Scudo Sports

Aliexpress

Aliexpressten aldığım karbon suluk kafesini denemek için sulukla geriye doğru vurdum ve kırıldı ); Yapıştırsam olur mu?

Scudo
@portakallimon Suç bende değil mi ama?
Nasıl vurduğunuzu bilmiyorum ama carbonfiber teorik olarak aynı yapıdaki çelikten sert olmalı. Kötü üretimden dolayı kırıldı muhtemelen. Olayı zorlaştırmamak için dispute açıp "şişemi takarken kırıldı" derdim ben olsaydım.

Disputelarda satıcılar yeni ürün göndermek de isteyebiliyor. İsterseniz öyle de anlaşırsınız.

Nasıl vurduğunuzu bilmiyorum ama carbonfiber teorik olarak aynı yapıdaki çelikten sert olmalı. Kötü üretimden dolayı kırıldı muhtemelen. Olayı zorlaştırmamak için dispute açıp "şişemi takarken kırıldı" derdim ben olsaydım.

Disputelarda satıcılar yeni ürün göndermek de isteyebiliyor. İsterseniz öyle de anlaşırsınız.
15 gün içinde dispute açabiliyormuşum ne yapmam gerekiyor o halde?

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
15 gün içinde dispute açabiliyormuşum ne yapmam gerekiyor o halde?
Disputea tıkladıktan sonra AliExpress yönlendiriyor. Şimdi aklımda değil ama fotoğraf ekleyip, problemi anlatıp satıcıyla anlaşmaya çalışıyorsunuz. Anlaşamazsanız AliExpress devreye giriyor bir süre sonra.

(link)

Şu seleyi alsam diyorum. 148 TL sele + 15 tl kargo ücreti dışında ne kadar bir vergilendirme çıkar?

Ben hesapladim lakin sürekli alışveriş yapan arkadaşlardan da teyit almak istiyorum.

Kalite olarak da yorum yapabilirsiniz, değer mi?

(link)

Şu seleyi alsam diyorum. 148 TL sele + 15 tl kargo ücreti dışında ne kadar bir vergilendirme çıkar?

Ben hesapladim lakin sürekli alışveriş yapan arkadaşlardan da teyit almak istiyorum.

Kalite olarak da yorum yapabilirsiniz, değer mi?
100 liraya gözlük aldım 15 civarı kargo ödedim. 15 lira vergi geldi. 135 liraya sele altı çanta ona da 15 lira kargo, vergi yine 15 geldi. 17 liraya telefon tutucu 10 lira kargo ama ona da 15 lira vergi geldi. Bu sabah teslim aldım.

@lordOFbolts peki vergi kime ödeniyor, PTT kargo dağıtıcısina mi?

@amasseia vergi işi tamamen kumar. 15 minimum çıkar fazlası çok abartı çıkarsa bana mesaj atman yeterli yardımcı olurum :) boşluklu selelerin daha çok kan akışını zorlaştırdığı ile ilgili yazı okudum top sende

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Myali teşekkürler. Boşluklu selelerin zararı hakkında ben de argümanlar bulup burda paylaşmıştım ancak yine de karbonun tatlı sözüne, 100 gram olmasının gülüşüne dayanamayıp denemek istedim.

@amasseia 500₺ bütçe ayırdım bisikletimin üçte bir fiyatı için seleye. Acaba yeni bisiklet mi alsam dene bakalım almamış olursam bende alırım :p

@Myali teşekkürler. Boşluklu selelerin zararı hakkında ben de argümanlar bulup burda paylaşmıştım ancak yine de karbonun tatlı sözüne, 100 gram olmasının gülüşüne dayanamayıp denemek istedim.
Ben de tam aksine boşluklu selenin yararlı olduğunu okumuştum. Yanlış mı şimdi bu duyduğum?

@Myali Valla ne yalan soyleyim Türkiye'den araştırdım kaliteli bir sele ama baktım fiyatlar ohooooo uzaya fırlamış, sele arkadaş bu ne yani teknolojisi belli!

Sonrasında Çinli dostlarimiz akla geldi ve "kalite kallavi fiyat cüzi" olunca minnettar kalıp kaptım bir sele.

Deneyimlerimi paylaşırım.

Benim son siparişim ayın üçünden beri Başakşehir'de bekliyor. Bayram yoğunluğu var galiba;

gümrük.jpg

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Benim son siparişim ayın üçünden beri Başakşehir'de bekliyor. Bayram yoğunluğu var galiba;

236554 dosyayı görüntüle
En son gelen siparişlerde ben dahil herkesin ürünü hızlı gelmeye başladı ülkeye gelsin de her türlü alınır. Döviz malum, paramız her geçen gün değer kaybında, son bir tane alacağım vardı kendimi gaza getirip onu da aldım, bu gidişle zaten başka bir şey alamama yolunda ilerliyoruz.

Daha önce sizin ki gib ürünüm Başakşehir'de kaldı ama 2-3 günden ziyade 2 hafta falandı mail attım, aradım olmayınca cimere şikayet ettim. Çin'e iade edildi denilen ürün 1 hafta sonra bana geri geldi. Direk şikayet etmeyin baktınız olmadı, bu yol aklınızda bulunsun.

2 ay önce sipariş ettiğim arka aktarıcılar hala gelmedi ben artık ümidi kestim zaten yeni dolar kuru vergiler derken bazen türkiyeden daha pahalıya geliyor ürünler (ürünün kargo takip numarası bana gönderilmedi satıcı da ben burdan gönderdim ülkenize ulaşmış gözüküyor diyor)

Geri