Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@emre64 evet bende aldim ama facebook saticisi ve konyali haha :D 2 gunde geldi.:D gercekten super bi performansi var. Resmen bmw geliyo saniyorsun yolda ehehe

Scudo
uzakdoğuda 1 haftalık resmi tatil başlamış.. 7 EKIM'den itibaren gönderimler yeniden başlayacakmış haberiniz olsun..

d70GjL.jpg

2 tane Şarj edilebilir pil almam gerekiyor. 2600mAH civarı. Daha önce pil alıp memnun kalan var mı?

Ben son aldıklarımdan memnunum. 6 aydır sorunsuz çalışıyorlar.

Sevgili arkadaşlar herkese iyi akşamlar.
whistle guipago 1730 sahibiyim 50 km ve üzerinde biraz gidondan dolayı rahatsızlık duyuyorum kelebekle değiştirmeyi düşünüyorum B...C... ve AliE..... 'de aşağıdaki ürünler var hangisini tavsiye edersiniz. yoksa n11 vb. den xlc mi alayım ?

En Çok Satan Ürün;
(link)

Benim Beğendiğim;
(link)

birde emin olamadığım;
(link)

Çoğu zaman satıcı ücreti çok dusuk gösteriyor. Bu sebeple hiç gümrük vergisi ödemezsiniz.

4-5 ay önce salona led avizeler almıştım. 2 parça 470$ tuttu, satıcıya Türkiye de ki gümrük vergisinden bahsettim makul bir fiyata çekebilir misin? Dediğimde hayır demişti ama kargo geldiğinde 2 parça led avizeyi tek kutuda toplamış 90$ yazmıştı. Bende çok cüzii bir miktar vergi vermiştim.

A4 seviyesindeyim su an çoğu alışverişimde satıcı 3-5-10$ diyip geçiyor. 55 dolarlık alışverişinizi gonul rahatlığı ile yapabilir misiniz?
@Ferhat Karaca

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Karaca
Daha önceki mesajımda almış olduğum gidon yükseltme adaptörü dün gelmiş. Bugün boşluğumda montajını yaptım ürün hoşuma gitti, bisiklet üzerindeyken oturma pozisyonum daha iyi bir halde geldi asıl sonucu sürüş testi yaptığımda tekrar yazacağım. Kargoya veriliş tarihi 20-09-207, eve teslimi 11-10-2017 şeklinde. @İkinci.JR ben attığın linklerde en çok satılan satıcıdaki gidonun 31.8liğini aldım gayet memnunum ve tavsiye ederim. İlerleyen zamanda lastikleri değiştirip ön bagaj işini de yaptım mı eksiğim kalmıyor.

Dosyalar

• 2017-10-11-2276.jpg
    2017-10-11-2276.jpg
    72 KB · Okunma: 82
  • 2017-10-12-2280.jpg
    2017-10-12-2280.jpg
    38,7 KB · Okunma: 73
  • 2017-10-12-2286.jpg
    2017-10-12-2286.jpg
    51,3 KB · Okunma: 73
  • 2017-10-12-2290.jpg
    2017-10-12-2290.jpg
    97,6 KB · Okunma: 76
  • Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
AliExpress ten almış olduğum ürün bugün dayiticiya verildi ve PTT deki kargo takipte bir daha değişiklik hiç olmadi. Kargo da gelmedi. Fakat kargoyu yurtdışından getiren firmanın web sitesinde bugün saat 11:58 de kargo teslim edilemedi uyarısı çıkıyor. Sizce PTT kargo takibi mi doğru gösteriyor yoksa yurtdışından getiren mi? Alta resimleri ekliyorum...

EyrV9B.png

0Gl7YD.png

Ptt doğrudur muhtemelen. Dağıtıcı kapıya not bırakmadan getirip götürdüm demişte olabilir, başıma geldi. Bence yarın ilk iş ptt ye gidip paketi almak

@Ferhat Karaca Aliexpress ten alışverişlerim oluyor DH forumlardan takip ediyorum devamlı. Aliexpress in kendi kargo bilgileri geç güncellenir. Siz teslim alırsınız, sitede hâlen daha kargo "y.dışına sevk edildi" görünür. PTT kargo dan takip etmeniz en iyisi

"Dağıtıcıya verildi-cihet" diye daha önce araştırmıştım. dağıtıcıya verilmiş kargo ama o gün dağıtıma çıkılmamış oluyor. Ertesi gün dağıtıma çıkacaktır.

Kargo dağıtımı hakkında şikayet edilen konular genelde takipsiz kargolar ile alakalıdır. Zirâ takip edilemediği için kargocunun insafına kalmıştır. Sizi bulamaz ise kapıya da atar gider, komşunuza verir gider; akıbeti belli olmaz. Takipli kargolarda ise olması gereken kural şudur; kargocu size ulaşamazsa kapınıza yapışkanlı ihbar kağıdı bırakmalı. Kargo teslimi sırasında da alan şahsın kimliğini görerek TC. nosunu kayıt etmeli. (Karayolları Kanunu ilgili maddeler var).

Kısa bir süre de olsa özel bir kargoda çalıştığım için bazı konulara vakıfım. Bizde kargocumuz alıcıyı cepten arayıp ulaşırdı veya şb. yi arayarak bize aratırdı; ulaşamaz ise kapıya ihbar kağıdı bırakırdı. Ertesi gün tekrar alıcıya ulaşmaya çalışırdı.

Kimi PTT kargocular yine aynı şekilde alıcıya cepten ulaşmaya çalışıyorlar. Benim kargocum sağolsun kapı zilim çalışmadığını bildiği için arar; agabey kargon var, kapıyı açar mısın?"der. Gerçi ben günü gününe takip ettiğim için kapıyı açık bırakıyorum ama sağolsun gerektiğinde ara.

Her zaman söylerim; kargocunuzla iyi geçinin. Gönlünü hoş edin. Size artı olarak döner bu. Amaç insan kazanmak elbette.

@Ferhat Karaca
Siparişlerimi hem aliexpress, 17 track ve ptt kullanarak izliyorum. Hiç birinin birini tuttuğunu görmedim. Biri geldi diyorsa gelmiştir.

@Mustafa Zeybek kamera kayıtlarını oturup izledim dediği saatte ve öncesinde gelen giden yok...

Varsayalım ki geldiler ve evde kimseyi bulamadılar. Kapıya da bilgi bırakmadılar PTT nin sitesinde evde bulunamadı diye kargo bilgisi güncellenmesi gerekmiyor mu?

@Ferhat Karaca
Gerekiyor ama bazen böyle terbiyesizlikler yapıyorlar. Benim bir kargom bu şekilde gelip geri gönderilmişti.

"Dağıtıcıya verildi-cihet" diye daha önce araştırmıştım. dağıtıcıya verilmiş kargo ama o gün dağıtıma çıkılmamış oluyor. Ertesi gün dağıtıma çıkacaktır. yarın teslimata çıkar kargonuz.

Geri