ibrahimguler
Üye
- Tepki
- 353
- İsim
- ibrahim güler
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Ghost
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Hocam özel mesaj attım bakarmisinızAliexpressten cycrocross maşa aldım karbon alışım. Yani şaft borusu ve mil ayakları alüminyum diğer yerleri ud karbon. Bir yıldır kullanıyorum, 11bin km geride kaldı. Bir daha ki ay çıkartıp arkadaşın bisikletine takcağız. Ben uzun tura çıkacağım için bagaj delikli alü maşa takacağım. Aynı şekilde aliden alınmış karbon gidon, gidon dirseği, tribar ve sele borusunu da alüminyum pro marka setle değiştireceğim. Aliexpress den aldığım karbonları ince eleyip sık dokuyarak seçip aldım. Kulkandığım sürece memnun kaldım.
Ürün bugün elime ulaştı ilk bakış olarak kumaşı niraz ince gibi, dikişler sağlam gözüküyor. 35 + 16 liraya geldi ped kısmı benim için günlük kullanıma uygun gibi 15km. Bacak kısmında kaymasın diye jel band var. Ek olarak ön arka ve bacak kısımlarında kumaşın renk farkı var az da olsa sanırım yazı baskısından dolayı. Deneyip bakmak güzel olacak.Aliexpress den kardeşim hesap açtı ve hemen 6 dolarlık hediye kuponu geldi bizde askılı bir tayt aldık 35 liraya geldi. Nasıldır bilemiyorum ama 35 liralık konfor verir sanırım 😆
US $11.52 39%OFF | Pro Team 2021 Mavic bisiklet önlükler şort dağ bisikleti nefes erkek bisiklet 19D jel yastıklı Ropa Ciclismo bisiklet pantolon altında giyim
(link)