Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@sspl 60 gün süresinin dolmasını beklemen gerekiyor artı karşı taraftan yanıt bekleniyor para hesaba geçmesi 15 gün sürüyor derken..

Scudo
@MertAG Bahsettiğimiz olay zaten bu alıcı koruması bitikten sonraki olay. Ben 10 defa iadeye başvurduysam 7 tanesini 2 hafta içinde aldım. Diğerleri de bahsettiğiniz gibi 3-4 ay sürmedi hiç. Aliexpress çalışanı değilim ne yaşadıysam onu söylüyorum.

@sspl Bende karşı taraf hiç cevap vermedi birazda o yüzden fazla bekledim

Benim tek sipariş maceramda ürün iki ayda gelmeyince satıcıya mesaj attım tınmadı süreyi uzatmadı. Dispute açtım gelecek bekle dedi. Escalate dispute yaptım vaat ettiği teslimat süresi geçtiği için. Para iadesi yaptılar. Sonra ürün geldi, ben de kullanmadım duruyor öyle. Ondan sonra da tövbe ettim. Merlin'den veriyorum siparişi ne alacaksam. Hız iyi, ne ürğn geleceği net.

• Beğen
Tepkiler: sspl
@MertAG Karşı taraf cevap vermezse daha çabuk oluyor. Ürün teslimat sürecini bu hesaba katmayın siz zaten maks. 60 günde geleceğini kabul ederek satın alıyosunuz. Dispute açtığınızda 4 gün içinde cevap gelmezse direk iade alıyorsunuz zaten.

AliExpress in ürün yelpazesi çok geniş.Benzer ürünleri sepette bir kaç gün bekletin,hayali ve stoğu bitmiş satıcılar kendiliğinden yokoluyor.Ayrıca,bisiklet için yaşamsal öneme sahip teknik,elektronik,mekanik v.b ürünlerden olabildiğince uzak durup, tekstil,giyim,çanta,lastik,plastik v.b ürünlere yönelmekte yarar var.Fiyat/Kalite oranından yana fazla beklentisi olan,uzun ömürlü:-Ingilizlerin dediği -ucuz mal alacak kadar zengin değilim - diye yaklaşanlara göre bir site olmadığını da vurgulamalı.Ayrıca yerli malı bilinci ile yaklaşıp yurdumuzda üretilen ürünleri iyice taradıktan sonra -kargonun da süresini unutmadan - Çin işine şans verin derim...

(link)

herkese merhaba aliexpress te bu maşayı gördüm türkiyede 29 maşalar pahalı sizce bu güvenilir midir alan var mı ? bide gümrük sınırı 75 euro mu 150 mi herkes farklı bişey diyo

@melih20 75 dolar melih bey şuan gümrükte çalışmış bi abime sordu belirttiğim fiyatta ve birazda gümrük memurunun insafına kalmış diyor

60 dolar üzeri alışverişlerde gümrük vergisi alınıyor genellikle

Vergi sınırı resmi olarak 75€'dur ((link)). Kargo ücreti dikkate alınmaz.

Soru ile alakalı olarak da, ürünler sahte mi gerçek mi bilemiyorum ama sahteyse hiç bulaşmamak lazım.
Yokuş aşağı inerken kırıldığını düşünmek bile istemiyorum..

(Ekleme orijinali 311€. Anladığım kadarı ile sahte :))

zaten dikkat ederseniz EpiXon yazıyor :) harften bile çakma :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
aliexpressten maksimum 3-5 dolarlık bisiklet aksesuarları alınır türkiyeye göre hem çok ucuz hemen hemen de aynı kalitededir
Şu durumda amazon.com a yönelmeniz daha mantıklı

En son bike-components'ten toplamda 99€'luk ürün aldım ve vergisiz geçti. Bu hafta yine toplamda 99€'luk ürün aldım. Bakalım ne olacak.. :)

Ayrıca aliexpress'teki orjinal ürünler bile farklı isimlerle yazılıyor ve genelde fotoğraflardaki marka amblemleri ve isimleri siliyorlar. Neden bilmiyorum ama çoğu satıcı bu şekilde satıyor. Hangisine özelden sorduysam orjinaldir dedi..

@Edip Dinçer edip bey 311 euro demişsiniz link atabilir misin siparişi verdim ama şimdi tereddüte düştüm. epixon diyenler de sr suntour un sitesine bakabilir orda da öyle geçiyor bide ürün geldiğinde siteden seri numarasına bakıp orjinal değilse ödemeyi onaylamayabilirim.

@melih20

Yukarıda bağlantıyı vermiştim;

(link)

bu 2016 model benim aldığım aşağıdaki linkteki 2015 model ama haklısınız yinede bayağı fiyat farkı var dediğiniz gibi olabilir geldiğinde izlenimlerimi burdan paylaşıcam :)

(link)

Geri