Bu çinliler tuhaf insanlar cidden. Eva yardım robotunu biliyorsunuzdur, daha öncesinde 3 aydır gelmeyen çadırla ilgili oradan yardım almaya çalışmış alamamıştım..Muhtemelen otomatik olarak "order completed" moduna geçildiği için " i have not received my item" seçeneğine herhangi bir dönüş olmuyor, öylece kalınıyordu. Bugün artık canlı yardım alma kararında olarak denemelere başladım nafile...Bende başka ürün seçerek, onunla ilgili canlı bağlantı sağlarsam, sipariş numarasını oradan verir ve asıl sorunlu vakadan konuşurum mantığı güttüm. Zaten gelmiş olan bir debriyaj balatası, taktım, memnunum, onu seçtim..Maksat sorunsuz, gelmiş, parası satıcıya verilmiş bir ürün seçerek en azından hala yolda olan kargoları es geçmekti.."nasılsa işlemi bitmiş, okeyi verilmiş " işleme dokunulmaz diye düşünmüştüm.. Gerçektende işe yaradı, tam nasıl oldu bilmiyorum ama robot yazdıklarıma tepki mesajları vermeye başladı..Canlı destek istiyorum ya, herhangi bir buton filanda yok buna dair, aklıma "online help" vb bir mesaj yazmak geldi..."live chat", " live help" ...Bingo, live help yazınca bir anda karşımda gerçek insan belirdi..😆😁😂..Belki sizlerden bilen vardır, ben ilk kez denk geliyorum..Herneyse, siparişi seçtik, çadırı söyledim, özür diledi vs..9 Haziran da refund'a döneceğini teyid etti ablam..😁..Sonrasında bildik, yardımdan memnunmusun anketi vs..Oh be dedim rahatladım..Dakika geçmedi mail geldi; "debriyaj balatasıyla ilgili refund talebiniz olumlu, işlem başlatıldı", anlamında..Hadiiiii..Ne alaka...185 tl..Nerden nasıl bir alakayla oldu, nasıl kabul edildi , benim dışımda....Ben direk balata aldığım adama dönüş yapıp özür dileyerek, refundu iptal etmesine dair ricada bulundum..Görür ve hemen iptal ettirir inşallah..Çok ayıp oldu..🙁..Serseri çadırcı yüzünden, işini dört dörtlük yapıp 1 ayda balatayı elimde yapan adama ettiğimiz teşekküre bak..Allahtan refund hemen olmuyor..
Bilmeyenler için hatırlatayım, Aliexpresste Eva robotunda "live help" yazarsanız canlı destek çıkar, enazından bende oldu..E Tanya ya denk gelirseniz bir selam söylersiniz artık. Köyceğizden Hakan dersiniz..😂🤣