Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

3 Temmuzda sipariş ettiğim Rockbros bisiklet gözlüğü bugün elime ulaştı. Rockbros Official mağazasından satın aldım. 80 liraya sanmıyorum daha iyi bir gözlük alınabileceğini.
Gözlüğün fotoğraflarınnı ve yorumunu paylaşır mısın?

Scudo
Bir sorum olacak, yakın zamanda sipariş verip iki ayı geçen oldu mu?
Koruma süresi olarak 90 gün verdi sipariş verdiğimde, 2 gün önce 60 gün dolunca takip kısmında sipariş tamamlandı görülüyor Ama tamamlanan/gelen bir sipariş yok. Refund isteği ise açılmıyor. 90 günün tamamlanmasını mı beklemek lazım? İlk defa böyle bir şey görüyorum...

25 Nisan'da sipariş verdiğim 2 üründen 1 tanesi 1 hata sonra iptal edildi olarak geçti öyle kaldı satıcı ile iletişim kurmayı denedim ama bir türlü cevap yazmıyor. Hal bu ki aldığım üründe 900 küsur tane geri bildirim var son 4 gün iade başlatacağım. Diğer satıcı az daha bekle dedi ve süreyi uzatmıştı 20 günü var.
18 Mayıs'ta vermiş olduğum 2 siparişten 1 tanesi elime ulaştı arka sayfalarda da vardı zaten EC90 sele, diğerinden hala haber 40 günü var.
Son siparişim 29 Haziran'daydı. Bunlarda üçü de yola çıkmış olarak görünüyor. Hatta bir tanesine 17tracks.net' den baktığımda Başakşehir olarak görünüyor. Sele de böyle olmuştu. Hiç ortada takip edilemezken bir anda kapıma gelmişti.

233234 dosyayı görüntüle

2 ürün aynı anda gümrüğe gelip 1 tanesini pazartesi, diğerini de bugün teslim aldım.İkisinin de kalitesinden aşırı memnunum. Beklediğimden hızlı ve kaliteli geldi özellikle forma çok hoşuma gitti. Forma konusunda M - L - XL sürekli tereddütte kalıyorum. Boyum uzun ama çöp adam olunca bir olmuyor. İlk formamı geçen sene aldığımda M almıştım benden olarak tam gelse de kısa geliyordu özellikle kol ve bib shortta bacak boyu. Biraz bacaklar genişledi galiba artık çok kastırmaya başladığı için ve yedek olması açısında bib + forma şeklinde bir forma siparişi verdim ve risk alarak L sipariş verdim tam üzerime oturdu. Aldığım ürünlerin link ve fotoğraflarını atıyor. Frenler 9 günde, forma 12 günde geldi. Tabi bu olay büyük ihtimal şansıma böyle geldi hala 3 ay önceki siparişimden gelmeyen var. :D
Boy 1.98, kilo 63 forma L beden. (link)
(link)

Çorapları kırptım, aksiyona ve özendirmeye girmesin. Her hangi tütün ve mamulleri kullanmışlığım yoktur. Kamu spotu " sigara size ve çevrenizdekilere zararlıdır"

Dosyalar

• IMG_20200716_132453.jpg
    IMG_20200716_132453.jpg
    1,2 MB · Okunma: 129
  • IMG_20200716_132550.jpg
    IMG_20200716_132550.jpg
    1,4 MB · Okunma: 130
  • IMG_20200716_132701-1.jpg
    IMG_20200716_132701-1.jpg
    1,3 MB · Okunma: 136
  • fren.jpg
    fren.jpg
    125,3 KB · Okunma: 144
  • forma1.png
    forma1.png
    1,7 MB · Okunma: 135
Son düzenleme:
@MakRo Güle güle kullanın aman çoraplara dikkat.
teşekkürler, çoraplar da aliexpressten ev dışında giymiyorum 1-2 kez bisiklette giydim şehir içine girince baktım insanlar bakıyor ters kıvırdım :D Bir arada unutup işe gitmişim tabi oturunca bacaklar açılıyor yemekte de jandarmalar görmüş biraz takıldılar falan. "Çınar ağacı yaprağı ya Kanada'yı çok seviyorum kırmızı beyazı yoktu yeşil iyidir dedim aldım buna benzer farklı bir şey mi var?" diyerek biraz salağa yattım :D

Son düzenleme:
@MakRo güle güle kullan..

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Merhabalar. Aliexpress den boyle bir telefon tutucu sipariş vermeyi düşünüyorum. Gidon maşa baglantisina baglaniyormuş. Bir zarari olur mu sizce?
#Aliexpress TRY 7.17'lik kuponun burada!
(link)

Dosyalar

• Screenshot_20200716-201344.jpg
    Screenshot_20200716-201344.jpg
    86,5 KB · Okunma: 34
  • Beğen
@MakRo güle güle kullan..
Teşekkürler abi, sana da keyifli pedalla. Tur ile ilgili konu açarsan oradan takip edelim.

Merhabalar. Aliexpress den boyle bir telefon tutucu sipariş vermeyi düşünüyorum. Gidon maşa baglantisina baglaniyormuş. Bir zarari olur mu sizce?
#Aliexpress TRY 7.17'lik kuponun burada!
(link)
Adamlar bildiğin quad lock çakması yapmışlar. Bir kaç instagramda takip ettiğim bisikletçi buna benzer bir telefon tutucu kullanıyor. Youtube Seth's Bike Hack diğer kanalında, bunun orijinal olan versiyonunu test etmişti. Bence zararı olacağını düşünmüyorum. Aynı ürünün gidona bağlananları da var. "quad lock phone holder" yazınca farklı seçenekler geliyor.
Videoda 09:15'ten sonra test ediyor.

Gümrükten cumartesi pazar kargolar geçmiyor mu cuma akşamı gelen ürün hala bekliyor... ???
Screenshot_2020-07-19-18-41-26-604_com.android.chrome.jpg

Son düzenleme:
Bilen yok mu?
7/24 çalışıyor aslında ama her bölümü değil. Tıpkı ptt'deki gibi. Misal hafta sonu konteyner yada torba gelir kabulü yapılır. Açılıp dağıtıma yada gönderilmesi gerek yere gitmez. Ben PTT'de iken pazar gece 23'te Kayseri'den kamyon gelirdi sadece çuvalları indirir ve okuturduk. İşlemleri hafta içi yapılırdı. Büyük ihtimalle gümrükte aynıdır. Ayrıca son aldığım ürünlerden bir tanesi sizdeki gibi oldu cuma geldi pazartesi İstanbul'dan Manisa'ya doğru yola çıktı.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
7/24 çalışıyor aslında ama her bölümü değil. Tıpkı ptt'deki gibi. Misal hafta sonu konteyner yada torba gelir kabulü yapılır. Açılıp dağıtıma yada gönderilmesi gerek yere gitmez. Ben PTT'de iken pazar gece 23'te Kayseri'den kamyon gelirdi sadece çuvalları indirir ve okuturduk. İşlemleri hafta içi yapılırdı. Büyük ihtimalle gümrükte aynıdır. Ayrıca son aldığım ürünlerden bir tanesi sizdeki gibi oldu cuma geldi pazartesi İstanbul'dan Manisa'ya doğru yola çıktı.
Teşekkürler 🙂

• Beğen
Teşekkürler hocam cevabınız için. Bir de emin olmak adına sormak istedim şu an. %20 gümrük ve ÖTV, sunum ücreti ve damga vergisinden başka vergi hesaplamak gerekiyor mu? toplamda 400 lira civarı tutuyor kargo elemanı geldiğinde sürpriz yaşamak istemem :)
Ötv her üründen alınmıyor. Ötv kapsamına giren ürünlerden alınıyor. Teknolojik bir cihazda çoğunlukla ötv ödenirken tekstilde çoğunlukla ödenmiyor. Yanwen mail seçin, diğerleri gecikiyor. Yıllardır yanwende sorun yaşamadım. En geç 3 haftada en erken günde teslim almıştım.

Ötv her üründen alınmıyor. Ötv kapsamına giren ürünlerden alınıyor. Teknolojik bir cihazda çoğunlukla ötv ödenirken tekstilde çoğunlukla ödenmiyor. Yanwen mail seçin, diğerleri gecikiyor. Yıllardır yanwende sorun yaşamadım. En geç 3 haftada en erken günde teslim almıştım.
Teşekkür ederim hocam.

7 temmuz'da üç parça malzeme aldım. Biri uçağa bindi, diğer ikisi daha kargoya verilmedi. Süreleri de dolmak üzere. Adamlara yazdım kargolayacak mısınız diye. Daha dönmediler. Bakalım ne olacak.

Seleyi bugün teslim aldım. Baya hafif. İnşallah rahat edebilirim. Diğer iki siparişten biri uçağa bindi, diğerinin takip bilgisi henüz boş.

Dosyalar

• sele.jpg
    sele.jpg
    325,3 KB · Okunma: 58
Merhabalar,
Rockbros mağazasından gözlük ve ön ışık almayı düşünüyorum kargo için fikir danışmak istedim. Yanwen Post iyi midir yoksa AliExpress Standart Shipping mi seçmeliyim?

Ücretli olsa dahi AliExpress Standart Shipping'i seçin. Bu zamana kadar ulaşmayan kargosu yok.
Arkadaşlar herkese merhaba, ben bisikletimi yeni aldım ve bazı aksesuarlarımı AliExpress üzerinden sipariş etmek istiyorum çok acelem olmadığı için. Acaba ilk defa AliExpress'ten alışveriş yapacak birine verebileceğiniz tavsiyeler var mıdır? Ayrıca ürün tavsiyeleriniz varsa da ya burdan ya da özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz, çok mutlu olurum. Şu an sadece bisiklet var başka herhangi bir aksesuar satın almadım :)

Bisiklet için güvenidğim firmalar var Aliexpress üzerinde..

Birçok aksesuar kıyafet için Rockbross markası
Çok çok kaliteli kıyafet için Santic markası
Bisiklet lambası için Gaciron markası...

Bunlar benim tercih ettiğim güvenilir markalar...

Evet sonunda 28 mayısta aldığım km sayacı Türkiye ye giriş yapmış. Bakalım kaç güne elimde olacak. Daha fiyatlandırmamışlar. Vergiyi de merak etmiyor değilim.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Bilgi paylaşımı olması açısından yazıyorum,23 haziranda verdiğim sipariş bugün elime geçti,tutarı 32$ olan ürüne 19,75 tl sunum ve gümrük vergisi ödedim.Fotoğrafta da bilgiler fişin üzerinde yazıyor.Adres bilgilerimi karaladım neme lazım fbı peşime düşmesin :komik::komik:3F37C2AB-AD67-479E-8310-982516A6E375.jpeg

Bilgi paylaşımı olması açısından yazıyorum,23 haziranda verdiğim sipariş bugün elime geçti,tutarı 32$ olan ürüne 19,75 tl sunum ve gümrük vergisi ödedim.Fotoğrafta da bilgiler fişin üzerinde yazıyor.Adres bilgilerimi karaladım neme lazım fbı peşime düşmesin :komik::komik:234734 dosyayı görüntüle
Paketi çok güzel, içinde ne var acaba çok merak ettim 😂😂

Geri