede gayet uyguna satin aldigimi gorunce ayri bi mutlu oldum yani illa kampanyaya gerek yok

@katlanirbisikletcantasi
Çin satıcıları kargo parası ödemiyor devletin çıkardığı yasa sayesinde. (china post):)

İndirimlerin çoğu yalan olsa da kuponlar vs. ile çok ucuz olabiliyor bazı şeyler. Bence araştırılıp alınabilir. İndirimlerin gerçekten indirim olup olmadığını anlamak için aliexpress linkini şu siteye girip inceleyebilirsiniz: (link)

Gerçi 11.11 bitti ama :kötü:

@Erkin Kalender
Desene Aliexpress i Türkler ele geçirmiş.... :hihi::hihi:

Geri