Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

34 gün sonra kargomda bi hareket oldu. Bu Singapur post biraz yavaş işliyor sanırım. Bu kargo Türkiye'ye varınca mı kargo takip numarası değişecek çünkü şu anda gözüken kodu PTT kargoya yazdığım zaman kargo bulunamadı yazıyor bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.

233437 dosyayı görüntüle
Singapur post ile aldığım ürünler geldiğinde haberim oluyor. Evde yoksam görevli aradığında haberim oluyor. Türkiyeye girdiğinde takip kodunun değiştiğini görmedim.

Scudo
Sadece kamp ocağı Muğla da, p tesiye gelecek, gerisi hep ulaştı...1 ayın altında son 3 sipariş teslimi.. Yakın zamanda başka alım kalmadı..😊..Muhtemelen bizde p.tesiye bisikleti de yükleyip Çorum'a yol alıyoruz..

• Muhteşem
Tepkiler: mazot
Son verdiğim 3 siparişten bir tanesi çok hızlı bir şekilde ülkeye giriş yaptı. Elden teslim almak için gittim fakat sevk yapılmış "veremeyiz, pazartesi adresinize teslim edilir"dediler. Siparişten itibaren toplamda 10 günde Manisa'ya geldi. 3 ay önce aynı firma ile yola çıkıp gelmeyen siparişimde var, aynı zamanda sipariş verip sadece Çin'den çıkış yapmış görünen ürünümde var. Aldığım ürün trp hybrid fren sisteminin klon versiyonu. trp hybrdin'lerin tanesi 750-850 lira arası, elbet onun gibi performans beklemiyorum ama youtubedaki yorumları yeterli seviyede. Ayrıca zamanında aynı üründen bir ilanı forumdan birisi göstermişti ve hissiyat olarak mekanikten iyi olduğunu iletmişti. Benim aldığım dönemde 220 liraya rast geldi ürün, 17 lira da vergi çıkmış.
(link)

1594385921610.png

Yarın 60 gününü dolduruyor 2 siparişim ben artık ümidi kestim. 2 side singapur post.

@Neojess Sondaki SG kodunu yazmadan PTT kargo takibe kodu girmeyi deneyin.

@Neojess Sondaki SG kodunu yazmadan PTT kargo takibe kodu girmeyi deneyin.
Öyle olmadı ama ptt nin internet sitesinde hatalı barkod no yazarken, mobil uygulamasını indirdim orada sonuç verdi gelince detaylar gözükür diye düşünüyorum.

Dosyalar

• IMG_20200710_171339.jpg
    IMG_20200710_171339.jpg
    109,4 KB · Okunma: 38
7 temmuz'da üç parça malzeme aldım. Biri uçağa bindi, diğer ikisi daha kargoya verilmedi. Süreleri de dolmak üzere. Adamlara yazdım kargolayacak mısınız diye. Daha dönmediler. Bakalım ne olacak.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
3 Temmuzda sipariş ettiğim Rockbros bisiklet gözlüğü bugün elime ulaştı. Rockbros Official mağazasından satın aldım. 80 liraya sanmıyorum daha iyi bir gözlük alınabileceğini.

• Beğen
Tepkiler: Yldrm07 ve MakRo
Ürünlerin gelişleri çok rastgele hemen gelen de var .. ülkede gözüküyor hâlâ olmayan .. vs.. ama bir şekilde geliyor.. kafayı çok takmayacaksın bir de 90 gün para iadeli alışveriş yapıyorum. Ali express bu konuda iyi.. ıade ediyor.. hem şahsi tecrübelerimden, hem arkadaşlarımdan biliyorum.. İyi mağazaları seçmek lâzım

• Beğen
Tepkiler: Okan Örs ve MakRo
Ürünlerin gelişleri çok rastgele hemen gelen de var .. ülkede gözüküyor hâlâ olmayan .. vs.. ama bir şekilde geliyor.. kafayı çok takmayacaksın bir de 90 gün para iadeli alışveriş yapıyorum. Ali express bu konuda iyi.. ıade ediyor.. hem şahsi tecrübelerimden, hem arkadaşlarımdan biliyorum.. İyi mağazaları seçmek lâzım
Emrah Bey karbon aero gidon olarak hangisini tercih ettiniz link atabilir misiniz?

Bende karbon gidon sipariş etmiştim,teslimat başarısız diyor ama hayırlısı bakalım.Onlarca şey aldım bugüne kadar ilk kez böyle bir ibare yazıyor takip kısmında.

Son düzenleme:
Merhabalar,
Rockbros mağazasından gözlük ve ön ışık almayı düşünüyorum kargo için fikir danışmak istedim. Yanwen Post iyi midir yoksa AliExpress Standart Shipping mi seçmeliyim?

@hasan furkan Yanwen iyidir. İkisi de iyi aslında. Ordu'ya 15 günde geldi Yanwen.
Teşekkürler hocam cevabınız için. Bir de emin olmak adına sormak istedim şu an. %20 gümrük ve ÖTV, sunum ücreti ve damga vergisinden başka vergi hesaplamak gerekiyor mu? toplamda 400 lira civarı tutuyor kargo elemanı geldiğinde sürpriz yaşamak istemem :)

Merhabalar,
Rockbros mağazasından gözlük ve ön ışık almayı düşünüyorum kargo için fikir danışmak istedim. Yanwen Post iyi midir yoksa AliExpress Standart Shipping mi seçmeliyim?
Aman hocam AliExpress Standart shipping veya singapore post secmeyin. Aliexpress standart shipment seçili olan ve Singapur post ile gönderilen 2 kargom 2 ay sonra Singapurdan yeni yola çıktı buraya. 2 haftaya kadar teslim edilse 2.5 ayda ulaşmış olacaklar.

Aman hocam AliExpress Standart shipping veya singapore post secmeyin. Aliexpress standart shipment seçili olan ve Singapur post ile gönderilen 2 kargom 2 ay sonra Singapurdan yeni yola çıktı buraya. 2 haftaya kadar teslim edilse 2.5 ayda ulaşmış olacaklar.
Allah sabır versin hocam. Ben de SingaporePost'un son zamanlarda baya kötülendiğini görünce buradan bin bilene danışayım dedim diğer kargo seçenekleri için.

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
Allah sabır versin hocam. Ben de SingaporePost'un son zamanlarda baya kötülendiğini görünce buradan bin bilene danışayım dedim diğer kargo seçenekleri için.

Benim 18 mayıs siparişim 27 mayıs ta menşei ülkeden yola çıktı dendikten sonra hiç hareket görmedi. Takip no Singapore Post un ve kod bulunamadı diyor. 15.06 da gözlük sipariş ettim. 25.06 da geldi Antalya ya. Yanwen ile geldi. İkiside Rockbros. Sanırım ilk sipariş pandemi ye takıldı.

• Beğen
Tepkiler: hasan furkan
Teşekkürler hocam cevabınız için. Bir de emin olmak adına sormak istedim şu an. %20 gümrük ve ÖTV, sunum ücreti ve damga vergisinden başka vergi hesaplamak gerekiyor mu? toplamda 400 lira civarı tutuyor kargo elemanı geldiğinde sürpriz yaşamak istemem :)
Yanwen ile al. Singapur şu ara katil eder. Vergi işi şans, ben 2400 tl 5 parça kargo istedim 4 üne de 8-14 arası vergi çıktı. Hatta bi kargomda paketin içinde 7 ürün geldi 8 tl vergi ödedim. Satıcıyla anlaş düşük göstersin.

Yanwen ile al. Singapur şu ara katil eder. Vergi işi şans, ben 2400 tl 5 parça kargo istedim 4 üne de 8-14 arası vergi çıktı. Hatta bi kargomda paketin içinde 7 ürün geldi 8 tl vergi ödedim. Satıcıyla anlaş düşük göstersin.
Anladım hocam. Teşekkür ederim ilginiz için.

Geri