Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

3-4 yıldır yurtdışı alışverişlerimi sadece Amazon'dan yapıyordum; ürünlerim DHL ile bana geliyordu. Ancak doların fırlaması nedeniyle ürünün kargo fiyatları da çok artınca geçen ay sonu ilk kez Aliexpress'ten sipariş verdim. Ürün seçme kriterim satıcısının çok fazla sayıda değerlendirmeden geçmiş olması ve güvenilirliği, ikinci sırada fiyatı geliyor. Amazon'a çok alıştığımdan istediğim bir ürünü Aliexpress'te bulduğum zaman Amazon'da da aynı ürünü bulup yorumlarına bakıyorum. Genellikle alıp almamam konusunda doğru bilgilere ulaşıyorum.

Aliexpress'ten 5 ürünün siparişini verdim; üç tanesi China Registered Air Post'la geliyor. İki tanesi de satıcının seçtiği özel kargoyla. Ürünler:

- 5 değiştirilebilir camlı, polarize ve UV korumalı bisiklet gözlüğü (gözlük sapı çıkartılıp, paketle birlikte gelen kayış takılabiliyor): (link)

- Wii to HDMI (Wii cihazının çıkışı HDMI değil, evdeki AV sisteminin sadece HDMI girişleri var, bu nedenle sipariş geçtim). (link)

- Arabanın teknik bilgilerini Bluethoot'la telefona gönderen ELS 327: (link)

- Tayt-forma: (link)

- Kameralı gözlük (720P çekim yapma kapasitesi var) (aslında amacım iVUE'nin 160 dolarlık üst seviye ürününü almaktı ancak Amazon'daki satıcı firma Türkiye'ye göndermiyor): (link)

Bir yıl içinde en fazla 5 adet ürün getirtileceği konusu vardı. Bu konuda bilginiz var mı?

Scudo
ebay dan çok şey aldım , değerlendirmeleri yüksek olan ve mağazası genelde bisiklet gereçleri olanları tercih edin giant ın bir çok sarf malzemesini eldiven,suluk kafaesi suluk zil pompa xlc fiyatına aldım.

• Beğen
Tepkiler: 2265124
türkiyede en ucuzu 40 tl olan şeffaf telefonluklu olan çantayı sadece 4 usd yani 10 tl ye aldım;
arkada yanıp sönen ve yere lazer veren lambayı 6 tl ye aldım
far tutucuyu sadece 1 usd ye yani 2.5 tl ye aldım
fiyatlar aşırı uygun ve söylenildiği gibi 2-3 ayda gelmiyor 15-20 günde elinizde oluyor fakat bir ürünüm 40 günde elime ulaştı satıcıya bunu söylediğimde benimle gayet ilgilendi.
kredi kartı konusuna gelirsek şu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım gayet güvenli,kısacası herkese tavsiye edebilirim...

@Bahadır Gürel

o yasa eskide kaldı istediğiniz kadar ürün getirtebiliyorsunuz fakat 70euro nun üstündeki ürünlerin vergisini alıyorlar diye biliyorum...

Bence de en iyi alışveriş yöntemi . Bir ürün almaktansa 10-15 gün bekleyip aynı fiyata 3-4 ürün alınabiliyor

Sizce nasıl alınır mı? (link)

(link)

Sayın Forum Kullanıcıları :) Aliexpresste Beyaz Ve Mavi Bisikletler İle Renk Uyumu Yapabilecek Giant Matara Deli Şekilde İndirime Girdi Normalde 4.95 Dolar Olan Matara Şuanda 1.93 Dolar Yani Şuanki mevcut kur ile 4.99 Türk Lirasına Denk Geliyor. Almak İsteyen olursa linki buraya iliştirdim :) Ben Kaptım 1 Tane. Ayrıca Satıcının yıldızıda gayet yüksek.

Edit 1:Satıcıdaki bisiklet ürünleri genel olarak indirimde İşe yarayacak 1-2 Ürünün Linkinide ekliyorum.

Giant Matara:
(link)

Giant Matara 2 Eco-Friendly:
(link)

Giant Zincir Kadro Koruyucusu:
(link)

MultiFonksiyonel Alet Dalaveresi:
(link)

Dipnotçuk:Satıcıyla Hiçbir Şekilde bağlantım yoktur.(Zaten Nasıl Olacaksa Elin Çekik Gözlüsüyle) Ucuz Gördüğüm İçin Ekledim. Mataralar Özellikle Sıcak Fırsat.

• Beğen
Tepkiler: onurdemir
@2265124 hocam aliexpress te bizim gitti gidiyor gibi bir çok satıcı mevcut bunlar içinde çok güvenilir olanlar gibi dolandırıcılarda mevcut size tavsiyem ürün sayfasında feedback lere dikkatli bakmanız 4 yıldız altında olan ürün veya satıcıdan alışşveriş yapmamanız olacaktır yardımcı olabileceğim başka bir husus olursa lütfen ulaşın
Saygılar

@2265124 hocam aliexpress te bizim gitti gidiyor gibi bir çok satıcı mevcut bunlar içinde çok güvenilir olanlar gibi dolandırıcılarda mevcut size tavsiyem ürün sayfasında feedback lere dikkatli bakmanız 4 yıldız altında olan ürün veya satıcıdan alışşveriş yapmamanız olacaktır yardımcı olabileceğim başka bir husus olursa lütfen ulaşın
Saygılar

• Beğen
Gecen sali siparis ettigim 7 urunun bir tanesi bugun geldi(mini pompa).Bu kadar hizli nasil geldi hala cozemedim:D

Ürün nasıl memnun musunuz? Bir de link paylaşır mısınız?

Daha kullanmak nasip olmadi ama yarin kesin bir sonuc soylerim size ama kaliteli birseye benziyor

Mobil uygulama uzerinden siparis verdim ama bulursam linkini atarim

BUYRUN BUDA LINK:

(link)

• Beğen
Arkadaşlar faydası olması açısından paket posta ile ilgili detaylar link te mevcuttur.

(link)

bu işler eskiden daha zordu.
75 euro değerine kadar kapınıza geliyor üstü yine kapınıza geliyor ama sadece artı vergi ödüyorsunuz detaylar linkte mevcut.
sakın özel dağıtım kargolarına ordino v.b ücretler ödemeyin üst limitlerde sadece 1500 doları geçen bir alışveriş olursa iş ithalata giriyor o kadar.

• Beğen
Ürünlerin biri geldi bugün uploadfromtaptalk1433840856726.jpguploadfromtaptalk1433841025327.jpg

• Beğen
2265124:
Bugun kullandim gayet guzel calisiyor bisikletimede aparatiyla taktim

• Beğen
Arkadaşlar bu ay aliexpress den alışveriş olayını abarrtım değişik tarih ve ödemelerde ürün siparişleri verdim. bu ürünler değişik tarihlerde kargo edildi
gümrük konularında benım yurt dışı alışverişlerim genel toplam kayıtlarımı baz alınır yoksa o anki ödeme yaptığım tutar 75 avro yu geçmiyorsa sorun olmaz mı
bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.

@KRY Tek seferde yaptığın alışveriş baz alınır. Onun haricinde istersen ayrı ayrı 10.000$'lık alışveriş yap 1tl vergi ödemezsin.

aliexpress'den forma tayt alıpda memnun olanınız var mı acaba ? Çok kararsızım alıp almama konusunda.

@bubblinboy

ebay dan üst rüzgarlık almıştım, kalite ve yenilik konusunda sıkıntı yok ancak bedenlerimiz tutmuyor xl almama rağmen m gibi oldu sanırım onların ki çinli bedeni :)@bubblinboy

Geri