Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Scudo
"Çin malı kalitesizdir" fantazisi Türkiye'ye getirtilen ve bizim esnaf tarafından satılan dandik mallar yüzünden ortaya çıktı. Çin'den aldığım her üründen memnunum. İmkânı olan Avrupa ükelerinden alsın. Yalnız Avrupa ve Amerika'daki firmalar bile maliyeti düşürmek için Çin'de üretim yapıyorlar hepimiz biliyoruz. Örneğin Çin'den getirttiğim ve indirim gününde 180 TL civarına bana gelen H96 Pro + Tv boxı Türkiye'de 300-350 TL arası alamazdım. X-Tiger askılı şortu 9,73 Euro ya almışım. Yaklaşık 45 TL yapıyor. Türkiye'de ki fiyatlar malum. Saatte aldım cüzdanda,Rockbros bisiklet rüzgarlığı da aldımi santic balaklavada. Ben kendi adıma memnunum. Şimdiye kadar aldıklarımın hiçbirinde en ufak problem yaşamadım

@Serkan Mıstınoğlu

Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Konuyu açalı 2 yıl olmuş.
Şöyle bir durum var; tam 1 yıl önce dizlerimdeki acımadan dolayı bisiklet kullanmamaya başladım. 1 yıldır doktorlar ilaçlar tedavi olmaya çalışıyorum. Diz kapağımın arkasındaki kıkırdakta zedelenme olmuş 1 senedir bisiklet kullanamıyorum bu yüzden hala daha geçmiş değil.. :(

Aliexpressten alınan ürünler,beğenmeme durumda iade için geri gönderilebiliyor mu? Kargosunu biz mi karşılamak zorunda oluyoruz?

@Raptor8
Evet kargo karşılanmak zorunda ki ücreti düşük olan kargo yolda kaybolabilir, yüksek olan kargo da adı üstünde pahalı :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Valla kargosu üründen pahallıya geliyor,bu kargoyu ne ben öderim nede satıcı. Daha adamada bir şey diyemiyorum.:D O yüzden seçimlerimizi çok iyi yapmak gerekiyor bu alide. tek atışta vurmak lazım yoksa çerez parasına gidiyor masraflar.

Aliexpressten aldığım sele bana uymadı, küçük geldi.Adama diyorum,sele rahatsız ediyor,ergonomik değil geri göndersem sele kadar kadar kargo masrafı çıkıyor, en azından yarısını alma senden bir başka sele alayım diyorum.adam bana illa selenin videosu at çözüm bulalım diye tutturuyor.ya ben anlatamıyorum ya adam anlamak istemiyor ya da bir çakallık düşünüyor çözemedim. :D

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Yüze yakın siparişim var çinden, bi kaç tanesi gelmedi, biri problemli çıktı, gerisinden memnunum. Gelmeyenlerin ve problemlinin para iadesini yaptılar.

@Turcu eleman
Ürünü geri göndermenizi istediler mi? Çünkü geri gönderme parasıda biraz tutuyor.420 gr 50tl gibi bir şey...

Bir kaç ürün aldım mevcut paramı harcayıp, umarım iyi bir alışveriş yapmışımdır. Sizlerle de paylaşmak istedim.
X-Tiger thermal forma takımı 37,58 Euro (link)
X-Tiger kısa kol forma 11,43 Euro (link)
Arsuexo kısa kol forma 11,86 Euro (link)
Bir de 24,48 Euro ya Arsuexo thermal ceket almaya niyetim var. Ölçü sordum kendime uygun cevap bekliyorum (link)

Daha önce x-tiger askılı şort, Rockbros pantolon vb.almıştım. Umarım bu aldıklarım da iyi çıkar.

Maalesef indirim veya çek olmadığı için (bir de sanırım yakın zamanda özel bir gün de yok 11.11 gibi) şimdiden aldım

@ulsbyrm Bizim çakı işi vardı...

@cenkpasha çanakkale geçsin sana ellemeli çakı alaaaacaaaammm

Aliexpresste şöyle küçük ilk yardım setleri var. İçinde cımbız, makas, yara bandı ve türevleri olan küçük çantalar var. bunlardan almak mantıklı olur mu ? N11 gibi sitelere baktım resimdeki ile alakasız geldi diyen de var, memnun kalan da. (link) fiyat bazında çokta pahalı gelmedi. Tentürdiyot gibi olanları buradan da toplanır.

Ürünlere yaptığımız yorumları neden ürünün sayfasına girince göremiyoruz?

@MakRo
(link)
bu ürünü kullanıyorum.Makas yok içersinde ama 1 ay beklemeye değmez bence.

@MakRo

Arkadaşlar ilkkez aliexpress den sipariş vereceğim ama adres bilgim bir türlü yazılamıyor sokak numaramız yaklaşık on yıl önce değişti ben şimdini yazıyorum eskisini otomatik olarak atıyor bir türlü beceremedim yardım ederseniz sevinirim

@Tuars07
İngilizce karakterler kullan ve hepsini kendin yazarak gir. Bir harf yanlıştır ondan olmuyordur

@Adrenalin26 denedim olmadı adresimi yazıyorum tamam dediğim anda benim yazdığım sokak numarası yerine eski olan çıkıyor bu belediyelerde ne değiştirir sokak adlarını

Arkadaşlar ve abilerim öncelikle merhaba.İlk olarak şunu soracağım amazon üzerinden bryton rider 10 almak istiyorum kadans sensörlü olanını ama 79 dolar gibi bir fiyat çıkıypr gümrüğe takılırmı bir bilginiz var mı

@Emir haberal
AliExpress genelde fiyatını düşük yazıp gumrukte sorun yaşamamanizi hedefliyor ama Amazon biraz daha farklı gibi oradan bir alisverisim olmadı ama sanırım eserini yazarlar üstüne, bu da gümrükleme uğraşmanıza sebep olabilir.

@Emir haberal amazon gümrüğü kendisi hallediyor. siz uğraşmazsınız, sadece sipariş verin. (satıcının amazon olmasına dikkat ettiğiniz sürece)

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Geri