Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@Üye Adı
Yerli malı yurdun malı demiş atalarımız.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Sanal kartta kesinlikle Encard tavsiye ederim. Gerek kanpanyaları olsun,gerek gereksiz para koparmama anlayışları olsun benim için 1 numaradır.

Ayrıca güzel bir kalem ve defter de veriyorlar ^^

Ali Express'ten sipariş ettiğim ve elime ulaşan ürünleri aşağıda görebilirsiniz arkadaşlar. Hepsini hali hazırda kullandım ve memnun kaldığımı söyleyebilirim. Diğer ürünler geldikçe güncelleyeceğim.

(link)

(link)

(link)

merhaba arkadaşlar bende linkteki üründen sipariş vermek istiyorum tavsiye edermisiniz(link)

bu ara 31.12.2016ya kadar süreceğini söyleyen bir hata alıyorum aliexpressten. aynı sorunu yaşayan var mı?

Anketteki tüm ürünleri aldım ayrıca kask bisiklet anahtarlik etiket ve daha sayamadiklarim

Uygun fiyatlı arka ışık arayanlara tavsiye ederim..yedek olarak hazirda tutulabilir..2 adet aaa pille çalısıyor..yanma süresini olcmedim ama baya uzun dayaniyor..
Parlak Bisiklet Bisiklet Işıklar 2 LED 3 Modu Bisiklet Bisiklet Arka Kuyruk Işık Emniyet Yanıp Sönen Arka Işıkları
(link)
(from AliExpress Android)

Siparişi vereli 20 gün olduğunda haftada 2 kez falan pttye uğrayın. Paketlerin arasında aramanıza izin veriyorlar yada kendileri bakıyorlar. Eve beklerseniz ölme eşeğim ölme. 11 kasımda verdiğim 9 siparişin 6 sını bu şekilde aldım.
Ayrıca belirteyim ptt şubelerinde paketleriniz kesinlikle güvende değil. 4 kere paket almaya gittim. Kendim paketleri buldum. Görevliye buldum tamam deyip çıktım sadece 1 kere kimliğimi görmek istediler.
Yani paketinizi bir şekilde erken almaya bakın.
Pahalı siparişleri takipli olarak alın. Takipli olmayanlar dediğim şekilde alınıyor. Herhangi biri ben bu paketi alıp gidiyorum dese kimse alamazsın demiyor. Takipli olursa farklı bir bölümdeki gişeden görevli kimliği ve takip numarasını görmek kaydıyla veriyor.

@srdrmrs nasıl bir hata bu ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?

Bugun geldi güzel paketlenmiş ve camı saglam duruyor fiyatı ise sadece 97 centti 11.11 indiriminden almıştımIMG_1793.JPG

Dear Customer, we regret to inform you that due to business adjustments, the Alipay balance service will be terminated from January 1, 2017 (PDT). Please use up your remaining balance as soon as possible. Click here to find more details: (link)
@sspl

geçenlerde almak istediğim bir ürünü, POSTNL ile gönderiyor diye tercih ettiğim satıcı, diğer satıcılar gibi CHINA POST ile gönderince delirdim..
adama mesaj üstüne mesaj attım.. neden yanlış ilan veriyorsun diyorum, cevap yok.. satışı iptal et diyorum, cevap yok..

ali'nin tırt temsilcilerine ulaştım, bakın böyle böyle yanlış yapıyor kandırıyor diyorum, temsilciler sürekli gülücük dağıtıyorlar sonuç yok..
son çare satıcıya dedim ki, ilk fırsatta "dispute" açıp şikayet edicem, seninle ilgili de olumsuz rapor vericem dedim.. adamın umrunda değil..

china post ile yola çıkan paketlerin bana ulaşması 6 haftayı buluyor..
diğer yöntemler 2-3 hafta sürüyor.. bu nedenle birşey almadan önce nasıl gönderdiklerine dikkat ediyorum..
resmen oyuna getirdi satıcı.. aliexpress'in de zerre umrunda değil.. EBAY bunlardan bin kat daha disiplinli yaa

not: dispute açmak için en az 10 gün geçmesi gerekiyormuş.. adamı zorla delirtiyolar

@srdrmrs Bu aliexpress ile ilgili değil alipay ile ilgili bi hata. Aslında hata da değil. Alipay servisi 1 Ocakta kapanacağı için daha fazla kullanmamanızı sisteme yatırdığınız para varsa 1 ocak olmadan çekmenizi kayıtlı kart bilginiz varsa silmenizi söyleyen bilgilendirmedir bu bir hata değil yani.

@Türka¥ Ben bu olaydan şikayetciyim dediğiniz gibi mşteri temsilcileri ile çözülmüyor bu konu bende denedim. Eleman registired göndericem diyip göndermedi. Ekran görüntüleri alın, nasıl göndereceğini taahhüt ettiğini ve nasıl gönderdiğinin ekran görüntülerini. Dispute nedenini ve bu ekran görntülerini paylaşırsanız benim gibi iade alabilirsiniz. Yanlız belirtmekte fayda var. Koruma süresini sonuna kadar bekliyorlar. Siz 10. günde yada 30cu günde açsanız farketmiyor. Sinir bozucu, ürünüm geldiği halde ben para iadesi aldım sırf uyuz oldum ve o sahtekar para almasın diye.

@sspl bende arkadaşımın kredi kartı ile aldım bugün.

@Eray Gündoğdu

Aliden değil ama ingilterede bir firmadan pahalı sayılacak bir ürün aldım. Takipli gönderileceğini zannederken takipsiz yollamışlar. Kaybolur mu bana gelmesi ne kadar sürer vs. bir ton soru var aklımda. Birde ev adresi yazdım, evde bulamazlarsa nolcak merak ediyorum. Malum, sürekli evde olamıyorum. Çok canımı sıktı bu takipsiz kargo olayı.

Evde olmaz iseniz posta kutunuza bırakır gider postacı. Eğer takipli alsaydınız evde olmasaydınız bırakmaz size en yakın ptt bırakırdı ordan almaz iseniz 1 gün sonra ingiltere yolcusu geri gider

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Ahmetkhrmn
@Taxonera Gümrüğe takılır da vergi ödemesi çıkarsa nasıl bir prosedür uygulanıyor? Daha önce takipli bir kargomda ptt benim yerime ödemiş, bende kargoyu teslim aldığım sıra pttye ödemiştim.

ne aldınız bedeli nedir bunları bilmeden cevap verilmez 75avrodan 90avroya çıktı sanırım vergiye girmesi için alt limit

@Taxonera Kanun geçtimi bilmiyorum ama 150 avro oldu / olacak.

Geri