Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@Boraberki hergün bakıyorum 😢 inşallah benimkide gelir yakın zamanda.

• Beğen
Tepkiler: Boraberki
Scudo
@Boraberki hergün bakıyorum 😢 inşallah benimkide gelir yakın zamanda.
İnşallah en kısa zamanda elinizde olur. Ben de 28 Mayısta almışım. O günden beri 18 Temmuza kadar hiç hareket olmamıştı. Açıkçası Aliexpresste görünmüyor diye yanwene falan bakıyordum ama bana direk aliexpressten bildirim geldi "tr ye giriş yaptı diye". En başından beri değişmeyen aliexpress nosu ile ptt de gördüm.
Bir kere başıma şöyle bir şey gelmişti. Ptt sorgulamamda çıkmayan yurtdışı kargom edevlet kargo sorgulamasında çıkmıştı. Bir deneyin isterseniz.

@Boraberki bu hareket bilgileri başka yerde yok. Acaba ne demek istiyor?
AFBCD547-A2AA-4B77-B6CC-3C72F691485F.jpeg

Geri mi gönderiyorlar yoksa 😢

Satıcı düşük fatura keseceğini söyledi sipariş verdim hemen sonra yazdım sipariş verdim diye ...... Yazdığı mesaja bakın bunlara güvende olmuyor. Şimdi güncel fiyattan vergi ödeyeceğim. Kötü girdi.

Dosyalar

• Screenshot_2020-07-24-17-18-35-1.png
    Screenshot_2020-07-24-17-18-35-1.png
    11,6 KB · Okunma: 25
@Boraberki oradan baktım. Sonra normal siteden de baktım aynı mesaj. Gelmesi yakındır o zaman 😀

n11 linki var mı?
(link) aldığım ürün buydu. O zaman aliexpresstekilerin geleceğine dair olan inancım ile 1 tane almıştım :) 2 tane alsam olacakmış.

Benimde aliexpressten alıp gelmeyen 3 ürünüm var. 2 tanesi nisan 25'ten, diğeri de mayıs ayından. Nisanda gelmeyen bir tanesine dün dispute açtım bakalım ne olacak. Diğer satıcı bir kez daha uzatmaya gitmiş, ki onda şöyle bir durum var aldığım ilk haftası "seller shipped canceled" yazdı hala da öyle. Cevapta vermiyor, 900 küsur tanede geri bildirimi, var. Aynı üründen farklı satıcıdan aldım. Galiba bugün o geldi ama gece vardiyasından çıkıp yattığım için zil sesi duyup neyse sonra yaparım diye uyumaya devam ettim :)

Temmuz başında sipariş verdiğim ve gelen ürün (link)
Nisanda sipariş verdiğim ve gönderisi iptal edilen ürün : (link)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve sspl
Aliexpress den siparis verdiğim telefon tutucu aparat bugün geldi. Tam 10 günde geldi. Baya saglam birsey, henüz yolda denemedim fakat baya çekiştirip sarstim sağlam tutuyor. Tavsiye ederim.
TRY 68.63 50%OFF | Dağ bisikleti cep telefonu alüminyum alaşımlı braket, binicilik güçlü yapıştırıcı desteği standı yapıştır adaptörü iPhone için klip
(link)
IMG_20200725_134736.jpgIMG_20200725_134736.jpgIMG-20200725-WA0002.jpgIMG-20200725-WA0001.jpgIMG-20200725-WA0000.jpg

Benimki de Aynı durumda. 27 Mayıs ta menşei ülkeden yola çıktı mesajından sonra hareket yok. Direkt gelecek mi acaba? Takip bilgisi olmadan. Sizinki öylemi oldu? Yoksa PTT için numara geldi Mi size ?
@Neojess 😢😢 sabır
Bir tanesi direkt geldi, diğeri ise oradan gönderilen kargo takip numarası ile ptt kargo sorgulamadan 2 ay geçtikten sonra göründü...

• Beğen
Tepkiler: Yldrm07
Son zamanlarda bayağı bir Ali express alışverişi yaptım.. Belli mağazalar iyi.. Çın malı hala çin mali.. Hiç tahmin etmediğiniz sorunlar oluyor.. İadesi de yok.. Forma alınabilir.. Sonuç iyi malın var bir hikmeti..

15 temmuz siparişim, cuma günü(24 temmuz) gümrüğe girmiş...Vay be! :)
Ali express standart shiping..

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
@Okan Örs sanırım uçuş ve karantina yasaklarından kaynaklı covid zamanı verilen siparişlerde sorun var. Ama sonrası normalden bile hızlı gelmeye başladı.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Okan Örs
(link) 80₺'lik bu ürünü alsam ne kadar vergi öderim?

@qtayxxx Biraz şans meselesi. Ben 20 $ lık gözlük aldım. Biraz düşük gösterdiler. 18 tl ödedim. Zaten minimum 18 tl. Fazla ödeyeceğinizi sanmam.

@qtayxxx Biraz şans meselesi. Ben 20 $ lık gözlük aldım. Biraz düşük gösterdiler. 18 tl ödedim. Zaten minimum 18 tl. Fazla ödeyeceğinizi sanmam.
neyse biraz daha kendi güneş gözlüğümle süreyim, öğrenci bütçesine fazla geldi bir anda 100₺ :)

• Beğen
Tepkiler: Yldrm07
@Rhodiumm hocam ben de sadece üst almayı düşünüyorum, hava geçirgenliği ve bedeni nasıl? Fotoğrafta biraz bol gibi görünüyor sanki

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
@Rhodiumm evet güzel görünüyor. Denediniz mi ? Önerir misiniz? Önerirseniz linkini paylaşır mısınız?

AliExpress'te yeni kullanıcı kuponuyla alışveriş yapalım.
TRY 14.34'lik kuponun burada!
(link)
Forma tayt güzel fiyat.Ben 6 lira farkla askılı tercih ettim 15A30249-93EB-4BB8-AF6F-3EE799C663EF.jpeg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri