Scudo Sports

Aliexpress

@Ulaş Çavuşoğlu

Daha almadım hocam kararsızım biraz daha alü 7cm profilli jantlara yöneldim. İlandaki jantlarla yarışa katılan, kullanan arkadaş varmış ulaşamadım ama sağlamlık konusunu bilmiyorum.

Scudo
@KBmotors
Bu jantları sahıbı satıyordu fıxıe ıcın kullanıcaksan alabılırsın

• Beğen
Tepkiler: KBmotors
@kudretozbay

Yok yolda kullanacağım ondan dolayı o jant seti uymadı bana teşekkürler.

Arkadaşlar mutlaka paylaşan olmuştur ama aradım tam cevap bulamadım. 75 euro üstünün gümrükte takılma imkanı falan varmış galiba fiyatlar bayağı ucuz geldi bana birisi bu konuda bilgilendirebilirmi beni?

Yanlış bölüme yazmışım ya silinmiyomu bu

@EmirSen kargo haric 75 euro üstü olursa takılıyor ben 74 euroluk alısverıs yaptım merlinden geldi 0 vergi ile :)

şu gümrüğe takılma mevzusu yanlış anlaşılıyor hep. 75 euro üstü alımlar gümrük mevzuatına tabi değil. sadece ürünün kdvsini ödüyorsunuz o kadar.

784565763458 kere ürün aldım çeşitli sitelerden.

300 euroluk aldıklarım bile oldu. sadece kdvsi ödeniyor. gümrüğe girince gümrük mevzuatına tabi falan sanıyor arkadaşlar:)

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
75 euronun üzerinde aldım takılmadı. Satıcıya rica edin paket üzerindeki fiyatı düşük yazsın.

Bizim arkadas 250 dolara kaban almıs bir geldi 25 dolar fatura gıbı bısı kesmısler gondermısler zaten cakma cıktı birde 250 doların vergısını odeseydı ıyıce kalbıne ınerdı heralde :D

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Neyse konu kilit yapıp soru cevapta açıyım bunu.

Arkadaşlar mutlaka paylaşan olmuştur ama aradım tam cevap bulamadım. 75 euro üstünün gümrükte takılma imkanı falan varmış galiba fiyatlar bayağı ucuz geldi bana birisi bu konuda bilgilendirebilirmi beni? Birkaç cevap aldım 300 dolarlık alışveriş yapan olmuş satıcıyla konuşup faturada fiyatı düşük göstertebiliyormuşuz galiba

6 parça üründen 4ünü aldım. 2si gelmedi, kaç gün oldu gelmeliydi dispute açtım...

Urunlerin hepsi bugun itibariye geldi

Bir de demiyorlarmı 11.11 yoğun diye. 2 ürünün toplam değeri 3.5 dolar ama inat ettim kapatmayacağım dispute'u. Diğerleri geliyor da bunlar niye gelmiyor dedim. Eminim anlamadı satıcı. İngilizce anlaşmak da iş bunlarla...

Sakin kapatmayin. Alin paranizi geri.

• Beğen
Tepkiler: sspl
@Tahir Keskin Kapatmayı düşünmüyorum. Geç kargoya vermesi benim suçum değil 39 günde teslimat gerçekleşmezse full para iadesi hakkımı kullanacağım. Bekledim üstelik 45 gün falan oldu. 3-5 dolarlık bi şey koymaz da 30-40 dolarlık bi şey olsaydı aynı şeyin gerçekleşmesini istemezdim. Bedava kargo diye böyle olmasına gerek yok diye düşünüyorum. Belki akıllanırlar daha fazla dikkat ederler...

@furkan.zaman parasını teslim almış değil henüz ondan öyle :) Para korkusu yani ;)

Geri