Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Scudo
Xiaomi'nin 10.000mah'lik bataryasini 1 seneden beri sorunsuz kullaniyorum.

Ilk gunku performansini hala koruyor. iPhone 5S'i 4 defa sarj edebiliyorum.

bu arada EBAY de, 11.11 olayına girmiş hatta satışları başlatmış bile.. amaç belli, aliexpress'in kampanyaya taş koymak :D

https://i.hizliresim.com/zY12mR.jpg

@furkan.zaman kapasitörlü modelin içinde batarya olmuyor, haliyle batarya ömrü diye birşey olmuyor..
ayrıca bu kameralar ön camda asılı olduğundan güneşi direkt görüyor, sıcaklardan dolayı da bataryalar şişiyormuş, zamanla da bozuluyormuş.

üreticiler bakmış bataryalı modellerde sıkıntı büyük, bataryasız (kapasitörlü) modelleri üretip satmaya başladılar.

Önce bindirim, sonra indirim denen stratejiyi uygulamaya koymuşlar.
Arkadaşa masatenisi ekipmanı siparişi vereceğiz diye bakıyordum. Fiyatlar kafamda yani, hangisini alsak falan hesap yapıyoruz... Sonraki gün bir baktım, fiyatlar hop 4-5 dolar artmış. Ürüne tıkladım diyor ki "kampanya" ile şu kadar olacak. O da benim bir gün önce baktığım fiyat.
He indirim he. Göz göre göre salak yerine koyuyorlar milleti.

@dcmavideniz
dediğin mantıklı ama her zaman geçerli mi

çarşamba 11.11 indirimlerinden faydalanıp şunları alacağım indirimler sayesinde 32 dolar yerine 25 dolara gelecek hepsi bana uygun geldi fiyatlar ürünler geldikten sonra da editlerim mesajı

fonksiyonlu maske (almaktan vazgeçtim tr den buff almak daha mantıklı)
(link)

eldiven
(link)

15in1 tamir seti
(link)

lastik tamir seti
(link)

48 adet yama
(link)

reflektörlü jant sticker
(link)

fonksiyonel ıvır zıvır çantası
(link)

gözlük
(link)

@Heisenberg

Gözlük Çok kötü. Hiç tavsiye etmem. Eldiveni kullanıyorum gayet güzel. Ama dikkat etmekte fayda var. 11.11 diyerek fiyatları yukarı çekmişler. Sonra da indirim yaptık diyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Evet bazı ürünler 20 dolardan 60 dolara çıkmış indirimli fiyatı yine aynı veya daha pahalı ürünlerde var.

@Ersin savaş

Çin'den geliyor... China tracking olarak arat... China Post'dan tracking aratmanız lazım.

@Heisenberg

Ben böyle olmadığını biliyorum... Postanede isim hesabı tutuluyor. Yıl bazında 250$lık hakkın var. Tek seferde 100$ üzeri olursa vergi ödersin. Aynı üründen en fazla 2 adet alabilirsin. 3. olursa vergi ödersin... Ve bazı ürünlerin Türkiye'ye girişi yok. Mesela en ünlüsü Cep telefonu :)

@dramorey gözlüğü kullanıyorsunuz sanırım, ne yapsam bi denemelik alayım çok ucuz çünkü beğenmezsem zaten tr den bi gözlükçüden kaliteli bir şey alırım

Ürün bugün geldi, fotoğraf ekteki gibi.
Şu anda herşeyi çalışıyor, 4 tane ışık var üzerinde pil seviyesini gösteren, güneşe bıraktım takılıyor bakalım. :)
Güneşi görünce hemen ışıklar artmaya başlıyor ama kaç saatte dolar bilemiyorum.
5V - 2A olan çıkıştan Note 4'e bağladım şarj etmeye başladı hemen, hızlı şarj olarak algılamadı ama bataryayı.
Yine de arazide iş görecektir, aynı anda iki cihaz şarj edebiliyor.
Ayrıca üzerinde LED ışık var zifiri karanlıkta çok güzel iş görür, butona iki defa basınca açılıyor - kapanıyor.
Kullandıkça görüşlerimi yazarım, 17 USD fiyatı vardı.

Yanında muhtelif cihazlar için şarj kafaları da geldi.
Klasik USB, micro USD, eski tip iPhone - iPad ve Nokia adaptörler var.

20151110_111413.jpg 20151110_111422.jpg 20151110_111435.jpg

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
Aliexpress'deki bir ürünü 11.11 indirimden almak istiyorum. US $24.24 lık bir ürünü US $12.12 olarak fiyatını indirmişler. Bu ürünü sipariş verdiğimde ve ödeme sayfasına geldiğim zaman indirimsiz fiyatı geliyor. Sanki indirim yokmuş gibi. Bir yerde hata mı yapıyorum?

evet ya ne zaman başlıyor çin 11.11 olalı çoook oldu işleme girmesi gerek

(link)

syaç varmış daha 8 saat var... :)

bazı ürünlerde gerçekten var indirim
bazılarında ise mesela normalde 6.5 dolar olan ürün 8.5 dolar olmuş bu tarihde 6.40 olacakmış gibi.

@Taxonera
pasifik saatine göre, bizim saate göre arasında 10 saat fark var yani bize göre öğlenden sonra başlayacak

@mhd

Daha başlamadı çünkü

Aliexpress satıcıları Türkiye'de uygulanan indirim yöntemini uyguluyor. Önce fiyat yükseltiyor sonra düşürdük diyor. Gecen ay 34 $ almış olduğum arka stop birkaç gün 69 $ yükseltildi bugün tekrar 11.11 ile 30 $'a düşürüldü.

Saat 10da indirim başlıyor. Bir çok arkadaşın da belirttiği gibi bazı ürünlerin fiyatı şişirme olsa da, uygun fiyatlı ürünler de olacak. Aldığımız ürünlerin linklerini burada paylaşırsak faydalı olur diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Geri