Scudo Sports

Aliexpress

Scudo
@ciares bu almiş olduğunuz feneri ben askerde nöbette kullanırdım 10-15 metreden sonrası görmüyordum
fiyatıda 10tl felandı

Ayni fenerden baska bir saticidan siparis etmistum 23gun once krinometreyle beraber hepsini tek paket yapmasini istedim satici ok dedi ayri ayri kargoya vermis kronometre 17. Gun geldi fenerler hala yok. :)

@maboc Zaten fenerin tutacagiyla beraber ederi en fazla 15 tl. Yurtdışı alışverişini deneme amaçlı aldım. Şimdilik benim işimi görür. Yurtdışı alışverişi konusunda tereddutlerim ortadan kalkınca kadro üstü çanta aldim. O ürün çok hesaplı geldi.

Tahminen eğer kargolama evresinde iptal ettiysen 2-3 gün iade olur yada bazen bir sonraki hesap dönemine sarkıyor eğer yenisini alırsan sıkıntı olmaz o ayrı işlem numarası ile açarsın yeni para çekilir

• Beğen
Tepkiler: rohe
@laumexs Provizyonu iptal etmişler. Sorunum çözüldü. Teşekkürler ilginize.

Önemli değil aliexpress alışveriş yapmaktan artık iyice içli dışlı olduk

• Beğen
Tepkiler: rohe
Selamlar. Aliexpressten ıvır zıvır bi çok şey ekledim sepete. Ama nerdeyse hepsi farklı satıcılardan. Ben bunları alsam şimdi hepsi farklı farklı kargoyla mı gelir. Hepsi de ucuz şeyler en pahalısı 12 dolar. Nasıl olur bu kargo işi bilen veya daha önce benim yaptığım işlemi yapan bi arkadaş var mı?

@Yzc61kaç farklı satıcıdan işlem yaparsanız o kadar farklı kargo gelir genelde ücretsiz kargo ile gönderim yapıyorlar tabi biraz zaman uzuyo :)

• Beğen
Tepkiler: Yzc61
En kısası 20gün de gelir. Ben 10 farklı satıcıdan ürün aldım toplam 70tl hepsi geldi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek alışveriş sepete 13tane mi ekledin yani. Ben arkadaş a aldım. Sepete 10 kalem hepsi farklı balıkçılık malzemeleri

@Taxonera hayır süre olarak 13 gün. 30 parça aynı malzemeden getirip gümrüğe takılmayan tanıdıklarım var ayrıca. ben aynı üründen maks. 3 tane getiriyorum aynı anda fiyatı ne olursa olsun, 1 tane kullanmaya 1 tane yedek 1 tane de bu ne ya guzelmiş bu nereden aldınlar için :)

• Beğen
Tepkiler: micodinho
Woow nerdesin ığdırda mı [emoji3] çin e daha yakın ya

• Beğen
Tepkiler: orneken
@Taxonera tam tersi en batıda sayılırım, kuşadasında :)

• Beğen
Tepkiler: Taxonera
@Erkin Kalender
Bence alınmaz. Ucuza gelmez kargo isterler.

@Erkin Kalender ben almadım ama bizim grupdan bi abi karbon sele borusu, maşa ve gidon siparişi verdi. Geldiğinde memnun kalırsam bi de karbon kadro alırım diyordu en son.

Tek seferde 100 dolardan fazla alışveriş yapınca ekstra vergi ve ödemeler mi oluyor ?

@Eroseros 75€, gümrük vergisi ve kdv

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
Geri