Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Şuana kadar bir çok ürün aldım ve hepsi elime sorunsuz bir şekilde ulaştı. Ürünlerin hepsini takipli kargoyla aldım. Takipli kargoyla almazsanız ptt çalışanları apartmanınızın kapısına atıp gidebilirler çok önemsemiyolar bu yüzden takipli alın kesinlikle. Alacağınız ürünü satan kişilerin yorumlarını okuyun özellikle Türklere ait olan yorumlara bakın. kaç günde geldiğine dikkat edin. kullanıcılar ürünlerin fotoğraflarını çekip atıyorlar onlara da iyi bakın çünkü fotoğraftakiyle tamamen aynı olmayabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: ByRe4L ve tekay
Scudo
@Yalnız Pedal
Burada aslında yanwen den ziyade bence bulunduğum şehirdeki Manisa ptt'si de biraz farklı çalışıyor diye düşünüyorum. Denizlideyken bizim mahalleye dağıtım yapan postacı bana ürün geldiği zaman soruyordu var mı başka gelecek diye eğer varsa biriktirip toplu getiriyor yada arıyordu beni. Buradaki sistem daha farklı, kaç defa aradım açan olmuyor olsa bile ilgilenmiyor. Denizlideki takipsizlerimin hepsi en geç 40 gün içerisinde gelmişti. Şuanda 2 tane 7 mayıs (yanwen takipsiz), 2 tane 22 Nisan (takipli) bekliyorum. Dün de kulaklık almıştım bilgisayarda kullanmak için o geldi normalde takipli olmasına rağmen TR içerisinde takibi yoktu. Hem telefonda hem de bilgisayarda mikrofon + kulaklığını kullanmak için aldım. Ben 55 liraya falan aldım. İsteyen olursa link aşağıda 180cm falan kablosu var. 2 metre demişler ama ayağımdan hizaladğım zaman çeneme falan geliyor.
(link)

Dosyalar

• kulaklık 1.jpg
    kulaklık 1.jpg
    163,8 KB · Okunma: 40
  • kulaklık 2.jpg
    kulaklık 2.jpg
    126,6 KB · Okunma: 40
  • kulaklık 3.jpg
    kulaklık 3.jpg
    157 KB · Okunma: 33
  • Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Üst forma almıştım. Boydan dolayı L tercih etmek istesem de resim yorumlardan yola çıkıp M beden almıştım. Bugün kargo elime ulaştı kumaşı kalitesi hoşuma gitti beden olarakda tam geldi. Bir de Queshark marka 4lensli gözlük almıştım yine aynı mağazadan birde ekstra kendinden aldım. Hatta aynı gözlüğü forumda birisinin fotoğrafında gördüm. Lensleri değişimi biraz sıkıntılı ama kalite olarak güzel. Dolar 5,8di ürünleri aldığımda.

Dosyalar

• IMG_20190509_124549.jpg
    IMG_20190509_124549.jpg
    1,6 MB · Okunma: 66
  • IMG_20190509_124126.jpg
    IMG_20190509_124126.jpg
    1,9 MB · Okunma: 78
  • IMG_20190509_192436.jpg
    IMG_20190509_192436.jpg
    261,3 KB · Okunma: 82
  • IMG_20190509_124050.jpg
    IMG_20190509_124050.jpg
    1,9 MB · Okunma: 77
@yenhesa

ALIEXPRESS yardım hattında önce BOT çıkıyor sorununu otomatik kalıplarla çözmeye çalışıyor..
bot ile vakit kaybetmek istemiyorsan "gerçek bir insan ile konuşmak istiyorum" diyebilirsin..
bu durumda bot'un kalbi kırılıyor ama çaktırmıyor..
şaka bir yana direkt müşteri temsilcisine yönlendiriyor haberiniz olsun..

@MakRo

Dostum gözlüğün linkini atabilir misin? Birde gözlüklü birisiyim bunlara gözlük camı takılabiliyor mu bilgin var mı?

Şu yurtdışı alışverişlerinde vergi olayı nedir tam bilen var mı? Şu an her aldığımız ürüne vergi mi ödeyeceğiz?

• Beğen
Tepkiler: ByRe4L
@pedallıyoruuz
aynı tip gözlüğün X tiger mağazasında dediğiniz aparatlı versiyonunu görmüştüm.
Gözlük : (link)
Üst Forma : (link)

• Beğen
@MakRo
X tiger dan padli iç çamaşırı almayı düşünüyorum

@mhtozel
Bakan öyle dedikten sonra bir çok ürün sipariş ettim ondan öncede vardı hepsi geldi vergi vermedim hiç içinde ne olduğu belli olmayan elektronik ürün olduğundan şüphelenip açtıkları ürğnler için ödeme bilgisi istiyorlar yasal sipariş tutarı altındaysa sadece 5. 20 tl gümrüğe sunum ücreti alınıyor kardeşim araç kamerası aldı fotoğraf makinesi sanmışlar herhalde olay anlaşılınca 5.20 tl vergi çıktı sadece.

• Beğen
@pedallıyoruuz
Ben daha önce XLC Bahamas model gözlük aldım. Gerek bende, gerek forumda okuduğum sahip diğer kişilerde kronik çatlama sorunu vardı. Bunun üzerinde (link) gözlüğü sipariş ettim. İçinde ayrıca gözlük camı için aparat var.

Yaklaşık 3 ay önce siparişini verdiğim ve artık umudu kesip satıcıyla konuştuktan sonra refund beklediğim basınç ölçer cihazım dün nasıl olduysa gelmiş. Bu tecrübeden sonra artık takipsiz kargolu ürün almamaya yemin ettim :) Kısa incelemesini de yapayım bari:
(link)
Ağırlığı söylendiği gibi 98 g. Gerek duyuyorsanız yanınızda taşıyabilirsiniz, boyut olarak da küçük, örneğin forma cebine bundan 2 tane sığdırırsınız. Ölçüm olarak doğru sonuçlar veriyor, başka araçlar ile karşılaştırarak test ettim. Yaklaşık 30 TL'ye almıştım.

197864

• Beğen
Tepkiler: tekay ve bitinya_s
@yenhesa
@Ozan_ozaN

Arkadaşlar aliexpress canlı yardım ile görüştüm. Bir şey yapamayacaklarını, dispute ile yetkililerin ilgileneceğini söyldiler. Ürün İstanbulda görünüyor, satıcıya ulaşınca mı geri ödeme olur dedim. Evet aynen öyle dediler. Koruma süresi bitiyor uzatırmısınız dedim, biz yapamıyoruz ama dispute açtığınız için paranız güvence altında dediler.

Başka ne yapabilirim, dedikleri doğru mudur?
Benim gibi sorunla karşılaşan başka arkadaşlar var mı, ürün ne kadar sürede geri gitti hala İstanbulda gözüküyor.

Açıkçası bu sürenin hiç yoktan yere uzaması beni soğuttu bu işlerden.

@yenhesa
hocam 17track sitesinde satıcıya iade olduğunu görüyorsan satıcıya iade sürecine girmiş olabilir sanırım ben daha önce aliexpress deneyimim olmadı ama sanırım iade edilince paranı alırsın

• Beğen
Tepkiler: yenhesa
hayırlı işler.

aliexpressten ARKA IŞIK almayı düşünenler için son dakika avantajından bahsedeyim..

198361

görseldeki arka ışık diğer bütün satıcılarda "3.5dolar" görünüyor ama hepsi takipsiz kargoyla gönderiyor..
riske girmeyelim takipli kargo olsun dediğiniz anda da 2-3dolar ekstra kargo ücreti ödemeniz gerekiyor..
yani diğer satıcılarda mutlaka 6-7dolara denk geliyor..

(link)

bu linkteki satıcının kafası güzel sanırım, direkt 3.5dolara takipli kargoyla gönderiyor..
üstelik SİNGAPUR POST seçili olmasına rağmen satıcı TURKEY POST ile gönderim yaptı..
malum turkey post ile gönderilen paketler genellikle 2 hafta içinde geliyor..
yeni gümrük düzenlemeleri devreye girmeden önceki son çıkış diyorum.. bu fırsatı kaçırmayın :D

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Şimdi herhangi bir bisiklet malzemesi aldığımızda üstüne %20 vergi fiyatı haricinde eklenen bir şey olmayacak sanırım ve bu vergiyide satıcının beyan ettiği fiyat üzerinden alacaklar doğrumu ?

• Beğen
Tepkiler: erman35
benim önümüzde ki hafta elimde olacak paketim var bakalım göreceğiz ne olacak diye.

İki hafta sonra vergi sistemi devreye girecekmiş. Herhalde vergi sistemi tam kapsamlı olarak devreye girdiği tarihten itibaren yurda gelen paketlerden alınır diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: erman35
@tekay uygulama 30 mayıstan sonra yürürlüğe girecek. 30 mayıstan sonra gümrüğe girenlerden vergi alınacak

• Beğen
Tepkiler: tekay ve erman35
Geri