Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@Uğur Recep AKGÜL
Resim de ekleyebilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Uzun süre bieikletime iyi aydınlatan aynı zaman da uygun fiyatlı ışık ararken bunu bulmuştum. (link)
18 Ağustos 2015 tarihin de sipariş verdim ve bugün elime ulaştı. Powerbank ile çalışıyor bende fazladan olduğu için masraf yapmadım ona. Işık çok çok iyi arkadaşlar. Almak isteyen varsa eğer bence hiç düşünmeden alabilir. Parasının hakkını fazlasıyla veriyor.

@mustafa_sayar01 bagaj için heybe değilde çanta aldım.
(link)
benim için yeterli.

@mustafa_sayar01

Aldim ama daha gelmedi :)

LINK :
(link)

Ben de bunlarin siparisini vermistim. Gelmelerini bekliyorum :)

Alacak olanlara tavsiye, olcu tablosuna gore cikan bedenden en az 1 beden daha buyuk alin ;)

(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Berke
@bambam84
Merhaba SKY'lar gelince paylaşırsanız seviniriz.

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
@Edip Dinçer
hocam nerden bulabiliriz bu ürünleri? exuma nın sitesinde de satılmıyor

@Angel Sadece mağazalarında satışını yapıyorlar.. Bir tanesi Bahçeköy'de bir tanesi de Büyükçekmece'de sanırım.

• Beğen
Tepkiler: orneken ve hakan64
Allah bu çinlilerden razı olsun ya, ben forma ne aldıysam hepsinden memnun kaldım, buralarda yüzlerce TL bayılmaktan kurtulduk. Aldığım formalar da gayet güzel ve de kaliteli. Alt-üst ortalama 25-30 usd...

Bir de bunlara kafir derler. Hiçbir şey üretemeyen, her alanda dışa bağımlı olan, hep hazıra konmak isteyen, kolay kazanma sevdasına düşen, asıl bizler kafiriz!
Geçen sırf ne olacak diye denemek için 1,2 usd'lik bir çorap siparişi verdim, o bile geldi. Adam bunu üretip dünyanın öbür ucundan gönderiyor. Burada ise ezik büzük haliyle dilenen dilenciye "sana 3 lira vereyim, şu dükkanın camlarını bi sil" desen basar kalayı, söylene söylene döner gider.
Toplum olarak aslında hiçbir şeyin iyisini hak etmiyoruz. Bu mantıkta gittiğimiz sürece daha çook aliexpress forması giyeriz biz.

@Kuzey Ege
@Kuzey Ege

Sonuna kadar yazdiklariniza katiliyorum.

Dikili bir agaclari olmaz, uretmezler, uretseler de fahis fiyattan nasil kaziklarim diye avunurlar. Elin adami daha uygun fiyata yapinca da "Yok efendim Cin'liler yerli üretimi mahvetti"

Adama sormazlar mi? "Cin, Almanya'nin yerli üretimini neden mahvedemiyor" diye ?

Ama o kadar kafa calismaz...
Kisa yolda milleti kaziklayip koseyi doneyim derdinde hepsi...

20-30 sene oncedenmis o rekabetsiz ortamda, kendini gelistirmeden sanayi'de kolay para kazanmak...

Kimse ekmek iş-aş kapısı edebiyatı yapmasın....

@Berke

Elbette :harika:

Aksiyon kamera alan oldu mu gümrük e takılır mı. Diyelim takıldı postacı vergiyi söyledi almazsak ne oluyor adrese geri mi gidiyor.

@Taxonera
Xioami alan birçok kişi var forumda incelemeside bulunuyor gopro almayacaksınız hesaplı kamera olarak iyidir xioami seneye daha başka ürünlerde çıkabilir. Kamera 67$ gibi bir fiyattan satılıyor aksesuarlarini ayrı alırsanız gümrüğe takılmaz.

@bambam84 @Kuzey Ege

Dedikleriniz birçok sektör için geçerli olabilir ama tekstil konusunda (yani bu açılan konuda) geçerli olduğunu düşünmüyorum.
Biz bilmesek de Türkiye tekstil konusunda hala başarılı. Şu güne kadar Çin'den tenime temas edecek hiçbir şey (çevremdekilere) aldırmadım, almadım, almam da...

Bilmiyorum biliyor musunuz ama şu markaların üretiminin bir kısmı Türkiye'de yapılıyor;

Rapha, Hincapie, POC, Zero RH+, Jack Wolfskin, Columbia.

Bunlar sadece benim bildiklerim. Hiçbirinin Türk markası olmamasının nedenini bilemiyorum, belki de 3 kuruşluk malı 15 liraya satmaya çalıştıkları içindir (ama aynı ürün Jack Wolfskin'e gittiğinde 35 liraya gayet rahat alıcı bulabiliyor o da ayrı konu). Ve eğer denk gelebilirseniz bu markaların ürünlerini Türkiye'den 35 lira yerine 10 liraya alabiliyorsunuz.

Örneğin Rapha, Hincapie, POC, Zero RH+ markalarına üretim yapan Barco Tekstil firmasının kendi markası var "Exuma" diye. Adamlar Rapha ile aynı kalite formayı yapıp 50TL'ye satıyor. Bence 20$ verip üzerinde SKY, Giant, Trek yazan ne idüğü belirsiz bir formayı almaktansa gidip Exuma'nın üzerinde reklam olmayan formalarını almak çok daha mantıklı.

Ama siz bilirsiniz tabi, benimkisi kişisel bir düşünce :)

@bdemirkiran

Bahsettiğim markaların ürünleri Türkiye üretimi ve ihraç fazlası. Dediğim gibi zaten, bu benim düşüncem..

Işıktır, kilittir, yok zildir ne bileyim öyle ürünlerin Çin üretimi olması sıkıntı değil, zaten dediğiniz gibi çoğu ürün öyle ama teninizle temas eden ürünleri "ne idüğü belirsiz" yerlerden almak bence oldukça sakıncalı..

Ben de aşağıdaki ürünü aldım. Ürünün taytı kaliteli, jelli pedi de gayet iyi ancak üst formayı beğenmedim. Taytın siyah renginden 1-2 ton soluk bir siyah rengi var ve fermuarı çirkin duruyor. Siyah formaya beyaz fermuar takmışlar. Satıcı ürünle ilgili mesajlarıma çok kısa sürede dönüş yaptı.
19 Ağustos'ta sipariş verdim. Satıcı 23 Ağustos'ta kargoya verdiğini yazdı.
Ürünün 24 Ağustos'ta kargo girişi yapıldı ancak satıcı Çin'de lojistikte çok yoğun bir dönem olduğunu mesajla belirtti.
2 Eylül'de teslim aldım.
(link)

Geri