Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Kart bilgilerini artık her firma ister oldu. Şerefsizler .... vereceğiniz bilgi sadece sanal kart bilgisi olmalı

Scudo
Ben kuveyt turk hesabini kullaniyorum harciyacak kadar hesaba para aktarip aliexpreste veya diger yerlerde onu onun kart bilgilerini veriyorum.

• Beğen
Tepkiler: ecelfeli
Ben Aliexpress'ten bir sürü alışveriş yaptım. Kartım da sisteme kayıtlı ama henüz böyle birşey yaşamadım.

yakın zamanda aliexpress'ten alışveriş yapmadığım halde UBER uzantılı bir işlem ile kredi kartımdan para çekmeye çalıştılar ama başarılı olamadılar..
işbankası hemen bana mesaj atarak kartımı kullanıma kapattığını söyledi..

bunun aliexpress ile ilgisi olduğunu sanmıyorum çünkü aliexpressten birşey alırken hep SANALKART kullanıyorum, gerçek kartıma ulaşmalarına imkan yok!!!

ayrıca bu girişimden önce amazon'dan alışveriş yapmıştım.. tabi amazon, sanalkart kabul etmiyor,
ben şimdi burada amazon'u suçlayamam ama belli ki bu kredi kartı ile ödeme yollarında bir takım sorunlar var

sonuçta en iyisi SANAL KART

Sayın @Türka¥ yanlış hatırlıyor olabilirmisiniz?Ben de amazondan alışveriş yapıyorum sürekli diyebilirim ve sanal kart kabul ediyor.

10 yıldır sanal kart :harika::harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
Geçen hafta bike+components den alışveriş yaptım. Hemen ardından UBER Us yazılı hesap 2-3 defa para çekmiş art arda. Allahtan meblalar küçük. İtiraz dilekçesi yolladım bankaya.

En ufak işlemlerim de mesaj atan banka bu işlemler de hiç uyarmadı. Farketmeseydim limiti doldurana kadar ilerleyecekti.

@Hasan Ç. Merhaba, bike-components'e iletseniz ya bu durumu, aynı siteden sıkça alışveriş yapan biri olarak cevaplarını merak ettim doğrusu. Gerçi ben online alışverişlerimde sadece sanal kart kullanıyorum ancak sorun onların ödeme sistemlerindeki bir güvenlik açığıysa bir çözüm bulmaya çalışırlar belki!

@Anonim Haftaiçi yazacağım bilgilendiririm. Ordan alışveriş yaptıktan hemen sonra para çekmeye başlamışlar.

Başlık altındaki üç para çekme hikayesinde de Uber ismi geçiyor. Bu Uber bildiğimiz taksi uygulaması Uber değilse ne acaba? İlginç. Bi araştırılması lazım bu konunun.

• Beğen
Tepkiler: Hüesyin
kartınızı internet kullanımına kapatmanızı öneririm. kullanırken açıp kullandıktan sonra kapatabilirsiniz.

@Bulent A. ben birkaç kere amazon amerikadan alışveriş yaparken denedim ama sanal kartımı kabul etmemişti..

son zamanlarda amazon.de öne çıkmaya başladı, bi de orada deneyeyim olmazsa..

EDÜT: denedim oldu..

@Hasan Ç. bankaya itiraz edince geri alabildiniz mi ? bu arada UBER e de mesaj attım ne çıkar merak ediyorum

Bu aralar (son 6 aydır) kredi kartlarında ciddi sorun var. Bankacı bir arkadaşım türkiyedeki büyük e ticaret firmalarının birinde çalışanın müşteri kredi kartı bilgilerini 3. kişilere sattığından bahsetmişti. Bu bilgiyi harcama itirazı gönderen müşterilerinin tamamında istisnasız aynı e ticaret sitesinden alışveriş yapıldığını görerek teyit edebiliyorlarmış. Farklı bir banka kartında benimde bilgim dışında ödemeler yapıldı (yaklaşık 10 dk içerisinde 50 küsür işlemle 5.859 tl bilgim dışında kartımdan ödeme yapıldı). e ticaret sitesinin elinde alışverişi sizin yaptığınıza dair sms şifresi onayı, sizin imzanız veya pos cihazına pin girişi yok ise banka size paranızı geri iade ediyor. tatsız bir süreçti ama 2.5 ayda bütün itirazlarım sonuçlandı ve paramı geri aldım. sonuç olarak düşük limitli bir kartı gündelik kullanıma ayırdım, asıl kartımı sadece pos cihazlarında gözümün önünde işlem yapılması şartı ile kullanıyorum.

@melih20 Daha yeni dilekçe yazdım. Geri dönme işlemi baya sürer sanırım. Daha aramadılar bile.

Benimde 2 kartim ayni gun kopyalanip harcama yapildi. Aliexpreste sürekli sanal kart kullaniyordum ama sanirim arada diger kartlarimida burada kullandim tam hatirlamiyorum.

İtiraz dilekcesinden 10 gün sonra tüm harcamalar iptal edildi.

Sorunun aliexpress kaynaklı olduğunu düşünmüyorum zira dünyanın en güvenilir ödeme yöntemi falan fistan diye reklamı gözümüze sokuyorlar. Ama dikkat etmek lazım tabi. Bilmem kaç lira limitli kartlarımızı 2 dolarlık kablo almak için sağa sola veriyoruz sonuçta

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
Daha öncede böyle bir konu açılmıştı ordada yazmıştım.Bilgisayarınızda bulunan virusler diyeyim eskisi gibi bilgisayara zarar vermeye yönelik değil arkaplanda sessizce çalışarak online ödemenin arttığı bugünlerde bilgilerinizi çekiyorlar. :harika: Son olarak aliexpressde alışveriş yaptığınızda kart bilgileriniz satıcıya değil aliexpress'e gidiyor, aliexpress'den de satıcıya...Milyonlarca kullanıcısı olan aliexpress'de sizin,bizim kart bilgilerimizle işi olmaz zaten :)

• Beğen
Tepkiler: erhan erhan
Tüm Kartlarımı sildim aliexpressden, şu zamana kadar 9 parça paketim kayboldu. Son 7 paketin iadesini talep ettim ve bu son alışverisim bir daha hiçbirsey satın almam. biraz pahallıya burada da satan var. bu stresi yasamanın bi anlamı yok üç kurus için.

Geri