AeroKnight
Daimi Üye
- Tepki
- 459
- İsim
- Emre
- Başlangıç
- 2007—08
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bence paranızı geri almak için dispute açın direkt.Aliexpressten aldığım karbon suluk kafesini denemek için sulukla geriye doğru vurdum ve kırıldı ); Yapıştırsam olur mu?
Nasıl vurduğunuzu bilmiyorum ama carbonfiber teorik olarak aynı yapıdaki çelikten sert olmalı. Kötü üretimden dolayı kırıldı muhtemelen. Olayı zorlaştırmamak için dispute açıp "şişemi takarken kırıldı" derdim ben olsaydım.@portakallimon Suç bende değil mi ama?
15 gün içinde dispute açabiliyormuşum ne yapmam gerekiyor o halde?Nasıl vurduğunuzu bilmiyorum ama carbonfiber teorik olarak aynı yapıdaki çelikten sert olmalı. Kötü üretimden dolayı kırıldı muhtemelen. Olayı zorlaştırmamak için dispute açıp "şişemi takarken kırıldı" derdim ben olsaydım.
Disputelarda satıcılar yeni ürün göndermek de isteyebiliyor. İsterseniz öyle de anlaşırsınız.
Disputea tıkladıktan sonra AliExpress yönlendiriyor. Şimdi aklımda değil ama fotoğraf ekleyip, problemi anlatıp satıcıyla anlaşmaya çalışıyorsunuz. Anlaşamazsanız AliExpress devreye giriyor bir süre sonra.15 gün içinde dispute açabiliyormuşum ne yapmam gerekiyor o halde?
100 liraya gözlük aldım 15 civarı kargo ödedim. 15 lira vergi geldi. 135 liraya sele altı çanta ona da 15 lira kargo, vergi yine 15 geldi. 17 liraya telefon tutucu 10 lira kargo ama ona da 15 lira vergi geldi. Bu sabah teslim aldım.(link)
Şu seleyi alsam diyorum. 148 TL sele + 15 tl kargo ücreti dışında ne kadar bir vergilendirme çıkar?
Ben hesapladim lakin sürekli alışveriş yapan arkadaşlardan da teyit almak istiyorum.
Kalite olarak da yorum yapabilirsiniz, değer mi?
Evet@lordOFbolts peki vergi kime ödeniyor, PTT kargo dağıtıcısina mi?
Ben de tam aksine boşluklu selenin yararlı olduğunu okumuştum. Yanlış mı şimdi bu duyduğum?@Myali teşekkürler. Boşluklu selelerin zararı hakkında ben de argümanlar bulup burda paylaşmıştım ancak yine de karbonun tatlı sözüne, 100 gram olmasının gülüşüne dayanamayıp denemek istedim.
En son gelen siparişlerde ben dahil herkesin ürünü hızlı gelmeye başladı ülkeye gelsin de her türlü alınır. Döviz malum, paramız her geçen gün değer kaybında, son bir tane alacağım vardı kendimi gaza getirip onu da aldım, bu gidişle zaten başka bir şey alamama yolunda ilerliyoruz.Benim son siparişim ayın üçünden beri Başakşehir'de bekliyor. Bayram yoğunluğu var galiba;
236554 dosyayı görüntüle