Scudo Sports

Aliexpress

Polar nabiz bandlari dayanikli baya. Cadance ve hiz sensorunde cok iyi birseye gerek yok ama bence hr sensorunu iyi almakta fayda var.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Scudo
Terle birlikte en iyi markaların nabız bandı bile uzun ömürlü olmuyor, bu linktekinden alıp bozuldukça yenilerim.

Aero gidon denedim ama özellikle almadım, tamamen kişisel tercih tabi. Zira yokuş çıkarken hep üstten tutarım iyi kuvvet almak için ve tam yuvarlak bardan daha iyi güç alıyorum. Alışmışım, daha rahat kavrıyorum.
hocam selamlar. Bende fazla terleyen biri olduğum için nabız bandının pil yuvası nemleniyor, ölçmüyordu. Xoss markasının şarj edilebilir bir nabız bandı var aldım ve kullanıyorum.İgsport cihaza teklemeden bağlandı tek handikapı tam şarj en fazla 6-8 saat gidiyor ve diğer pilli sensörler gibi cihaza şarjınız/piliniz azalıyor uyarısı yollamıyor. Attığınız geoidin bir tık üstüne denk getirebilirsiniz.

• Muhteşem
Bir seneden fazla garmin dual hrm kullanıyorum henüz bir sorun yaşamadım.

• Beğen
Bu sefer çok hızlı oldu.
23.05 verdiğim siparişim bursa ya gelmiş.

• Beğen
Bugün farkettim, Aliexpress'in kestiği vergi hiçbir kalıba uymuyor. Aşağıdaki ürünü dün aldım ama rakamlar düşük olduğu için dikkatli bakmamışım. Vergi oranı % 50 olabilir mi? Acaba vergi tutarını yazan satıcının kendisi mi, yoksa Aliexpress uygulaması otomatik olarak mı getiriyor oraya. Ben ikinci şık olarak düşünüyordum hep, yoksa hesaba katmadığım başka şeyler mi var?AlxVergi.jpg

Bugün farkettim, Aliexpress'in kestiği vergi hiçbir kalıba uymuyor. Aşağıdaki ürünü dün aldım ama rakamlar düşük olduğu için dikkatli bakmamışım. Vergi oranı % 50 olabilir mi? Acaba vergi tutarını yazan satıcının kendisi mi, yoksa Aliexpress uygulaması otomatik olarak mı getiriyor oraya. Ben ikinci şık olarak düşünüyordum hep, yoksa hesaba katmadığım başka şeyler mi var?317721 dosyayı görüntüle

Ürünün tanımına göre %200 bile oluyor. Ayrıca bazen kargo parasını da katarak vergilendiriyor. Geçen gün 30 liralık şeye 160 lira vergi ödedim.

Bugün farkettim, Aliexpress'in kestiği vergi hiçbir kalıba uymuyor. Aşağıdaki ürünü dün aldım ama rakamlar düşük olduğu için dikkatli bakmamışım. Vergi oranı % 50 olabilir mi? Acaba vergi tutarını yazan satıcının kendisi mi, yoksa Aliexpress uygulaması otomatik olarak mı getiriyor oraya. Ben ikinci şık olarak düşünüyordum hep, yoksa hesaba katmadığım başka şeyler mi var?317721 dosyayı görüntüle

Ses, görüntü ve bazı teknoloji ürünlerinde %30 gümrük + %20 ÖTV var. Mesela kulaklıklarda, hoparlörlerde, HDMI kablolarda v.b. böyle. USB kablosu araya kaynamış olabilir ya da bir şekilde ÖTV'ye uygun görmüşlerdir, neden olabileceğine bakmak lazım. Mesela Logitech G25 direksiyon setinin içinde küçücük bir dairesel parçaya ihtiyacımız olduğunda oyun-hobi ürünleri satıcılarında %50 vergiyle, bu tür mekanik parçaları satanlarda %30 vergiyle satıldığını görmüştüm.

• Beğen
Sepetleri bekletin.
Yarın (1 haziran) itibariyle indirim günleri başlıyor.

Ses, görüntü ve bazı teknoloji ürünlerinde %30 gümrük + %20 ÖTV var. Mesela kulaklıklarda, hoparlörlerde, HDMI kablolarda v.b. böyle. USB kablosu araya kaynamış olabilir ya da bir şekilde ÖTV'ye uygun görmüşlerdir, neden olabileceğine bakmak lazım. Mesela Logitech G25 direksiyon setinin içinde küçücük bir dairesel parçaya ihtiyacımız olduğunda oyun-hobi ürünleri satıcılarında %50 vergiyle, bu tür mekanik parçaları satanlarda %30 vergiyle satıldığını görmüştüm.
Aşağıdaki kablo da benimkinin başka modeli, ama aynı tür ve işleve sahip. Bunun vergisi % 30 olarak hesaplanmış. Hepsi Type-C USB kablo. Ötv ise buna da Ötv uygulanmalı. Aliexpress'in aynı ürün türüne farklı vergi uygulaması anlaşılır gibi değil. 🤔 AlxVergi2.jpg
Bu tür ufak tefek kuruşluk şeylerde önemli değil ama arkadaşlarıma daha pahalı ürünlerde alıma geçtiklerinde o hesap tablosuna dikkatli bakıp incelemelerini öneririm.

• Beğen
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
158,13TL 55%OFF | MOTSUV yol bisiklet kolu kemer bisiklet bisiklet mantar spor gidon bandaj Wrap Bent Bar EVA bant + 2 Bar fiş bisiklet aksesuarları
(link)

95 liraya gidon sargısı aldım. Tekrar girdiğimde fiyat farklılaşıyor ama birkaç denemeyle tekrar bu fiyat çıkabilir.

• Beğen
arkadaşlar bikeinn sitesinden veya aliexpress harici vergiyi önden almayan sitelerden yakında alışveriş yapan oldu mu? ne kadar vergi ödediniz? geçen twitter da gördüm 100 liralık telefon kabına 5500 lira vergi istemişler. gerçekten şaka gibi

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
95 liraya gidon sargısı aldım. Tekrar girdiğimde fiyat farklılaşıyor ama birkaç denemeyle tekrar bu fiyat çıkabilir.
merhabalar. açıkçası ben de forumda tam bu meseleyle alakalı bir şey sormak istemiştim bu bant denk geldi. bisiklette kilit taşımak durumundayım ve kilidin çarptığı üst borunun deforme olmasından endişe ediyorum. evde bulduğum siyah izole bantla kilidin çarptığı yerleri kapladım ama sanki yapışkanı kötü olacakmış gibi geldi. sizce bu gidon bandı bu işlev için kullanılır mı, yoksa siyah izole bant sorun çıkarmaz mı? bu konuda tavsiye almak isterim.

bir de siz ürünü vergi dahil mi 95 liraya aldınız? şu an 89 lira ama vergi dahil 147 gösteriyor

• Beğen
Tepkiler: UnchosenOne
merhabalar. açıkçası ben de forumda tam bu meseleyle alakalı bir şey sormak istemiştim bu bant denk geldi. bisiklette kilit taşımak durumundayım ve kilidin çarptığı üst borunun deforme olmasından endişe ediyorum. evde bulduğum siyah izole bantla kilidin çarptığı yerleri kapladım ama sanki yapışkanı kötü olacakmış gibi geldi. sizce bu gidon bandı bu işlev için kullanılır mı, yoksa siyah izole bant sorun çıkarmaz mı? bu konuda tavsiye almak isterim.

bir de siz ürünü vergi dahil mi 95 liraya aldınız? şu an 89 lira ama vergi dahil 147 gösteriyor
Eski iç lastikler bu iş için birebir. Lastiği ortadan yarıp tek katını uygulasanız dahi hem gürültüyü hem de aşınmayı azaltır. Ayırca bant yapışkanı gibi dertler de olmaz.

• Beğen
Tepkiler: zanubi
...bisiklette kilit taşımak durumundayım ve kilidin çarptığı üst borunun deforme olmasından endişe ediyorum. evde bulduğum siyah izole bantla kilidin çarptığı yerleri kapladım ama sanki yapışkanı kötü olacakmış gibi geldi. sizce bu gidon bandı bu işlev için kullanılır mı, yoksa siyah izole bant sorun çıkarmaz mı?...

U kilit ise iç lastikle şöyle bir uygulama yapabilirsiniz ama kesme-yapıştırma yapmamak için iç lastik çapının kilitin çapına uygun olması lazım:
1717278100605.png

Kilit Decathlon'un (link)'ü, lastik Mitas'ın bu işlerden başka bir işe yaramayan 700x32-42 iç lastiği.

Eski iç lastikler bu iş için birebir. Lastiği ortadan yarıp tek katını uygulasanız dahi hem gürültüyü hem de aşınmayı azaltır. Ayırca bant yapışkanı gibi dertler de olmaz.
U kilit ise iç lastikle şöyle bir uygulama yapabilirsiniz ama kesme-yapıştırma yapmamak için iç lastik çapının kilitin çapına uygun olması lazım:
teşekkürler cevabınız için, çok mantıklıymış ama kilidim U kilit de değil elimde hiç eski lastik de yok :/ yale'nin basit bir şifreli kilidi, günde en fazla 10 dakika kilitliyorum ama yine de devamlı taşımak zorunda kalıyorum. şöyle güzel bir bant sarsam içime sinecek de tabi bu izole bant şimdiden etrafı yapışkan yapmış, o yüzden sağlıklı ve kalıcı bir çözüm araştırıyorum

teşekkürler cevabınız için, çok mantıklıymış ama kilidim U kilit de değil elimde hiç eski lastik de yok :/ yale'nin basit bir şifreli kilidi, günde en fazla 10 dakika kilitliyorum ama yine de devamlı taşımak zorunda kalıyorum. şöyle güzel bir bant sarsam içime sinecek de tabi bu izole bant şimdiden etrafı yapışkan yapmış, o yüzden sağlıklı ve kalıcı bir çözüm araştırıyorum
Bant yapışkanı konusunda endişeniz var ise izopropil alkol yada kolonya ile bile çıkar kalan yapışkan tabaka, teferruatlı bir çözüm istemiyorsanız bant ile devam etmeniz en uygun yol gibi görünüyor bana.

Bant yapışkanı konusunda endişeniz var ise izopropil alkol yada kolonya ile bile çıkar kalan yapışkan tabaka, teferruatlı bir çözüm istemiyorsanız bant ile devam etmeniz en uygun yol gibi görünüyor bana.
teşekkürler, açıkçası tek çekincem gelecekte leke bırakmasıydı. ama dediğiniz gibi kolayca çıkar diye düşünüyorum ben de, yoksa siyah bant kolay ve en masrafsız çözüm

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar

Ben vergi dahil 95 liraya aldım. Sitenin nasıl bir algoritması var bilmiyorum ama favoriye aldığım ürünlerin gün içindeki ilk girmemde, günün başka vakitlerinde, sipariş verdikten sonra vs sürekli değiştiğini görüyorum. Bunda da bu fiyatı 2. görüşümde almış bulundum.
Fikriniz de güzel. Benim üst kadro borusunda kilidin plastik kaplamasının sürtünmesinden kaynaklı çizikler oluştu. Keşke benim de aklıma gelseydi o vakitler.

• Beğen
Tepkiler: zanubi
sıcak havalarda bacakların yanmasını engellemek için (link) şöyle bişey alasım var. ısıtma amaçlı değil de bu tarz ürün alan oldu mu acaba ?

sıcak havalarda bacakların yanmasını engellemek için (link) şöyle bişey alasım var. ısıtma amaçlı değil de bu tarz ürün alan oldu mu acaba ?
bu markayı hiç bilmiyorum ama şu markaları önerebilirim: rockbros, x-tiger ve west biking. (sadece x-tiger ın giyim üzerine bir ürününü kullanıyorum ve çok iyiydi, ama diğerleri -hele rockbros- hem tanınmış hem de yorumları çok iyi olan ürünler satıyor) bu arada bazı dandik dükkanlar rockbros gibi markaların ürününü görselini koyup saçma sapan dandik ürün satıyorlar. parayla da yorum yazdırıyorlar ki satış yapsın. satıcı ismine dikkat edin. store123456 gibi yerlerden almanızı tavsiye etmem ben iade etmiştim.

bunlara bakabilirsin ben attığın link yerine bunlardan birini alırdım

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Geri