Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Evet sonunda 28 mayısta aldığım km sayacı Türkiye ye giriş yapmış. Bakalım kaç güne elimde olacak. Daha fiyatlandırmamışlar. Vergiyi de merak etmiyor değilim.

sahimi😳 benim 18 mayıs ta aldığımdan hala haber yok

Scudo
Binimde aldığım ürün takipsizdi 07.07.20 de varış ülkesine girdi diyor ama gerisi takip edilemiyor. Bu tip ürünler ne kadar sürede gelir ki acaba?

@DeaKeN Cainiao ile takipsiz bi paketim vardı, dağıtıma çıkaracak olan Ptt şubesine ulaştığında 0543 ile başlayan bi numaradan sms geldi, 3 günde dağıtıma çıkmayınca kendim gidip aldım.

@Yldrm07 evet sizden sonra, tavsiyeleriniz ile almıştım. Hiç ümidim yoktu. Bugün öylesine bakayım dedim. 18 inde giriş yapmış Türkiyeye.

@Yldrm07 evet sizden sonra, tavsiyeleriniz ile almıştım. Hiç ümidim yoktu. Bugün öylesine bakayım dedim. 18 inde giriş yapmış Türkiyeye.
Benim bi ürünüm de 17 si akşamı girmiş ama hala gönderi gümrüğe sevk edildi yazıyor. Cumartesi pazar dahil 3 gün bitti. Normal mi hala gümrükten çıkmaması. Çoğu zaman 1 günde vergisi belli olup çıkıyordu...

Bugün ROCKBROS polarize spor erkek güneş gözlüğü aldım Aliexpressten. Forumda daha önce kullanan oldu mu nasıldır sizce? Youtube'da baktığımda fena bir şeye benzemiyor diye aldım. Yorumlarınızı bekliyorum.

15 dolarlık ürün için ne kadar vergi alınır? Ona göre alacağım Tr ile karşılaştırma yapacağım

15 dolarlık ürün için ne kadar vergi alınır? Ona göre alacağım Tr ile karşılaştırma yapacağım
%20 vergi + 8 tl gümrüğe sunma ücreti ödersin yaklaşık olarak

Screenshot_20200721-112544_Samsung Internet.jpg
Ücret belli olmuş. 450 tl lik ürüne 36 tl vergi. Gayet makul geldi fiyat. Beklediğimden çok düşük. Bakalım cumaya kadar gelir diye umuyorum.

@Boraberki Pakede 20 $ yazmıştır Çinliler. 4 dolar vergi çıkmış.

@Aybek Cihan pakete düşük yazın demiştim zaten alırken ama gümrükte açar, bakar, fiyat araştırırlar mı acaba diye düşünüyordum.

Bugün ROCKBROS polarize spor erkek güneş gözlüğü aldım Aliexpressten. Forumda daha önce kullanan oldu mu nasıldır sizce? Youtube'da baktığımda fena bir şeye benzemiyor diye aldım. Yorumlarınızı bekliyorum.

Bende aldım. 10 günde geldi. Ama 2-3 model var. Ben 10174 kodlu olanı aldım. Güzel bir indirim olmuştu. Kuponlarla falan 26 dolardan 19 dolara düşmüştü. Çok beğendim. Çok kullanışlı ve hafif. Aşırı karartma sevmiyorum. O nedenle bu tür gözlükler çok ideal benim için.

Sizinki hangi model?

• Beğen
Tepkiler: lordOFbolts
Bende aldım. 10 günde geldi. Ama 2-3 model var. Ben 10174 kodlu olanı aldım. Güzel bir indirim olmuştu. Kuponlarla falan 26 dolardan 19 dolara düşmüştü. Çok beğendim. Çok kullanışlı ve hafif. Aşırı karartma sevmiyorum. O nedenle bu tür gözlükler çok ideal benim için.

Sizinki hangi model?
Memnun musunuz hocam gözlükten? Rüzgarı kesme konusunda özellikle.

234848 dosyayı görüntüle
Ücret belli olmuş. 450 tl lik ürüne 36 tl vergi. Gayet makul geldi fiyat. Beklediğimden çok düşük. Bakalım cumaya kadar gelir diye umuyorum.
Bende de 1200 liralık ürüne (igpsport, ön far, arka far, zil) 25 tl vergi çıkmış 😂 daha önceki 1200 liralık başka parçalara da 6 tl çıkmıştı , içini açıp bakmıyorlar üstünde ne yazıyorsa o.
Benim minnak çinli 1 dolar yazmıştı mesela 2 kiloluk kargo kolisinin üstüne 😂

• Beğen
Tepkiler: lordOFbolts

Sizinki hangi model?
Bu ürünü sipariş ettim. indirim gözüküyordu zaten ihtiyacım olacak diye aldım direkt. Muhtemelen bisikletimi aldığım zaman bu da elime ulaşmış olur. Yanwen ile sipariş ettim.(yanlış yazdıysam affola)
Ekran Alıntısı.PNG

Geri