Scudo Sports

b'Twin Ultra 700 kullanıcıları

@murat serbet
Bende bi ölçeyim elimi dedim aldım elime mezura da 22 cm geldi anca bi karışım :koptum::koptum: Frenler sert evet, aşşağıdan bastığımla, yukardan bastığım arasında fark var, muhtemelen yukardan ani fren yapamam bende ama yavaşlamama yarıyor zaten ani fren kullanmadım şimdiye kadar bi denemem lazım onu da olası bi durum için :) Zamanla gevşeyeceğine inanıyorum onun bi ayarı olduğunu bilmiyorum da eğer bi ayarı da yoksa papuçlar tekere yakınlaştırılarak çözülür ki önermem bunu da. Çok sert olur fren bu sefer, her fren ani fren gibi olur ki gücünüzü çok kullanmanıza ve yorulmanıza sebep olur muhtemelen

Scudo
@Auron Sanchez Sizin şehir avantajı da var biraz. Daha ani fren yapmadım diyorsunuz. İstanbul'da pek mümkün değil bu. Ben daha bisikleti aldığım gün, decathlondan dönerken bisiklet yoluna atlayan bir amcaya çarpmamak için ön ve arka freni kilitledim. İstanbul trafiğinde de bunun gibi çok olay oluyor. Kollarım bundan dolayı yorulmuş olabilir. Bir de yokuş aşağı inerken kollara daha fazla yük biniyor. Umarım alışırım. Bir de gençlik avantajınız var tabi en önemlisi :D:D

@murat serbet
Hocam kollara fazla yük binmemesi için tutarken dirseklerinizi kırın belki dümdüz koyuyorsanız kollarınızı o yüzden de ağrıyor olabilir. Isparta'dakiler Hızlı ve Öfkeli filmini izliyor sanki her gün, adamlar şehir içi, sokak arası demeden gaza köklüyor. Sanki trafik polisinin olmadığı bi şehirdeyim. Ama ben de biraz agresif sürüyorum yani yol vermiyorum hayatta gerekirse hızlanıyorum da tehlikeli tabi millet psikopat, adli dengesi yerinde mi değil mi diye bakmıyorlar ehliyet verirken. Kaç kere ara sokakta olsun, ana yolda olsun hayvanların ölümünü gördüm yazık günah benim bi kedimin bacağı kesildi bunlar yüzünden, ara sokakta bile 70 80 basıyor adamlar. Zaten arabalardan ayrı bi nefret ediyorum bisiklet kullansa keşke herkes ya da motosiklet, bu bilinç yerleşse, adam dese ki benim çocuğum eşim de bisiklete biniyor böyle davranmıyım ama nerde

@murat serbet sizin sorununuzla ilgili forumda konu da buldum umarım yardımı olur Yol bisikleti kol ağrısı yapıyor

@Auron Sanchez İnsanlar araç koltuğuna oturunca başka bir kimliğe bürünüyor. Birkaç dakika geç gitmek zoruna gidiyor. Yol verince enayi gibi hissediyor. Trafik cezalarının yetersizliği ve piyango gibi nadiren yakalanılması da bu durumları artırıyor. Siz yine de kendinizi tehlikeye atmayın. Emin olun hiç bir şey sağlığınızdan önemli değil. Bu arada konu için teşekkürler. İnceleyeyim belki bisikletin ayarlarında yanlış olan bir şey vardır.

@murat serbet Aynen hocam trafik cezaları çok yetersiz. Keşke bana bi yetki verseler de sokak sokak gezsem ceza kese kese :komik: Umarım sorununuza çözüm bulursunuz, ağrılar sürüşü çekilmez yapıyor :(

Alur kullanıcısı arkadaşlar, hepinizin bisikletleri hayırlı olsun, güle güle binin.
Bir süredir yol bisikleti arayışlarındayken bu model kampanyaya girdi, sizlerin yazışmalarını okudukça iyice heveslendim.
Boyum 1.70 ve stokta olmayan small boyu uygun bana teorik olarak. Ancak normalden büyük bir kadro olduğunu söylediğinize göre, XS alsam uyar mı acaba? Bacak boyum 79.

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
@Özcan. Teşekkürler hocam, umarım siz de istediğiniz bisiklete kavuşursunuz. Xs küçük gelecek gibi duruyor sizin boyunuza tabloya baktım da Small size tam oluyormuş 53 cm'e 52 cm, Xs ise 51 cm'e 49 cm. Rahatsız eder mi bu kadar küçük olması bi fikrim yok malesef, deneme şansınız olsa iyi olurdu aslında

Sonunda teslim aldım arabanın arkasında getirdim henüz binme şansım olmadı şimdi hız saati suluk gibi şeyleri takarım sanırım yarın anca binerim ama ayarlarını yapması çok uzun sürdü çocuğun sürekli sürtme yapıyordu zincir ama vites değiştirme kollarındaki ayarları bilemedik o yüzden 2 saat kadar ayarlıcam die uğraştı bazı sorularım olacak önce şunları bi takayım sonra tecrübeli arkadaşlardan fikirlerini alıcam

image.jpeg image.jpeg image.jpeg

1.90 aslında ama ben xl beden olmadığı için kendimi 1.88 gördüm :)) ama oradaki arkadaş iyiki xl almamışım büyük olabilirmiş dedi bana ilk başta küçük geldi gözüme ama oturunca rahat ettim

• Beğen
Tepkiler: berkuai
@Mrttkgz
Hocam hayirli ugurlu olsun, vites ayarinin zor yapilan kismi aynakolda sanirim, aynakol 3 gecisli yani birden ikiye atarken arada hafif itince bi ara vites var. Ayni sekilde ikiden bire atarden de hafif ittirdiginizde 2 nin arasina aliyor sonra bire atiyor. Zincir vitese surtmesin diye yapmislar normalde arka 5 ten sonra zincir surtme yapiyor. Önü birin arasina alinca surtme geciyor :)

@Auron Sanchez Aynen öyle hocam Decatlon da çalışan arkadaş ve ben bunu bilmediğimiz için 2 saatimize patladı herşeyini taktım şimdi bi saati ayarlamam lazım ama lastiğin üstünde boyutu yazmıyor wheel size gitmem lazım nasıl bulabilirim onu acaba

@Mrttkgz Hocam çalışanın bilmesi lazımdı, pek deneyimli değildi sanırım arkadaş :( Ben jantla ilgili mail atmıştım decathlona bana Marmara Forum Avm'dekilerin deneyimli olduklarını söyledi numarası şu; 0212 466 66 22. Ararsanız yardımcı olurlar şuan açık olması lazım

@Auron Sanchez teşekkür ederim Google amcaya yazınca böyle bi sonuç çıkardı bu lastik bizim lastık mi yani 700x23c die bişi var ayarlarda

(link)

@Auron Sanchez tamam hocam aynen sadece c harfi fazla başka yok zaten ona uyan bi değer.
Birde gönderdikleri pedallar bisiklet ayakkabısı ile kullanılması gerekiyor dimi öğlen bana yolladığınız pedalların aynısı

@Mrttkgz Hocam ben normal ayakkabımla kullanıyorum iyi tutuyor kaydırmıyor ayağımı ancak spd ayakkabıyla çok daha verimli olur

@Auron Sanchez 2 parça şeklinde pedal orda çocuk takmadı ayakkabın yoksa gerek yok dedi takmalımıyım birbirine

Geri