Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Ben aliexpressten deore m615 fren ve kadro çantası aldım ama ilkbaharı bekliyorlar sanırım freni dağıtmak için :confused:
Kadro çantasını öneririm kaliteli geldi bana.
(link)

Scudo
Arkadaslar ben de soru cevap kismina konu actim . genele tasinmiyor . ordan bakabilirsiniz . aliexpress ten bedavaya urun alabileceginizi anlatmistim . sadece aliexpress deil aslinda kredi kartiniza para yatiyor

@Ahmetkhrmn 150 euroluk ürün boyut olarak küçükse, telefon değilse, 400 gr dan ağır değilse ve bir de farkedilmediyse gümrüğe takılmadan ptt ye gelir. Onlar da sizin eve gelir, bulamazlarda orada kalır, siz gider alırsınız.
Gümrüğe takılırsa telefonsa sorgusuz geri döner. Ticaret yaptığınızdan şüphelenirlerse evinize yazı gelir, sizi yaşadığınız yerdeki gümrük ofisine çağırırlar. Bunların haricindeki durumlarda bir vergi çıkar ve o vergiyi ptt ye ödeyerek ürününüzü alırsınız.

• Beğen
Tepkiler: Ahmetkhrmn
@Kadirhan Teşekkür ederim cevabımı aldım :) Gps'li saat almıştım, kutusu çok çok büyük değil. Umarım çok göze batmaz da kolayca ulaşır elime :) Sağolun

@Ahmetkhrmn Gps li saat, farkedilebilir ama değerinin ne olduğu önemsenmez ve direk ptt ile eve gelir. Sıkıntı şu; bu değerdeki bir ürün için takip numarası mutlaka verilir. Hangi siteden aldınız?

@Kadirhan sportpursuit.com

Gönderim politikalarında takipli kargo olacağı yazıyor. Bende ona güvendim. Ancak ürün kargoya verildikten sonra takip numarası gelmedi. Mail attım takipsiz gönderilmiş çok özür dileriz falan dediler.

Sanirim gümrükte takilmaz sıkıntı yapmazlar benim 1.5 kg lik kacaman neredeyse 1 m3 lik rc aracım hic sorun olmadan gelmisti

Ayrıca bahsettiğim bu para kazanma yolu ise günde 2 dakika en fazla giriyor bir kaç biseye tıklıyorsunuz ben başlayalı yaklaşım 1 ay oldu Su an haftalık 25 tl alıyor ve aliexpress e yatırıyorum . ilk başta günde 50 tl alanları görünce inanmıyordum ama doruymuş cidden karta para yatırıyorlar . her turlu merak ettiğiniz şey için bana soru sorabilirsiniz. ve bu katlanarak her gün artıyor. Bahsettiğim oyun bu . e posta onaylaması fln istemiyor kayt olması çok basit . ancak ilerde para alabilmek için doru e posta girmelisiniz . herkese tavsiye ederim. Oyuna bir adım daha önde başlamak için (yaklaşık 1 hafta ) aşağıdaki linki kullanın

(link)

Belki bilenlerin iz vardır . mutlaka tavsiye ederim

Ben bisiklet çantaları aldım,bir de teleskop göz merceği aldım :harika::harika:

@Kadirhan trustpilot puanı da iyi ama işte takipsiz kargo tedirgin ediyor. Gelişmeleri yazarım size :)

@Ahmetkhrmn siparişi verdikten 15-20 gün sonra ptt ye 2-3 günde bir uğrayın. Şansın varsa eve de gelir. İllaki kaybolacak diye birşey yok. Genelde kaybolmaz yada bir sorun yaşamazsınız ama olmaz da değil. Tedbirli davranmakta yarar var.

Ptt ye uğrama olayı neden . takip siz olsa da getirmiyorlar mi . genelde hep posta kutusuna bırakıyorlardı ama son 3 haftadır hic kargo almadım ve yaklaşık 30 tane gelmesini bekledigim siparişim var hepsi turkiyede gözüküyor hepsi en az 2 hafta önce tr ye girmiş hatta 3 ay önce 2 ay önce tr ye giren ama elime ulaşmayan kargolar var.

Ptt ye gitsem orda midir. veya gitsem ne dicen . isim mi soruyorlar takip numarası mi goturcem

I kargoları unutmalı mıyım yoksa :agla: ne yapmam gerektiğini söyler beni aydinlatirsaniz çok sevinirim :D

2 ayı geçen urun var satıcı tekrar kargolarmış ve 1 ay daha süreyi uzatmış . ne bu şimdi . bende mi ptt ye gitmeliyim . anlamadi m

@Eray Gündoğdu @.melih. bugün ptt ye gittim sordum, takipsiz olunca ptt ye bırakmıyorlarmış. Evde sürekli birileri olucak artık bi iki hafta, yapacak bir şey yok :(

@.melih. Bu kadar endişelenecek bir durum yok. Eve de getiriyorlar ama getirmeleri uzun sürüyor. Süre uzadıkça risk artıyor. Eve getirirlerse de size teslim etmiyebiliyorlar. Hatta bazı ptt çalışanları apartmanın bahçesine bile bırakabiliyor. Kargo servisi ilgilenmiyor. Dağıtımı posta servisinde bu paketlerin. Standart bir posta gibi muamele görüyor. Paketler genelde 15-20 günde bulunduğunuz bölgedeki PTT şubesine ulaşıyor. Fakat ordan çıkışı uzun sürüyor. Bu söylediğim takipsiz kargolar için geçerli.
Benim bulunduğum bölgedeki ptt şubesinde takipsiz yurtdışı gönderileri posta servisinde her mahallenin yada mevkinin ayrı olan kutularında tutuluyor. Ben gittiğimde görevliye söylüyorum, o da kutudan arayıp bulabileceğimi söylüyor. Buluyorum da. Tamam buldum deyip alıyorum.
Hem elime daha çabuk geçiyor. Hem de kaybolma ihtimalini düşürüyorum. Her PTT şubesinde böyle olacak diye bir durum yok.
Her postacı aynı şekilde sorumsuz davranacak diye bir şey de yok. Gönderilerimi bu şekilde PTT şubelerinden aldım hep. Kaybolma durumu da yaşamadım. Çoğu arkadaşım da böyle yapıyor.

@Eray Gündoğdu sizin aldığınız size en yakın olan ptt şubesi mi? hangi ptt ye geldiğini nerden bulabilirim?

(link)

(link)

(link)

(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: muratcan06
takipsiz posta ile aldığınız ürünleri posta kutusuna, apartman girişine vb gibi yerlere bırakıyorlar, birilerinin (ç)alıp gitmesi de söz konusu dikkatli olmak lazım.

Takipsiz ya da takipsiz olması ptt için birşey ifade etmiyor. Tamamen ptt memurunun insiyatifindeyiz. O görevli ile aranızı iyi tutun, hatta numaranızı verin. Ürününüz gelince bir çaldırıversin, gidip alın.

• Beğen
Tepkiler: Dethagorf
Eldiven (30 gün oldu gelmedi):
(link)

Aksiyon kamerası kemer:
(link)

sjcam m20:
(link)

arka çanta(30 gün oldu daha gelmedi):
(link)

ön ışık:
(link)

Deemount çakar (yaklaşık 10-15 adet bu ışıktan siparişim olmuştur arkadaşlarıma ve kendime kesinlikle tavsiye ederim)
(link)

Ön ışık:
(link)

Boyun polar(Kış için çok iyi ama sıcak havalarda güzel terletiyor):
(link)

üçgen çanta:
(link)

kadro çantası:
(link)

ön ışık:
(link)

horn (korna):