Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Screenshot_2016-11-13-12-25-40.png
Kupon falan 47 dolara aldım, nasıl bi urun gelince görücem artık,
Yalnız indirim bittikten sonra benim satıcı ürünü 113.96 dolara çekmiş. Kolpaci saller yazicam yoruma

Scudo
@Üye Adı
Tespitiniz çok doğru.. Fakat bu sayede bir gün içerisinde 14 milyar dolar satış yapmış Aliexpress. İlginç değil mi? :)

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu hafta elime geçen 4.78 $'a aldığım (link) 11.11 palavrası ile 9.55 $ olmuş. Bu politikayı anlamak zor değil.Zira bizim buralar da senelerdir var.Adı ise "etiketin yarısı" ... Birde şu var ZARARINA SATIŞLAR KAPATIYORUZ sezonu(Bu yazıyı çok dikkatli bakınca görürsünüz)

bu siteden çok alıveriş yaptım ama geçen hesap özetimde şöyle bişey gördüm :
UBER *UBER CN JUL28 UL7HONG KON 18/11/16
67 tl çekilmiş bankayı aradım hong kong tan çekildiğini daha önce aliexpresten alıveriş yaptığımı ve bu sitenin güvenli olmadığını söyledi aliexpresstekilere de 2 saat dil döktüm ordan da bişey çıkmadı daha önce de bu siteden alışveriş yaptıktan sonra telefonuma uyarı mesajı gelmişti sizden habersiz işlem yapılıyo diye(sipariş dışında) herkes dikkat etsin

bi alışverişte yanlışlıkla kaydettim herşey ondan sonra başladı

PayPal neredesin PayPal mumla arar olduk resmen. İş de yapamaz olduk gittiğinden beridir.

Ben ininal on odemeli kart kullaniyorum. Daha pek kullanma firsatim olmadi ancak daha guvenli oldugunu dusunuyorum.

benimde sanalkarttan yeni haberim oldu bidaha bende öyle yaparım

Dostum bu arada o kartı en kısa zamanda iptal ettir. Hemen şimdi ara kapatsınlar hatta. Bir kere oldu mu arkası gelir bunun.

NOT: Bu arada ödeme UBER aplikasyonundan yapılmış gibi sanki. Hani şu cep telefonundan taksi gibi anlaşıyorsunuz insanlarla arabaları ile sizi gideceğiniz yere bırakıyorlar para veriyorsunuz filan. ABD'de oldukça meşur bu aralar. O da ilginç.

@melih20 kartınızın banka sitesinden online sanal kart oluşturup o sanal kart ile alışveriş yapılması özellikle bu siteden;)

ben de buna benzer yorumları bildiğim için özellikle akbank internetten sanal kart açtırdım. Sanal kart ile alışveriş yapmaya çalıştım ama aliexspress bu kart tipini desteklemiyor bu kart ile ödeme yapamazsınız dedi ben de normal kart ile alışveriş yaptım.

@0zan
kesinlikle alış veriş tutarın kadar limit koyar alışverişimi güvenle yaparım. Özellikle y.dışından yaptığınız bu tarz alışverişlerde kesinlikle sanal kart kullanın.

@oguz90tr
daha geçen hafta yaptım ben hiç bir problem olmadı kart bilgilerini doğru girdiğinizden emin olun bence yada bankayla görüşün belki y.dışı yada internetten alışveriş seçeneği kapalı olabilir.

Sanal kart ile yapılmayan bütün yurt dışı alışverişi güvensizdir bunu bilir bunu söylerim;)

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
Senelerdir kullanıyorum alipay sistemini ancak hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Geri