Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Bu ürünün aynısını amazon hariç ne AE de nede başka sitelerde bulabiliyorum. Acaba satan kişi sadece amazon üzerinde mi satışa sunmuş? Ürünü satın alamıyorum kaç kere amazon müşteri hizmetlerine başvurdum teknik sorun var diyip geçiştirdiler.
(link)
Amazon.de den satın alabilirsiniz.

Scudo
Ay içinde 3 farklı siparişten fazlası mı sıkıntı oluyordu dostlar? Bir de f/p diyebileceğiniz forma tavsiyeniz olur mu hangi markalara bakayım bütçem kısıtlı o yuzden çinden alacağım.

Ay içinde 3 farklı siparişten fazlası mı sıkıntı oluyordu dostlar? Bir de f/p diyebileceğiniz forma tavsiyeniz olur mu hangi markalara bakayım bütçem kısıtlı o yuzden çinden alacağım.

Kanun yurt dışından en fazla 5 sipariş diyor fakat hem takvim ayı olarak hem de 30 günlük periyod olarak 7 siparişimin sorunsuz geldiği oldu. Yine de ne olur olmaz 5'i geçmemek lazım.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
geçenlerde bir işim olduğu için gümrüğe gitmiştim. Gitmişken ayda 5 sipariş mevzusunu da sordum, daha sorum bitmeden yok yok anlamında kafa salladılar. Kendi tecrübem de o yönde.

Ekleme: Anlaşılır yazmamışım. Öyle bir şey yok, kafana göre takıl anlamında kafa salladılar.
Bu ay içinde yaptığım alışveriş 5'i geçmişti. Sadece Aliexpress' ten 3 siparişim vardı. Bunlardan bir tanesi sıkıntısız gümrükten geçerken diğer ikisi için Sinotrans sms atmış. Bu durumu çözebilen var mı? Geri göndermeye kalksam vergi dahil iade alabiliyor muyum? Geri gönderme ücreti çıkıyor mu? Ya da malıma çökme durumu oluyor mu? Aynı soruları firmaya da soracağım ama buraya da yazayım dedim...

Screenshot_2023-07-21-23-02-13-105_com.google.android.apps.messaging.jpg

Bu ay içinde yaptığım alışveriş 5'i geçmişti. Sadece Aliexpress' ten 3 siparişim vardı. Bunlardan bir tanesi sıkıntısız gümrükten geçerken diğer ikisi için Sinotrans sms atmış. Bu durumu çözebilen var mı? Geri göndermeye kalksam vergi dahil iade alabiliyor muyum? Geri gönderme ücreti çıkıyor mu? Ya da malıma çökme durumu oluyor mu? Aynı soruları firmaya da soracağım ama buraya da yazayım dedim...

307326 dosyayı görüntüle

Amazon Tr'de aynı şey başıma geldi. 5 hakkı geçtiğimiz için gümrükte kaldı mallar. Para iadesi yaptı Amazon kuruşuna kadar.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Merak ettiğim bir konu var alış veriş tutarı önemli mi ? Uzun zamandır Yurt dışı alışveriş yapmadım bu kanallar üzerinden. Bu konuda bilgim yok beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Merak ettiğim bir konu var alış veriş tutarı önemli mi ? Uzun zamandır Yurt dışı alışveriş yapmadım bu kanallar üzerinden. Bu konuda bilgim yok beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Yanlışım yoksa alışveriş tutarı ve adedi önemli aksi takdirde gümrüğe takılıyor. Bu rakam değişmedi ise aylık 5 ürün hakkı. Ve tek seferde 150 euro altinda olmasi gerekiyor diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve RmzBurak
Yanlışım yoksa alışveriş tutarı ve adedi önemli aksi takdirde gümrüğe takılıyor. Bu rakam değişmedi ise aylık 5 ürün hakkı. Ve tek seferde 150 euro altinda olmasi gerekiyor diye biliyorum.
5 ürün değil. İçindeki ürün adedinden bağımsız olarak, ayda 5 defa sipariş verebilirsiniz. Her bir siparişin kargo hariç 150 Euro'yu geçmemesi lazım.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak ve MakRo
Merhabalar aliexpressten pedli tayt veya şort alıcam selem totoyu çok agrıtıyor tavsiye verebilecek varmı

Merhabalar aliexpressten pedli tayt veya şort alıcam selem totoyu çok agrıtıyor tavsiye verebilecek varmı
Bütçenize uygun, tercihen geri bildirimi olan bir ürün veya satıcıdan almanızı tavsiye ederim. Yalnız bu pedli taytlarda genel bir yanılgı var. Sanki tahtadan kaz tüyü bir mindere geçilecekmiş gibi sanılıyor o kadar fark yok ama uzun sürüşlerde ciddi fark yaratıyor.

Ben daha önce bu satıcılardan aldım aktif kullanıyorum ve memnunum. Hatta GCN 'nin meşhur siyahlı kırmızılı üst formasını kim görse gerçek sanıyor. Tabi ki yakından incelenince kumaş kalitesi ve aldığım fiyat kendisini ele veriyor. Galiba telif yemişler mağazanın adı dışında GCN ürünü kalmamış.
GCN: (link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Açılmıyor abi linkler 175 85 kg yimxl mi XXL mi alsam taytları bilemedim

Bunu almıştım çok memnunum hatta fotograflı yorum da yaptım.
(link)

(link)
uc rengini de aldım.forumdann bir arkadas tavsıye etmişti.boy 182.kılo 77hafiften kalcalıym xl aldım. tavsıye ederim. ılk fırsatta uzun boyunu da alacagım

Açılmıyor abi linkler 175 85 kg yimxl mi XXL mi alsam taytları bilemedim
Boy kilonuz nedir
(link)
(link)

Boy 198, kilo 62-65 arası değişiyor. Alt beden gerek boy gerekse oturuş bakımından L tam geliyor. Üst içinde L almıştım ama iyice yapışsın istemediğim için sıkıntı olmuyor.
İlk linkte attığım mağazadan aldığım alt üst L forma görseli aşağıda

Dosyalar

• IMG_20220529_172610.jpg
    IMG_20220529_172610.jpg
    90,6 KB · Okunma: 40
Boyum 175 kilo 84 hangi beden alayım dostlar

Aliexpress'ten 2/08 de sipariş ettiğim karbon yol gidonu 11/08 de Datça'da elime ulaştı. Çin'den İki-üç haftalık gönderimlere alışmış biri olarak 9 günde gerçekleşen bu teslimata şaşırmamam mümkün değil, tabi takdir etmemem de...

Geri