Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@SommAtte

1. Si 15-20 dolar demelerinin sebebi sadece 1 tane alirsan 15 dolar. 2 sinide alirsan 25 dolar. Ornegin sadece tayt alirsan 15 dolar odersin. Ama yok hem forma hemde tayt 25 dolar

Scudo
teşekkürler bilgilendirme için almayı planlıyordum

https://i.hizliresim.com/DRVJMZ.jpg

5 lensli, fonksiyonlu bir gözlüğe benziyor.Kullananlar varsa yorum atarsa bende alıcam

• Beğen
Tepkiler: aziz otkur
Alacak olan varsa banada alabilir mi?kredi kartı ile ödememi nedense kabul etmiyor.Hata veriyor sürekli.Ayrıca fiyatta $9,99 olmuş

1 tane mavi aldım. Normalde hiç gözlük falan kullanmam ama bisiklet ile lazım olacak..

@yavuz ergat isterseniz alabilirim. Bana geldiğinde size karşı ödemeli kargolarım. Hangi rengini istersiniz?

Daha önce satın alan bir Türk yorum yazmış.

I expected more quality plastic products but it isn't. Also only one glass polarized. I'm not very pleased.

@Ömer D. başka Türkler de yorum yazmış:

It was a very fast transaction, also it is as listed. Very good purchase and I'll recommend.

It is as it's listing. Very satisfied for the transaction and very fast! I will definitely buy another goods.

Bu gözlük 4.8/5 puan almış. Daha ne olsun..

Şu an almayı düşünüyorum ben de.Yorumları da bayağı iyi.Uv koruması varmış ama çakma güneş gözlükleri zararı olmasın bunun da.Güvenilir midir sizce?

Çok havalı duruyordu aldım bi tane şimdi ben de :D hadi hayırlı olsun :D

Zaten lenslerin hepsi polarizedir dememişler hocam. Açıklamada 1 tanesinin polarize geri kalan 4 tanesinin değiştirilebilir orijinal lensler olduğunu belirtmişler. @Ömer D.

Aliexpress'te düzgün şey satan tek kullanıcı gibi bu Rockbros. Tabi ürünlerini kullanmadığım için detaylı bir yorum yapamıyorum.

Gözlüğün aynısından kullanıyorum, genel olarak memnunum. Camların kalitesinden pek anlamam ama. Açıklamada da belirtildiği gibi sadece siyah cam polarize. Tasarım olarak yandan veya üstten hava almıyor bu güzel bir özellik. Ben de 13 dolara falan almıştım. 15 gün civarı bir sürede gelmişti.

Kahverengi tonlarındaki lensleri daha çok seviyorum, siyah tonları gözlükleri sevmiyorum. Keşke şu polarize lens kahverengi olsaydı. Şu an kullandığım kahverengi polarize lensli gözlüğün de burun klipsleri kırıldı ne yapsam bilemedim.

Edit: Az önce sipariş verdim, hadi hayırlısı :hihi:

Ben iki tane gözlük, iki adet yağmurluk, iki adette çanta aldım. :)

2 tane aldım, 1 beyaz 1 siyah çerçeve..

bir adet gözlük ve bir adet çanta aldım. Hayırlısı

Bildirim için teşekkürler bir adet gözlük bende aldım :)

Arkadaşlar bugün sipariş versem ne zamana gelir?

Geri