@KRY
Hayir gelmedi. Sanki bir sorun varmis gibi... @Ahmet-E
Kartin limiti 20TL idi. Su an 6.25 kaldi.
Odeme kart sayfasinda previzyon islemi, aliexpresste ise onaylanmamis olarak gozukuyor ve 24 saat sureden geri sayiyor... @alfisti
Order Time: 04:10 Jun. 18 2015 yaziyor... Ben o saatte uyumaya calisiyordum yahu... Sanal karti zaten bu sabah actim. 04.10da almis olamam...
Edit: Bir sekilde onaylandi herhalde su an kargoya verilisi bekleniyor. Yardim eden herkese tesekkurler.
bu arada arkadaşlar son alışverişlerimde denemekten ne çıkar diğerek sepetime attığım ürün satıcılarına indirim talebinde bulundum. çoğuda olumlu yanıt verdi. ürün başına 1-2 usd olsada toplamda güzel fiyat düşüyor sizede tavsiye ederim.
Buff; kurukafalı bir modeldi- çok memnun kaldım hala kullanıyorum
Forma; kırmızı beyaz, gayet güzeldi. çok memnunum
Kadro çantası; çöp
göbek; çöp
sonuç olarak ıvır zıvır için gayet güzel
@OzzMan hangi kadro çantasını aldınız ? ben aldım bir tane gayet memnunum. Forma ve pedli tayt almayı düşünüyorum ama onlar içinde yorumlar olumsuz. Siz hangi formayı aldınız.
@bubblinboy
roswheel telefon çantasını aldım. çanta fikri güzel, ama bana ulaşan ürün dandikti, galiba yanlış adamdan aldım. yoksa bunların hepsi orada üretiliyor. bunun yanında forma ve pedli tayt olarak binlerce satış yapmış olan birisinden specialized takım forma aldım. 1 yıldır giyiyorum memnunum.
@OzzMan Bende Roswhell den aldım. Galiba siz satıcının azizliğine uğramışsınız. Şöyleki; çin malı ürünlerin bile çin malını (sahtesini) çıkarır olmuşlar artık. Siz bunlardan birine denk gelmiş olabilirsiniz.
Forma içinde eğer duruyorsa link atmanız, yada satıcının adını hatırlıyorsanız söylemeniz mümkün mü ?
@Burak Salgın veriliyo. kayıtlı olduğun maile takip no geliyo türkiye ye girince ptt den takip edebiliyon. demişti arkadaşım ama ben şimdiye kadar aldığım hiç bir ürünü takip etmedim
@Burak Salgın öncelikle pedal aldım dh pedalı çivili. 7 aydır kullanıyorum. sadece gıcırdamaya başladı
xiaomi yi aldım. gayet kaliteli
fener aldım T6 ledli. ilk aldığım çok iyiydi çalındı gitti gene T6 aldım ama eskisine nazaran onun kadar iyi değil.
dh şortu almıştım çok iyi
aklıma gelmeyen ufak tefek şeyler de aldım. çok ucuz olanların kalitesi pek iyi dğeil
Kargo takipsiz alışverişlerinizden çoğu elinize ulaşmıyor.Ürün Türkiye'ye giriyor lakin ptt'de çalışan arkadaşlarımız beğendikleri ürünleri hiç ediyorlar.Hiçbir şekilde kargonuzu soramıyorsunuz.Ebay'da çoğu satıcı bu yüzden takipsiz Türkiye'ye ürün yollamayı kesti.Siz paranızı alıyorsunuz satıcıdan geri lakin onlar mallarını kaybetmiş oluyorlar.Şu ana kadar takipsiz aldığım bir ürün bile elime ulaşmadı.Takipli aldığım 50 civarında kargonun ise hiç ulaşmadığı olmadı.Yorum sizlerin.