Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Aliexpresste şöyle bir durum var. Bi ürün beğendim ürün fiyatı 180 küsür vergiyle 230a geliyor. Arkadaşım kendi hesabından baktığında ürün 90 küsür vergiyle 150 liraya geliyor. Ben sürekli alışveriş yapıyorum altın veya elmas üyeyim o ara sıra alışveriş yapıyor. Fiyat farklılığının sebebi neyden kaynaklanıyordur?
Siz hep alışveriş yapıyorsunuz. O alışveriş yapmıyor. Onu alışverişe teşvik etmeleri lazım.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve TalhaB.
Scudo
Siz hep alışveriş yapıyorsunuz. O alışveriş yapmıyor. Onu alışverişe teşvik etmeleri lazım.
Alışverişe ara vermenin zamanı gelmiş:) ihtiyaç oldu mu çevremdekilere yöneleceğim o zaman:) yada yeni hesap açıp ilk sipariş kampanyasından faydalanacağım

Şunu 186 tl’den 2 çift olmak üzere aldım.

TRY 198.67 63% İndirim | ThinkRider 2 adet Ultralight 28g bisiklet iç tüp 700X18 25 28 yol bisiklet TPU malzeme lastik 65mm uzunluk fransız vana
(link)

İlk defa TPU iç lastik kullanacağım dikkat etmem gereken bir şey var mı? Bundan sonra arka cebimde 1’er adet taşıyacağım çok sık lastik patlatıyorum. Küçücük olması çok iyi.

Bugün geldiler evde 5 gibi işten çıkıp kuracağım inşallah.

Lastikleri taktık. Şu an jant çok daha akıcı bir hale geldi gibi, psikolojik mi bilmiyorum inanın ki bisikletin hafiflediğini hissettim. 😁

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: osmancan71
1 ay içerisinde aliexpressden 5'den fazla kargosu gelen var mı? Bu ay 7 kargo gelmiş olacak. Malum 5 sınırı var acaba sıkıntı yaşarmıyım diye endişe ediyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar. Çok eski bir konuyu yeni konu açamadığım için konuyu açan arkadaşında izniyle hortlatmak istiyorum :) Forma alacağım fakat karar veremedim. Daha önce buradaki arkadaşların tavsiyesiyle decathlon'dan alacaktım ama sonra daha profesyonel kıyafetlere yönelmek istedim. Araştırmalarım sonucu bütçemin doğrultusunda 2 forma buldum. Sizce aşağıda resimlerini eklediğim bir dönem Castelli Sky takımının giydiği Rapha marka forma mı ? Bir dönem Milli Takımımızın giydiği Nalini marka forma mı ? Yorumlarsanız sevinirim.

2016-Team-SKY-Rapha-Cycling-Long-Jersey.jpgAdsız.jpg

Herkese merhaba arkadaşlar. Çok eski bir konuyu yeni konu açamadığım için konuyu açan arkadaşında izniyle hortlatmak istiyorum :) Forma alacağım fakat karar veremedim. Daha önce buradaki arkadaşların tavsiyesiyle decathlon'dan alacaktım ama sonra daha profesyonel kıyafetlere yönelmek istedim. Araştırmalarım sonucu bütçemin doğrultusunda 2 forma buldum. Sizce aşağıda resimlerini eklediğim bir dönem Castelli Sky takımının giydiği Rapha marka forma mı ? Bir dönem Milli Takımımızın giydiği Nalini marka forma mı ? Yorumlarsanız sevinirim.

304443 dosyayı görüntüle304442 dosyayı görüntüle
Rapha forma deforme olduğu zaman ücretsiz değişim veya onarım yapıyor diye hatırlıyorum.

Benim siparişim de ptt tarafından teslim alınmış gerçekten bu aralar hızlı süreçler. Bakalım haftasonuna yetişecek mi :)

304443 dosyayı görüntüle304442 dosyayı görüntüle
Kullanım amacınıza bağlı.. Birisi uzun kollu, diğeri kısa kollu. Nezaman kullanacağınıza karar verirseniz hangisini alamnız gerektiğinide bulmuş olursunuz.

1 ay içerisinde aliexpressden 5'den fazla kargosu gelen var mı? Bu ay 7 kargo gelmiş olacak. Malum 5 sınırı var acaba sıkıntı yaşarmıyım diye endişe ediyorum.
@Mustafa Zeybek bu konuda yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Bir ay içinde 6 kargom geldi 3ü wiggle'dan 3'ü aliexpressten olmak üzere kargom geldi bir sıkıntı olmamıştı tabi hepsi aynı ülke ve site olmadığı için farklı mıdır bilemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: PuncherZ
Kullanım amacınıza bağlı.. Birisi uzun kollu, diğeri kısa kollu. Nezaman kullanacağınıza karar verirseniz hangisini alamnız gerektiğinide bulmuş olursunuz.
o fotoğrafı örnek koymuştum. ikiside kısa kollu.

Rapha forma deforme olduğu zaman ücretsiz değişim veya onarım yapıyor diye hatırlıyorum.
rapha ikinci el alıcam maalesef. şuan sıfır bir rapha forma 1800 lira civarı.

@Mustafa Zeybek bu konuda yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Bir ay içinde 6 kargom geldi 3ü wiggle'dan 3'ü aliexpressten olmak üzere kargom geldi bir sıkıntı olmamıştı tabi hepsi aynı ülke ve site olmadığı için farklı mıdır bilemiyorum.
geçenlerde bir işim olduğu için gümrüğe gitmiştim. Gitmişken ayda 5 sipariş mevzusunu da sordum, daha sorum bitmeden yok yok anlamında kafa salladılar. Kendi tecrübem de o yönde.

Ekleme: Anlaşılır yazmamışım. Öyle bir şey yok, kafana göre takıl anlamında kafa salladılar.

Son düzenleme:
ÇÖZÜM BURADA, SİNOTRANS İÇİN BU MESAJI OKUYUNUZ.

ben SİNOTRANS olayına noktayı koyayım, bu mesajı herkes bilsin.

1 takvim ayında farketmeden incik boncuk yüzünden hasbelkader 6 adet ürün getirmişim. Son gelen ürün 2350 TL tutarında ramler idi. Bunlara SİNOTRANS el koydu, onlardan alabilmek için 6-7000 TL masraf çıktı, ne alırsanız alın, çıkan rakam bu civarda, dolayısıyla bu zamana kadar herkes orada bırakmış.

cimer'e yazmak iş yaramıyor.

şikayet siteleri işe yaramıyor.

aliexpress yardım etmiyor.

ÇÖZÜM 1: google yorumlarında savcılığa şikayet ettim, paramı geri aldım diyen biri var.

ÇÖZÜM 2: ben kredi kartı harcama itirazı yaptım, param geri hesabıma yattı.

• Beğen
Tepkiler: lrfan

ben SİNOTRANS olayına noktayı koyayım, bu mesajı herkes bilsin.

1 takvim ayında farketmeden incik boncuk yüzünden hasbelkader 6 adet ürün getirmişim. Son gelen ürün 2350 TL tutarında ramler idi. Bunlara SİNOTRANS el koydu, onlardan alabilmek için 6-7000 TL masraf çıktı, ne alırsanız alın, çıkan rakam bu civarda, dolayısıyla bu zamana kadar herkes orada bırakmış.

cimer'e yazmak iş yaramıyor.

şikayet siteleri işe yaramıyor.

aliexpress yardım etmiyor.

ÇÖZÜM 1: google yorumlarında savcılığa şikayet ettim, paramı geri aldım diyen biri var.

ÇÖZÜM 2: ben kredi kartı harcama itirazı yaptım, param geri hesabıma yattı.

Çözüm 2deki harcama itirazı dediğiniz; chargeback dedikleri bi olay var o mu oluyor? Benim de bi arkadaş 2 hafta önce fake bi siteden saat almış çakma bi gözlük geldi. satıcı uğraştırıyor baya iade yapmamak için en son o yola başvuracak sanırım

Kargolar yolda artık. Sonuca göre burada paylaşırım.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Sevkiyat hızıyla ilgili olarak; son iki siparişimden biri 4. iş gününde PTT'ye, 3. iş gününde de bana ulaştı. Diğeriyse 5. iş gününde PTT'ye ulaştı, şu an 2. iş günündeyiz muhtemelen bugün de gelmez ama bugün gelmezse üzücü olacak, Pazartesi'ye kalıyor en erken.

Yalnız PTT'nin enteresan işleri var, bahsettiğim ilk siparişte kargo Büyükçekmece'ye geldi, ordan Anadolu yakasına geçti, sonra Beylikdüzü'ne geçti ve teslim edildi. Galiba o kadar yol gelmiş Çin'den biz de şöyle bi İstanbul turu yaptıralım taze taze dediler :)

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Sevkiyat hızıyla ilgili olarak; son iki siparişimden biri 4. iş gününde PTT'ye, 3. iş gününde de bana ulaştı. Diğeriyse 5. iş gününde PTT'ye ulaştı, şu an 2. iş günündeyiz muhtemelen bugün de gelmez ama bugün gelmezse üzücü olacak, Pazartesi'ye kalıyor en erken.

Yalnız PTT'nin enteresan işleri var, bahsettiğim ilk siparişte kargo Büyükçekmece'ye geldi, ordan Anadolu yakasına geçti, sonra Beylikdüzü'ne geçti ve teslim edildi. Galiba o kadar yol gelmiş Çin'den biz de şöyle bi İstanbul turu yaptıralım taze taze dediler :)
Virüs varsa iyice temizlensin diye gezdiriyor olabilirler:)

• Hahaha
Tepkiler: Umur Bora
Kargolar yolda artık. Sonuca göre burada paylaşırım.
Şirkette gümrük işleri ile ilgilenen arkadaş gümrük md. ki arkadaşından aldığı bilgi şu şekilde.
5 adetle sınırlı bir durum yok. Sadece ödeme konusunda ki miktar sınırını aşmasınlar.

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Geri