Yldrm07
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 494
- İsim
- Yıldırım
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
İnşallah en kısa zamanda elinizde olur. Ben de 28 Mayısta almışım. O günden beri 18 Temmuza kadar hiç hareket olmamıştı. Açıkçası Aliexpresste görünmüyor diye yanwene falan bakıyordum ama bana direk aliexpressten bildirim geldi "tr ye giriş yaptı diye". En başından beri değişmeyen aliexpress nosu ile ptt de gördüm.@Boraberki hergün bakıyorum 😢 inşallah benimkide gelir yakın zamanda.
Gönderi taşıma durumunda demek.
Aynen ansızın geliyor. Kısa zamanda gelir umarım.@Boraberki oradan baktım. Sonra normal siteden de baktım aynı mesaj. Gelmesi yakındır o zaman 😀
(link) aldığım ürün buydu. O zaman aliexpresstekilerin geleceğine dair olan inancım ile 1 tane almıştım 2 tane alsam olacakmış.n11 linki var mı?
Bir tanesi direkt geldi, diğeri ise oradan gönderilen kargo takip numarası ile ptt kargo sorgulamadan 2 ay geçtikten sonra göründü...Benimki de Aynı durumda. 27 Mayıs ta menşei ülkeden yola çıktı mesajından sonra hareket yok. Direkt gelecek mi acaba? Takip bilgisi olmadan. Sizinki öylemi oldu? Yoksa PTT için numara geldi Mi size ?
@Neojess 😢😢 sabır
neyse biraz daha kendi güneş gözlüğümle süreyim, öğrenci bütçesine fazla geldi bir anda 100₺@qtayxxx Biraz şans meselesi. Ben 20 $ lık gözlük aldım. Biraz düşük gösterdiler. 18 tl ödedim. Zaten minimum 18 tl. Fazla ödeyeceğinizi sanmam.