Bahadır Gürel
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 7.699
- İsim
- Bahadır Gürel
- Bisiklet
- Geotech
3-4 yıldır yurtdışı alışverişlerimi sadece Amazon'dan yapıyordum; ürünlerim DHL ile bana geliyordu. Ancak doların fırlaması nedeniyle ürünün kargo fiyatları da çok artınca geçen ay sonu ilk kez Aliexpress'ten sipariş verdim. Ürün seçme kriterim satıcısının çok fazla sayıda değerlendirmeden geçmiş olması ve güvenilirliği, ikinci sırada fiyatı geliyor. Amazon'a çok alıştığımdan istediğim bir ürünü Aliexpress'te bulduğum zaman Amazon'da da aynı ürünü bulup yorumlarına bakıyorum. Genellikle alıp almamam konusunda doğru bilgilere ulaşıyorum.
Aliexpress'ten 5 ürünün siparişini verdim; üç tanesi China Registered Air Post'la geliyor. İki tanesi de satıcının seçtiği özel kargoyla. Ürünler:
- 5 değiştirilebilir camlı, polarize ve UV korumalı bisiklet gözlüğü (gözlük sapı çıkartılıp, paketle birlikte gelen kayış takılabiliyor): (link)
- Wii to HDMI (Wii cihazının çıkışı HDMI değil, evdeki AV sisteminin sadece HDMI girişleri var, bu nedenle sipariş geçtim). (link)
- Arabanın teknik bilgilerini Bluethoot'la telefona gönderen ELS 327: (link)
- Tayt-forma: (link)
- Kameralı gözlük (720P çekim yapma kapasitesi var) (aslında amacım iVUE'nin 160 dolarlık üst seviye ürününü almaktı ancak Amazon'daki satıcı firma Türkiye'ye göndermiyor): (link)
Bir yıl içinde en fazla 5 adet ürün getirtileceği konusu vardı. Bu konuda bilginiz var mı?
Aliexpress'ten 5 ürünün siparişini verdim; üç tanesi China Registered Air Post'la geliyor. İki tanesi de satıcının seçtiği özel kargoyla. Ürünler:
- 5 değiştirilebilir camlı, polarize ve UV korumalı bisiklet gözlüğü (gözlük sapı çıkartılıp, paketle birlikte gelen kayış takılabiliyor): (link)
- Wii to HDMI (Wii cihazının çıkışı HDMI değil, evdeki AV sisteminin sadece HDMI girişleri var, bu nedenle sipariş geçtim). (link)
- Arabanın teknik bilgilerini Bluethoot'la telefona gönderen ELS 327: (link)
- Tayt-forma: (link)
- Kameralı gözlük (720P çekim yapma kapasitesi var) (aslında amacım iVUE'nin 160 dolarlık üst seviye ürününü almaktı ancak Amazon'daki satıcı firma Türkiye'ye göndermiyor): (link)
Bir yıl içinde en fazla 5 adet ürün getirtileceği konusu vardı. Bu konuda bilginiz var mı?