Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@volkan ismail buna gerek yok Genelde tavsiye edilen dispute u kapatmamak yönünde. Dispute u kapatırsanız tekrar açabilecek misiniz orası da ayrı bir durum. Dispute açmadan anlaşma yoluna giderek süre uzatırsanız zaten korunma devam ediyor. Dispute süresi bitmeden bir kaç gün önce durumu bildirirseniz sorun olmaz. Ben satıcılarla iletişimde olma taraftarıyım.

Scudo
@ErHan72 Haklısınız ama işte o süre uzadı mı uzamadı mı takip ederken olur da unuttunuz bir şey oldu dispute açma hakkını yitirirseniz geri dönüşü olmayacaktır. Bir üründe yaşadım bunu. O yüzden garantiye almakta fayda var.

@volkan ismail Ya dispute açıp süre uzatılır ve yine unutursanız? Yada dispute u kapattığınız için para satıcıya ödenirse o zaman ne olacak? Forumlarda da net bilgi maalesef yok.
Dispute açmak içinde bir süre var diye biliyorum 1 hafta veya 10 gün gibi tam emin değilim ihtiyacım olmadı şimdiye kadar.. Bu süre zarfında dispute açılabiliyor para hemen satıcıya ödenmiyor.

Dispute açma süresi ürün onaylandıktan sonra 15 gün, ayrıca ürün onaylanmadıysa ürünün siparişler kısmında yazan gün kadar oluyor. Dispute açarsanız eğer 3 aydan önce gün uzatma verirler. Gün uzatma dolduktan sonra para iadesine gidilir. Para iadesi de bir süre bekletecektir.

ali'den birşey satın alırken gönderim tercihlerinde TURKEY POST seçeneği var mı diye bakın.. varsa siparişi direkt yapıştırın çok ciddiyim :D

3EaD59.jpg

@Türka¥ hocam kargo china posta göre daha pahalı oluyor kendim 4-5 dolarlık ürün alıyorum china air registered bile külfet geliyor almsana kayboldu gelmedi derdi olacak yoksa turkey post iyidir

En son forma aldım ama arka cepleri yok diye iade etmek istedim site yönetimi kabul etmedi para satıcıya aktarıldı diyo ... :acpsnr:

Pinarello nun bu karbon maşası Triban 500 ün kadrosu ile uyum sağlar mı sizce ?

(link)

Yardımcı olabilecek bilgili deneyimli arkadaşlar yok mu acaba. Şaft çapı bakımından sıkıntı çıkarır mı bu maşa Triban 500 e (link)

• Beğen
Tepkiler: Ekincan
Şaft çapı her ne kadar uygun olsa da ilandaki maşanın şaft kısmının alt tarafı belirli bir kısımda konik olarak tasarlanmış. Sökülen bisikletin kadrosuna uygun yapılmış olabilir.
Denemeden birşey demek zor

@mertgulkokan Anladım cevap için teşekkürler :) Bu arada şaft çapı standart ölçülerde oluyor zannedersem yanılıyor muyum ? Araştırdım baktım ama pek bilgi edinemedim.

Aslında tam benim bisiklete uygun olan Triban 520 den çıkma satılık bir karbon maşaya denk geldim şan eseri. Lakin arıyorum mesaj atıyorum iki gündür cevap veren yok. Ne diye koyduysa ilanı. (link)

Aliexpressten cycrocross maşa aldım karbon alışım. Yani şaft borusu ve mil ayakları alüminyum diğer yerleri ud karbon. Bir yıldır kullanıyorum, 11bin km geride kaldı. Bir daha ki ay çıkartıp arkadaşın bisikletine takcağız. Ben uzun tura çıkacağım için bagaj delikli alü maşa takacağım. Aynı şekilde aliden alınmış karbon gidon, gidon dirseği, tribar ve sele borusunu da alüminyum pro marka setle değiştireceğim. Aliexpress den aldığım karbonları ince eleyip sık dokuyarak seçip aldım. Kulkandığım sürece memnun kaldım.

Aliexpress den almak yerine (link) a bakabilirsin. Yada ebay dan ikinci el markalı maşa bulabilirsin.
Birde şu konu var. Aldığın maşayı bisikletin değeri ile kıyaslama. Bisikleti Satacak olduğunda maşayı söküp ikinci el olarak satabilirsin. Bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: William Blazco
Aliexpreste satılan shimano ürünlerin orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılır? Sadece shimano komponentleri satan satıcılara güvenilebilir mi?

11 gün önce sipariş verdim, 2 gün sonra kargoya verildi 9. günde elimde ürün. Bu ne hız yahu.

@Kaan T.
Arkadaş üstüne basa basa orjinal olduğunu söyledi ama belli olmaz elbette zaten Triban 500 ile uyum sağlayacak gibi görünmüyor.

Başka fikir verecek arkadaşlar var mı acaba ?

• Gümrük Vergisi : 0.0 TL
    Damga Vergisi : 0.6 TL
    Gümrüğe Sunma Ücreti : 4.5 TL
    Yurtdışı İade Ücreti : 0.0 TL
    TOPLAM : 5.1 TL
30/01/201815:37:58 Zimmet Alındı
İSTANBUL UKİM
İSTANBUL UKİM
BAŞAKŞEHİR

Bundan sonraki aşama nasıl gelişecek sizce? Adrese gönderilir mi? Yoksa gidip benimmi almam gerekecek?

@Ferhat Karaca adrese gelir... Dağıtıcıya verildi cihet no Vs yazar.
kapıyı çalmaz posta kutusuna bırakır...

Edit: pardon gümrük parasını almak için gelir eve kadar :)
O kısmı görmemişim.

Geri