Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@Kaang96 Eminim diğerleri de güzeldir ama ben ihtiyacım olduğundan eldiven ve boyunluğa baktım. İkisini de çok beğendim.

Scudo
AliExpress Standard Shipping ile gönderilen ürünler bildiğiniz üzere LP ile başlayan tracking numaraları var.

Bu tür gönderiler Türkiye'ye giriş yaptığında ptt den takibini sağlayabiliyor muyuz?

3 siparişim uzunca bir süredir yolda görünüyor bizim tarafta mı bir sıkıntı var?

@0zan

bana gelen kargolarda durum şuydu

(link)

bu siteye lp ile başlayan takip numarasını girdiğinde kargonun hareketlerini göreceksin, eğer türkiye ye kargon girmişse sol tarafta destination yani hedef posta işletmesinde ptt ve altında takip nosu görünmeli. O takip numarasını alıp buradan takip edebilirsin, tabi aldığın üründe tracking yani takip durumu varsa, ürünü alırken standart mı yoksa takip numaralı mı yazar veya 1$ civarı takipli gönderi seçeneğini seçmen gerekir.

• Beğen
Tepkiler: 0zan
@Kadirhan Kargom geldi bugün :) Paketlenmesi biraz kötüydü ama kutu sağlamdı. İçi de sağlamdı :) Şu an kurcalıyorum neresinde ne var diye :)

@0zan (link) adresinden LP ile başlayan kodu girince PTT kodunu da veriyor (RC12345678CN) gibi...

• Beğen
Tepkiler: 0zan
Takip numaralı ürünler şimdiye kadar geldi bana.Fakat takip numarası olmayan dört ürünü denedim dördü de elime ulaşmadı.Nedeni belli aslında.Takip numarasız olması ve ürünün uzak Doğu'dan gelmesi sonucunda bu ürünler muhtemelen Türkiye'de ya da gelmeden çalındığını düşünüyorum..Hiç iyi niyetli olamayacağım bu konuda.Farklı bir sorun olsa takip numaralı ürünlerde de yaşanırdı.Bu yüzden takip numarası olmayan ürünleri almamanızı tavsiye ederim.

@Ersin Yılmaz

şimdiye kadar onlarca ürün aldım bazılarının takip noları yoktu ancak hepsi elime ulaştı, birkaçı takip nosu olduğu halde 2 ay sonra geldi, önemli olan satıcının güveninirliği, tabi ki çalınma ihtimali oluyor ama bu bizi ilgilendirmeyen satıcıyı ilgilendire bir durum, ola ki ürün eline ulaşmazsa itiraz(open dispute) açıyorsun paranı iade ediyor, birkez ürün gelmedi para iadesi aldım, sonra ürün elime geç de olsa ulaştı, dürüstlük çerçevesinde ürünün elime ulaştığını belirttim ücreti bir başka yolla yatırdım.

@Ahmetkhrmn Hadi gözünüz aydın. Gümrük, vergi falan uğraşmadınız tahminimce.
@Ersin Yılmaz Kötü olmuş sizin için. Belki de 100 den fazla takipsiz ürün aldım. Şükür 1 tane bile gelmeyen olmadı.

• Beğen
Tepkiler: Ahmetkhrmn
Bir çok ön far denedikten sonra forumdaki kullanıcılarında yorumlarını dikkate alaraktan Ali Expressten ilk defa ürün aldım.
Oldukça güçlü bir ışığı var. Süre biraz fazla oldu ama 43 günde elime ulaştı .

15658153_822595154549313_915896627_o.jpg 15645487_822606041214891_332963425_n.jpg

(link)

(link) Akıllı telefon kullanımına uygun. Kupon kullanarak 7.5 dolara aldım, şuan 12 dolar civarında. Tavsiye ettiğim bir ürün.

(link) 12 dolara aldım. Hafif ve kaliteli duruyor. Başınıza göre ayarlamanızı sağlayan kayışı çok pratik. Başınızın arkasında çevirerek ayarlıyorsunuz. Kaskın ve kayışların başınızı ve çenenizi rahatsız etmemesi için destekler kullanılmış. Beğendiğim bir ürün oldu. Muadilleri 80 TL civarında satılıyor.

(link)

(link)

@.melih. hocam mesajını okurken hemen yaşadığın şehire baktım tahmin ettiğim gibi ankara...12 haziran 2016 tarihinde ankaradaki adresime yaklaşık 16 kargo siparişim oldu bunlardan sadece 2 tanesi elime ulaştı o da takipli olduğu için geri kalan takipsiz kargolardan ses seda yok 6 ay geçti üstünden...Aynı tarihte ankaradan başak bir arkadaşımda 10 kargo civarı ürün aldı onda da aynı durum geçerli, takipliler geliyor takipsizler ortada yok, 2-3 arkadaşa daha sordum onlarda da durum aynı benim düşüncem ptt yurtdışı gelen kargoların toplandığı ana merkezdeki memurlar bunları çalıyor başka açıklaması olamaz

Roswheel 60L heybe dün akşam elime ulaştı. Aldığım dükkan (link) diye bir yer. Siparişim 12 saat sonra kargoya verildi. 21 Gün Türkiye'ye gelmesi, 8 Gün İstanbul 4. Levent'e gelmesi sürdü. Daha kuramadım ama kumaşı, ölçüleri, özellikleri aynen sitede belirttiği gibi.

IMAG3739.jpg
IMAG3746.jpg

Dosyalar

• ROSWHEEL-60L-Double-Side-Rear-Rack-Tail-Seat.jpg
    ROSWHEEL-60L-Double-Side-Rear-Rack-Tail-Seat.jpg
    60,8 KB · Okunma: 32
Kargo teslim edildi mesajını görünce, bir bakayım dedim.. Adana'da bir adrese teslim edilmiş görünüyor.. Ben İstanbul'dayım.. :)
Bunca yıldır bunca paket sorunsuz geldi.. Bu kez yılbaşı karmaşasına kurban gidiyoruz sanırım..

Selam arkadaşlar. 7l cıvarı büyük sele altı çantaları nasıl bilirsiniz? Ve nereden temin edebilirim? Aliexpress'den Roswheel marka buldum;

Böyle bir şey: (link)

Linkteki stoklarda yok, nette araştırdım satan bir yer bulamadım..Bildiğiniz bir yer var mı?

Edit:

Buldum arkadaşlar. Sipariş verdim, 21-30 gün arası teslim diyor. 44 dolar fiyatı vardı, nasıl bir şey çıkacak bakalım...
Belki yakın zamanda arayan, alacak olan arkadaşlar vardır ... Şurası (link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Ali den belki bi yada 2 defa alışveriş yaptım o da bisiklet malzemesi veya parçası değildi emsalleri en aşşa 60 tl civarından başlıyordu o zamanlarda ben 6 lira gibi bi rakama aldım ondan dolayı çom memnun kaldım

şimdi ise aydınlatma parçaları almak istiyorum bu konuda tecrübesi olanlar varsa yardımcı olabilerlermi ?

@Yasin Şimşek aynen katılıyorum. satıcılar zaten bizim gümrük kanunlarını bizden iyi biliyorlar. ürün üstüne 500 dolarlık dahi olsa 20 dolar yazıp yolluyorlar.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@cengizözyurt vallahi bu bikepackin çantaları efsane aliexpresste arayıp bulamamıştım, geldiğinde foto atar mısınız ayrıca şimdiden hayırlı olsun.
@Okan10 ben daha önce ön ve arka olmak üzere 2 adet aydınlatma aldım 2side şarjlı ürün ön lamba harici pilli 1$ kargo ile 25$'a, arka lamba ise 5$'a aldım 2sinden de memnunum hatta arka lambanın şarj girişi telefon ile aynı her türlü kablo uyuyor vallahi. Bir sıkıntı çıkmamıştı. Fakat malum yurt dışı alışveriş limitini 75€dan 30€ya çekmeler ile fiyat çeşidi düştü. Zaten dolar ve euro kafa kafaya gidiyor, birde satıcılara söylersen üzerine düşük etiket koyabilir benim lambada demediğim halde 17$ yazıyordu. aydınlatma dışında bisiklet çantası, güneş paneli, bir çok hobi elektronik devreleri de almışlığımız var.
Aldığım ürün linkleri
ön lamba (link)
arka lamba (link)

Forumda görüp budan alsaymışım dediğim arka lamba (link)

Selam arkadaslar ben Comet Cob ışık aldım çok güzel usb ile şarj olabiliyor
Ben beyaz kırmızı mod olanını aldım.Gece ön farımın pili biterse beyaz moda alıp ön tarafa takıyorum çok güçlü. Buda incelemesi
Bu arada fiyat 5$

Geri