Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Aliexpress'ten forma alacağım fakat hangi bedeni seçmem gerekiyor tam bilmiyorum. İlandaki beden tablosu çok karışık gelirken satıcıda maalesef beden tablosuna bakınız demekten başka bir şey demiyor. Normalde formam L beden taytım ise L-XL arası değişiyor. Ürünün linki bu (link) Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler :)

Scudo
Merhaba bu dişli den alacağım da bunun oval ve norm diye iki çeşiti var hangisi uygundur benim aynakoluma acaba, aynakolum sr suntour xct v3

@Eren Sarp

Bu beden isinde ben de sikinti yasadim. Forma ve tayt soylemistim. Forma buyuk geldi, tayt ise kucuk geldi. Bedenleri de oyle kafama gore secmedim. Beden tablolarini inceledim, yorumlari okudum falan... Su beden isini duzgun yapabilseler, bunlar cok iyi fiyat/performans urunleri. Ama beden olmayinca da kaliyor oyle. Satamadim da benimkileri, oyle duruyorlar dolapta.
Yani demek istedigim iyi arastirin beden isini. :)

• Beğen
Tepkiler: Eren Sarp
spor giyimde kumaş kaliteleri arasında çok ciddi göz ardı edilemeyecek farklar oluyor. hani castelli, gore, sportful, endura alamadık diyelim ama gidip ali express'ten de almam. hepsinin çinde üretilmesi demek olmuyor ki hepsi aynı kalite.
görüntüye de aldanmamak lazım, kullanılan çok teknik malzemeler.
sonuçta 300 adet üretilen ferrari'nin sahtesini yapan adamlar bu çinliler.
çinden alacağınıza türkiyeden alın. burada sık sık bahsi geçen jordanred var ürünleri harika.

@Eren Sarp
Aliexpress formaları genelde buraya göre bir beden geniş, taytları da bir beden dar oluyor. Ona göre seçim yapmakta fayda var.

• Beğen
Tepkiler: Eren Sarp
Sora formalar 50 TL iken rakipsizdi kanımca. Ancak tayt için de şu an aliexpress ürünleri fayda/maliyet ekseninde rakipsiz.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@Cureshot Norm olanı seçmeniz gerekiyor.

Valla @Berke nin paylaştığı görsellerdeki pedi görünce acayip merak ettim, tamam forma kesimleri vücudu iyi saramayıp katlanıyor, terleyince aşırı kötü bir koku yapabiliyor, boyası sebebiyle kaşıntıya sebep olabiliyorlar, kol ve bacak bölgelerine ısrarla kauçuk şerit koymayıp normal dikişle kapatıyorlar ve bu sebeple biraz atraksiyona girince forma vücuttan kayıyor olabilir ama tayt konusunda başarılı olabilecekleri ihtmali bile beni heyecanlandırdı :D Ped yorumlarını merakla bekliyorum.

@Serkan Mıstınoğlu

Birkac takim aldim. Dediginiz gibi koku ve kasinti yapmiyor. Alt kisimlarinda kaymayi onleyici kaucuk seritleri var. Vucutta kayip rahatsiz etmiyor. Dogru olcularde alindiginda sorun yaratmayacaktir. Bendekilerin tamamindan memnunum.

@Serkan Mıstınoğlu
Wish, Aliexpres gibi siteleredn birkaç takım almıştım. Taytların pedlerini Jel diye satıyorlar ama pearl izumi, craft , castelli gibi kullandığım markalar ile karşılaştırma yapınca bildiğin sünger kalıyor yanlarında :)

• Beğen
Tepkiler: Fake Guru
Bende tinkoff saxo aldım ben memnunum hala taş gibi saglam15416093080241332539380.jpg

• Beğen
Tepkiler: Işıklar Gazisi
@Bigpatron

Talihsiz bir kıyas :)

İlgili markalar aliexpres ürününün fiyatının 5 katında olsaydı tüm formalarımı belki bu markalardan almayı düşünürdüm. :koptum: Düşünün 5 kat! Ama değil. 10 kat ve daha da üstü:krktm:
Peki kullanım avantajı hangi oranda daha iyi?

Arkadaşlar ben aliexpress ten daha önce hiç alışveriş yapmadım. Forma ve tayt almaya niyetim var. Ama fiyatlar ve sipariş konusunda pek bişey anlamadım ben bu siteden. Şimdi aşağıdaki fotoda ki ürün kaç paraya geliyor net rakam söyler misiniz. İsmim bora tam bana uygun ürün :) bu ürünü çok istiyorum.

Dosyalar

• Screenshot_20181107-202918.png
    Screenshot_20181107-202918.png
    167,9 KB · Okunma: 61
@volkan ismail
Dayanıklılık, rahatlık bakımından. Uzun turlarda bir süreden sonra ağrı yapıyor ama diğer ürünlerde öyle değil kesinlikle ağrı olmuyor. Ayrıca ucuz olan ped birkaç yıkamadan sonra inceliyor. Bu ucuz satılanalr arasında hiç mi iyi yok? Elbette vardır ama onuda denk getirmek gerçekten şans işi. Fiyat olarak evet pahalılar ancak seri sonu, eski sezon vs takip edince ucuza denk getirme imkanı oluyor :)

@besyobora
Resimde yazıyor zaten fiyatı :) Yaklaşık 159 TL, buna ek olarak kargo falanda gelir. Sepetine ekle görürsün tam olarak ne kadara geleceğini.

@Serkan Mıstınoğlu abi ben takımdan memnunum yalnız medium tayt biraz bol geldi onun dışında kayma ve koku sorunu yaşamadım ped kalitesi ise exuma taytı ile aynı gibi. Exuma'da small tayt kullanıyordum bunda endişe ettim medium tayt söyledim demek ki onu da small almam gerekiyormuş.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
2018 de 11.11 için ne düşünüyorsunuz?

Bir zamanlar bauhaus da çalışıyordum. Vitrifiyede bi klozet takimi vardı 5 ay boyunca hiç satamadım cumadan fiyatın altına pazartesiye kadar indirimdedir yazdım . Sadece bu fiyat gene aynı fiyat 5 ay satamadigimi o hafta sonu 6 tane sattım. Alici böyle olunca satıcının bunları yapması normal :)

Naturehike çadır almak için bu indirimi bekliyordum. Normalde 95-100 dolar olan ürün 11.11 indirimi ile 80.80 dolara gelecek aksilik olmazsa. ama şuan normal satış fiyatlarını 100 dolardan 134 dolar gibi göstermişler. 2 ürün daha alacağım onların da fiyatları şişirmişler. 10 gündür hesabımı ve sepetteki ürünlerimi takip ediyorum fiyat artışı varmı diye.
Sizlere sormak istediğim ürünlerin indirimli fiyatları mı kargoda gözükür yoksa orjinal fiyatları mı? Bizim N11'de indirimsiz satıcının satış fiyatı gözüküyor.
Vergiyi daha fazla ödemeyelim sonra diye şimdi tereddüte düştüm.
Aldığım ürünlerin normalde indirimsiz fiyatı 175 dolar, indirimle 130 dolar olacaktı. Şimdi ise toplam 253 dolara çıkmış.

Örneğin düne kadar alsam mı diye takip ettiğim indirimli fiyatı 8.40 dolarlık ürünün de indirimli fiyatı 11.60 dolara çıkmış. Dikkat etmek lazım! Sepete eklediğim ürünlerin fiyatlarını arttırmamışlar.

Geri